Pokémon Dream Radar

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 12-10-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Zoek en vang Pokémon op een gloednieuwe manier met Pokémon Dream Radar voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL, een downloadbaar spel in de Nintendo eShop. Deze leuke 2D-ervaring daagt spelers uit om Pokémon en voorwerpen te vangen met behulp van de unieke functies van de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL, inclusief Augmented Reality-technologie, de Nintendo 3DS-camera's en bewegingsbesturing.

In het spel ben je de assistent van Professor Burnet - een wetenschapper die onderzoek doet naar de Interdream Zone. In dit bewegingsgestuurde spel moet je je Nintendo 3DS-systeem rondom je bewegen om met een lichtstraal op de Dream Clouds te schieten en bonussen te verzamelen! Dit spel is geschikt voor elke speler en sluit perfect aan op Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Alle Pokémon en voorwerpen die je hebt ontvangen in Pokémon Dream Radar kun je namelijk overzetten naar Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Dit kan erg handig zijn, omdat de gevangen Pokémon soms eigenschappen hebben die ze in die spellen ontberen, terwijl je zo ook voorwerpen kunt krijgen die niet in de spellen zitten. Een mooie manier om je Pokédex steeds verder te vullen!

In Pokémon Dream Radar verschijnt ook het legendarische trio Tornadus, Thundurus en Landorus in hun Therian Forme. Dat deze vorm heel anders is dan hun gebruikelijke Incarnate Forme kun je zelf ontdekken in Pokémon Dream Radar voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL!

  • Ontdek overal om je heen Pokémon en probeer er zoveel mogelijk te vangen!
  • Bij dit bewegingsgestuurde spel kun je je Nintendo 3DS-systeem rondom je bewegen om te richten en lichtstralen op Dream Clouds te schieten.
  • Ontdek de nieuwe vormen van het legendarische Pokémon-trio Tornadus, Thundurus en Landorus!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Anders

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Creatures Inc. and GAME FREAK inc.

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

12-10-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

0 blokken