Shin Megami Tensei IV

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 30-10-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Trek je zwaard en neem het op tegen een duister gevaar in de helse RPG Megami Tensei IV, die exclusief in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS verkrijgbaar is! Als samoerai is het jouw taak om het rijk te beschermen. Zoek je eigen weg in een avontuur waarin je je thuisland, het oostelijke koninkrijk Mikado, achter je laat. Bestrijd demonen die de hoofdstad bedreigen, red de hongerige en door oorlog geteisterde bevolking, en ontdek de ware geschiedenis van je land!

Net als in eerdere delen van de Shin Megami Tensei-serie kun je je eigen demonen besturen in de strijd, en ze laten samensmelten om bepaalde eigenschappen te versterken. Door in de strijd de zwakke plekken van je vijanden uit te buiten kun je per beurt meerdere acties uitvoeren. Als een aanval slaagt, kun je de aanvalskracht van je demon vergroten en zijn zwakke punten verbeteren, om zo de bovenhand te krijgen. Wees wel voorzichtig, want je vijanden gebruiken soms dezelfde tactiek! Oorlog is echter niet de enige mogelijkheid. Onderhandel met bepaalde vijanden om een wapenstilstand te sluiten of zelfs om een bondgenootschap te sluiten. Zelfs de dood is niet definitief. Mits je genoeg geld hebt, kun je de veerman Charon overtuigen om je uit de onderwereld te laten ontsnappen!

Naast het hoofdverhaal kun je allerlei spannende extra missies spelen. Ga hiervoor naar K’s Tavern, de favoriete herberg van samoerai die niets omhanden hebben. Help mensen in nood, verdien verschillende soorten beloningen, en schep op over je prestaties. Je weet maar nooit wanneer een actie de loop van het verhaal verandert, maar het avontuur is nooit ver weg in Shin Megami Tensei IV. Deze game is exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS!

  • Ga op een episch avontuur in deze RPG en lever strijd om je thuisstad tegen een leger demonen te beschermen.
  • Roep demonen op om tegen anderen te strijden, en laat ze vervolgens samensmelten om hun eigenschappen te versterken.
  • Buit de zwakke plekken van je tegenstanders uit om per beurt meer acties uit te voeren en om de aanvalskracht van je demonen te vergroten.
  • Voer missies uit om rijkdommen te verzamelen en indruk te maken op anderen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

SEGA EUR

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

30-10-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels

Downloadgrootte

14336 blokken