Tank Troopers

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 16-02-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Stel een gevarieerd team samen, kruip achter het stuur van een van de speciale tanks en beleef knotsgekke tankslagen met maximaal zes spelers in Tank Troopers. Exclusief in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Gepantserde gevechten

Bestuur meer dan dertig verschillende tanks op een uiterst intuïtieve manier en neem het op tegen vijanden in een aantal uitgestrekte gebieden, die volledig in puin kunnen worden geschoten. Verschuil je op een ver weg gelegen heuvel en tuur door de periscoop om nauwkeurig te richten, of kijk je tegenstanders recht in de ogen door over te gaan tot een frontale aanval!

3DSDS_TankTroopers_01_nlNL.bmp

Alleen of met z'n allen

Mobiliseer je troepen en zet je schrap voor explosieve tankgevechten in lokale multiplayerwedstrijden voor maximaal zes spelers. Via Download Play* kun je met z'n zessen en slechts één exemplaar van de game de strijd aangaan. Dus geen soldaat wordt achtergelaten! Beschouw je jezelf meer als een eenmansleger, dan kun je je strategische vaardigheden aanscherpen in de dertig missies van de stand voor een enkele speler.

Naar de pagina Spelstanden voor een volledige briefing!

3DSDS_TankTroopers_02_nlNL.bmp

Huursoldaten

Heb je behoefte aan wat meer vuurkracht? Je kunt je mogelijkheden vergroten door nieuwe soldaten in te huren! Deze knotsgekke vechtjassen rijden mee in je tank, en laten je met een druk op de knop beschikken over meer vuurkracht, een hogere snelheid en tal van andere verbeteringen. Bepaalde soldaten kunnen zelfs verfbommen afvuren om de vijand het zicht te ontnemen, of ze helemaal tot stilstand brengen met een ijskoude vriesaanval. Dit is geen gewone oorlogsvoering met tanks!

Maak kennis met je nieuwe peloton op de pagina Tanks en soldaten

*Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Tanks en soldaten

Met de munten die je verdient in gevechten, kun je betere tanks aanschaffen, nieuwe soldaten rekruteren of je voertuigen van een nieuwe lik verf voorzien!

CI_3DSDS_TankTroopers_Group.jpg
3DSDS_TankTroopers_03_nlNL.bmp

Maak kennis met de soldaten

Door nieuwe soldaten te rekruteren, krijg je via het touchscreen toegang tot allerlei speciale vaardigheden. Soldaten kunnen hun hoofd even uit de koepel steken om vijanden aan te vallen met elektrische stroomstoten, ze het zicht te ontnemen met verfbommen of ze te bevriezen met een ijsaanval.

Sommige soldaten kunnen onderweg zelfs je bepantsering herstellen, maar wees voorzichtig. Als je wordt aangevallen terwijl een soldaat aan het werk is, loop je meer schade op, dus kies hier een goed moment voor. Bepaalde tanks bieden ruimte aan wel vier soldaten. Wat voor bont gezelschap stel jij samen?

Een tank voor elke situatie

Er zijn meer dan dertig voertuigen waarmee je ten strijde kunt trekken. Veel daarvan zijn gebaseerd op bestaande ontwerpen, zoals de Panzer en T-34. Neem een kijkje in de garage om te zien wat er zoal beschikbaar is, of om je voertuig een nieuwe verfbeurt te geven! Hier zie je een aantal van de beschikbare tanks:

Spelstanden

Abonneer je op op
YouTube

Speel lokaal samen in verhitte veldslagen voor maximaal zes spelers, of voer dertig missies boordevol actie uit in de stand voor één speler. Dus of je nu alleen speelt of met vrienden, er wacht je een wereld aan militaire chaos!

Te wapen

In ranggevechten voer je oorlog in landvoertuigen, en zijn je speciale vaardigheden en de krankzinnige power-ups net zo belangrijk als je kwaliteiten als schutter, je stuurmanskunst en je strategische inzicht. Tot zes spelers kunnen het als teams tegen elkaar opnemen in teamgevechten, of hun geluk beproeven in een vrij gevecht waarin alles mogelijk is.

3DSDS_TankTroopers_04_nlNL.bmp

In het vizier

Zie je een vijand aan de horizon? Kijk door je periscoop om ver weg gelegen doelen beter te kunnen zien. Richt vervolgens nauwkeurig, waarbij je rekening houdt met de afstand, en vuur! Nadat je hebt geschoten, moet je wachten tot er is herladen. Elk schot telt, soldaat!

Bommengevecht

In deze hectische spelstand moeten jij en je team een reusachtige bom naar de basis van je tegenstander rollen door erop te vuren. Het team dat de basis van zijn tegenstander als eerste twee keer weet op te blazen, heeft gewonnen. Looppas, soldaten!

3DSDS_TankTroopers_05_nlNL.bmp

Sololeger

In de spelstand voor een enkele speler krijg je dertig missies voor je kiezen, die je vaardigheden op het slagveld tot het uiterste zullen beproeven. In de spelstand Eigen Tanks voer je het bevel over je eigen troepen, die je samenstelt uit de voertuigen en soldaten die je hebt vrijgespeeld. In de spelstand Missies daarentegen, voer je missies uit met vooraf bepaalde combinaties. Ben jij mans genoeg om deze opdrachten tot een goed einde te brengen?

3DSDS_TankTroopers_06_enGB.bmp

Iedereen aan boord

Zorg dat je de vaardigheden van je soldaten optimaal benut! Afhankelijk van het voertuig dat je kiest, kan je tank maximaal vier soldaten vervoeren, waarmee je vernietigende aanvallen en solide verdedigingsmanoeuvres kunt uitvoeren. Zoek de juiste balans, met soldaten die passen bij jouw speelstijl, en wissel via het touchscreen in een handomdraai tussen hun vaardigheden.

Power-ups

Elk gebied ligt bezaaid met power-ups, die je kunt gebruiken om het tij te keren of simpelweg een klinkende overwinning te behalen. Pak een power-up om je tank te camoufleren als een onopvallende struik, de energie van je soldaten aan te vullen, sneller te herladen en meer.

Oude stad

Stadion

Platteland

Woestijn

Haven

Zoek dekking!

Gebruik de omgeving in je voordeel – zoek dekking achter bouwwerken, verschuil je in het struikgewas en verover het hoger gelegen terrein voor een goed overzicht van het slagveld. Maar kijk wel uit! Sommige omgevingen kunnen worden vernietigd door de vijand, waardoor je in een hachelijke situatie kunt terechtkomen.

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS- downloadsoftware

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

16-02-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

1300 blokken