Cooking Mama 4

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-11-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Was je handen, bind een schort om en stroop je mouwen op. Kortom, bereid je voor op een nieuw culinair avontuur met Mama, voor het eerst op de Nintendo 3DS! In Cooking Mama kun je samen met Mama meer dan honderd nieuwe gerechten bereiden en recepten combineren. Je kunt Mama helpen met klusjes in huis en zelfs met vrienden spelen – allemaal in stereoscopische 3D!

Om met Mama te koken, kies je een gerecht dat je graag wilt bereiden, en tik, schuif, veeg en sleep je de stylus over het touchscreen (of blaas je in de microfoon) als daarom wordt gevraagd. Maak je geen zorgen als je er een rommeltje van maakt, want Mama staat altijd voor je klaar. Als je het perfecte gerecht wilt bereiden, doe je er goed aan om de technieken eerst te oefenen, voordat je aan het echte werk begint. Oefening baart tenslotte kunst! Als het je lukt om het gerecht goed op tafel te krijgen, ontdek je de volgende keer misschien wel een nieuw recept.

In sommige van de minigames in Cooking Mama 4 moet je het Nintendo 3DS-systeem bewegen of kantelen. In bepaalde delen van het spel kun je verborgen acties uitvoeren door het systeem of de draaiknop te bewegen. Zorg dus dat je tijdens het spelen veel experimenteert, en kijk wat er gebeurt!

Elke keer als je kookt, verdien je een bonus in de vorm van een ster. Als je er drie verzamelt, ontvang je een cadeautje, zoals nieuwe kleding of accessoires voor Mama. In Mama's Gallery kun je de hoofdrolspeelster van een nieuwe outfit en accessoires voorzien, of de keuken en het 3D-scherm naar eigen wens aanpassen.

Je kunt recepten ook combineren. Kies er twee uit en speel een minigame waarin je ze samenvoegt tot (hopelijk) een heerlijk nieuw gerecht. Je krijgt maar een kans om het gerecht te breiden, maar het resultaat kan uiterst verrassend zijn!

Als je goed voor Mama zorgt, zorgt zij goed voor jou. Als je de gerechten dus op de juiste manier bereidt, speel je grappige nieuwe opdrachten vrij, die je samen met Mama kunt uitvoeren. Ga voor de hoogste score in elk van de opdrachten en probeer meer tijd te verdienen.

Als je even wat anders wilt doen, dan kun je de minigames met tot drie van je vrienden spelen via Nintendo 3DS Download Play. Daarbij heeft het spel nog allerlei leuke activiteiten voor jou en je vrienden te bieden, die je kunt vrijspelen door recepten te bereiden in de stand voor één speler, dus begin snel met koken!

  • Bereid samen met Mama meer dan honderd recepten op Nintendo 3DS
  • Speel nieuwe recepten en minigames vrij, die je alleen of met vrienden kunt spelen
  • Tot vier spelers kunnen met een enkele Game Card samen spelen via Nintendo 3DS Download Play!

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Koken, Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

505 Games

Ontwikkelaar

Cooking Mama Ltd.

Functies

Demo beschikbaar

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

09-01-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

1699 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-11-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels