Nintendo-brievenbus

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 22-12-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Notificatie over diensten voor Nintendo 3DS-software Nintendo-brievenbus

Bedankt voor je support

Nintendo heeft ontdekt dat sommige gebruikers, waaronder minderjarigen, hun vriendcodes op internetforums e.d. hebben uitgewisseld en Nintendo-brievenbus hebben gebruikt om ongeschikt materiaal uit te wisselen. Nintendo heeft onderzoek gedaan naar methoden om dergelijke activiteiten te kunnen voorkomen en vastgesteld dat het het beste is om de dienst te beëindigen, omdat er direct foto's mee uitgewisseld kunnen worden en dit actief misbruikt is.

Nintendo is er te allen tijde op gebrand om alle consumenten een positieve beleving te leveren en het risico van ongepaste activiteiten of misbruik van een dienst zo veel mogelijk te beperken. Wij zijn van mening dat het bij deze gelegenheid van groot belang is deze stap te nemen.

We zullen de hieronder genoemde dienst beëindigen. We willen onze excuses aanbieden aan de vele gebruikers die op verantwoordelijke wijze gebruik hebben gemaakt van deze dienst, maar deze beslissing is gemaakt met het oog op het feit dat tevens vele minderjarigen gebruik maken van deze dienst. Bedankt voor je begrip.

Nintendo zal eraan blijven werken om zeker te stellen dat meer consumenten zich bewust zijn van onze ouderlijk toezichtsfuncties waarmee ouders beperkingen kunnen stellen aan het gebruik van onze systemen door hun kinderen. Ga naar ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over ouderlijk toezicht op Nintendo 3DS.

Tijdstip van het beëindigen van de dienst: vrijdag 1 november 2013, 15:00

Beëindigde dienst:

  • Nintendo 3DS-software Nintendo-brievenbus - het verzenden en ontvangen van brieven via SpotPass
  • Betreft de volgende regio's: alle regio's waar deze dienst werd aangeboden
  • Speciale brievenbezorgingsdiensten worden tevens stopgezet.

Met Nintendo-brievenbus kun je handgeschreven berichten in 2D of 3D naar je vrienden sturen via StreetPass. Het maakt niet uit of je vrienden in dezelfde straat wonen of in een ander land. Als ze in je vriendenlijst staan, kun je ze leuke, kleine briefjes sturen. Je krijgt steeds nieuwe functies ter beschikking om je berichten meer karakter te geven, zoals briefpapier, geluidsopnames en foto's. Zo kun je de memo's, kleine briefjes, grappige strips en foto's heel wat leuker maken. Leef je uit en laat vandaag iemand lachen met een van je schrijfsels!

In het kort

Je schrijft een persoonlijk bericht, selecteer de geadresseerde, waar je het via StreetPass naartoe wilt verzenden en dan *poef* is je bericht met een draadloze ticket onderweg gegaan naar het Nintendo 3DS-systeem van een vriend. Je kunt berichten naar één persoon verzenden of naar een groep vrienden!

Maak er 3D van

Schrijf een bericht in simpel 2D-handschrift of gebruik een speciale pen om je schrijfsels uit het scherm te laten komen. Waarom gebruik je ze niet allebei in dezelfde brief? Als je een beetje met de effecten speelt, maak je vast een paar bijzondere brieven die je vrienden zullen waarderen.

Zet er een foto in

Als je een foto hebt genomen met Nintendo 3DS Camera, kun je deze in het bericht zetten. Als je de foto in 3D hebt genomen, ziet de ontvanger hem in 3D.

Geluidsopnames

Als je een echt persoonlijk bericht wilt sturen, kun je een korte geluidsopname meesturen die je hebt gemaakt met Nintendo 3DS Sound. Verstuur een geluidsfragment van maximaal vijf seconden om van je bericht een gesproken of zelfs een muzikale boodschap te maken!

Stel een datum in

Sommige boodschappen zijn bedoeld voor een speciale dag - ze mogen pas op die dag geopend worden. Voor dat soort bijzondere momenten kun je een datum instellen, zodat de ontvanger niet voor die dag het bericht kan bekijken. Op deze manier kun je verjaardagskaartjes, felicitaties en nog veel meer sturen.

Meer mogelijkheden

Schrijf berichten voor meer functies! Hoe meer brieven je stuurt, hoe meer speciale dingen je krijgt. Als je de applicatie voor het eerst opstart, maak je kennis met Nikki. Dit vriendelijke Mii-personage legt uit hoe je moet beginnen. Elke keer als je een nieuwe functie hebt verdiend, komt ze uitleg geven!

Briefpapier!

Je kunt Play Coins - deze verdien je door rond te lopen met het Nintendo 3DS-systeem - besteden aan allerlei soorten briefpapier. Er is voor elke situatie geschikt briefpapier, of je nu op zoek bent naar iets met hartjes en bloemen voor een speciaal iemand, of iets wilt sturen dat op ouderwetse luchtpost lijkt.

Lees het Iwata vraagt: Nintendo-brievenbus om meer te weten te komen over Nintendo-brievenbus.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Communicatie, Praktisch, Systeemapplicatie

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

22-12-2011

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

100 blokken