Disney Magical World

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 24-10-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Er staat je een gloednieuwe wereld te wachten in Disney Magical World voor de Nintendo 2DS en 3DS. Nadat je je eigen avatar en een aangepaste droomwereld hebt gecreëerd, begin je aan een 3D-fantasieavontuur met meer dan 60 iconische Disney-personages! Verken het kleurrijke stadje Castleton en de werelden eromheen, die gebaseerd zijn op Alice in Wonderland, Assepoester, Aladdin en meer. Dit is op en top Disney, van begin tot eind: ontmoet je favoriete personages, beheer een café om munten te verdienen, voer missies uit waarbij je op spoken jaagt en ga via Local Play op bezoek in de steden van je vrienden.

Maar daarmee is het plezier nog niet voorbij: je kunt je avontuur uitbreiden met allerlei aanvullende content. Je kunt AR-kaarten scannen met de camera's van de Nintendo 2DS of 3DS om gratis cadeaus te krijgen van Tinker Bell, of gratis voorwerpen ontvangen bij Nintendo Zone-hotspots. Bovendien komt er tot september 2015 elke maand nieuwe aanvullende content beschikbaar in je game! Door aanvullende content te kopen, kun je recepten, kostuums, voorwerpen voor in je café en meer bemachtigen. Ook zijn er maandelijks gratis* voorwerpen beschikbaar!

Ontdek meer over de aanvullende content die beschikbaar is voor Disney Magical World in de sectie Bonusvoorwerpen!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

© Disney

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Gameplay

Wat ga jíj doen? De keuze is aan jou!

Dans tot in de vroege uurtjes in Cinderella Castle. Ga vissen met Donald Duck. Ga geesten te lijf met je toverstaf. Er zijn zoveel manieren om je te vermaken… Waar begin jíj mee?

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_04.png

Op missie gaan

Ben je in een dappere bui? Aanvaard dan een missie en gebruik je toverstok om het in speciale gebieden binnen elke wereld uit te vechten met geesten. Naarmate je verderkomt, kun je steeds krachtigere toverstokken bemachtigen. Houd buiten in het veld je ogen open voor schatten!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_08.png

Je café

Het beheren van je eigen café is een belangrijk onderdeel van het leven in Disney Magical World. Als je je café met een specifiek thema versiert, komen de personages die met dat thema te maken hebben misschien wel op bezoek. Gebruik je bijvoorbeeld meubels met een Sneeuwwitje-thema, dan komt ze misschien wel even langs met de Zeven Dwergen! Maak servies van alle voorwerpen die je verzamelt, en wees niet bang om nieuwe recepten uit te proberen. Je kunt ook kostuums voor je personeel uitkiezen, en de naam van het café en de achtergrondmuziek kiezen.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_03.png

Je kamer versieren

Je kunt je café uitbreiden met je eigen kamer, die je helemaal zelf mag inrichten.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_01.png

Happy Stickers verdienen

Verzamel Happy Stickers om je magische wereld uit te breiden. Raak wanneer je wilt het kaartscherm aan voor suggesties om stickers te verdienen.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_06.png

Kleding maken

Je Mii-personage een Disney-kostuum geven is ook onderdeel van de pret, dus verzamel materialen als je op verkenning of uit vissen gaat, gewassen plant en speelt. Breng je voorwerpen naar de winkel van Katrien Duck om nieuwe kleding en leuke accessoires te creëren.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_07.png

Kaarten verzamelen

Als je een pictogram boven het hoofd van een personage ziet, vergeet dan niet te groeten – wie weet krijg je een speciale personagekaart! Er zijn meer dan 300 kaarten te verzamelen en je kunt je kaartenalbum bekijken wanneer je maar wilt.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_02.png

Delen met vrienden

Nodig een vriend uit via Local Play. Ze kunnen je café en je kamer bekijken om te zien hoe je die hebt ingericht. Als je bezoekers het mooi vinden, krijg je misschien wel coole nieuwe voorwerpen.

Als de StreetPass-functie is ingeschakeld, zullen er personages van andere spelers in je stad verschijnen. Je personage zal ook verschijnen in de steden van andere spelers die je via StreetPass ontmoet, dus trek je beste kostuum aan!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_05.png

Seizoensafhankelijke gebeurtenissen

Vier het hele jaar door speciale gebeurtenissen – op feestdagen kun je speciale versieringen aanbrengen of misschien zelfs een speciaal menu aanbieden in je café. Kom in de stemming en geniet in je nieuwe kostuum van de feestelijke aankleding van Castleton.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_11.png

Foto's maken

Maak leuke foto's met de Disney-personages die je tegenkomt. Deel ze met vrienden of houd een fotoalbum bij!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_10.png

Gewassen planten

Plant zaadjes en geef ze water. Wied onkruid en verzorg je tuin goed, dan kun je weldra de oogst binnenhalen. Je kunt de vruchten en groenten die je verbouwt, gebruiken in de recepten voor je café.

© Disney

Maak kennis met de personages

Als je op verkenning gaat in Disney Magical World, zul je meer dan 60 populaire personages uit bekende werelden tegenkomen. Groet al je favoriete Disney-vriendjes, zoals Stitch, de Geest, het Beest en de Gekke Hoedenmaker. Misschien maak je zelfs wel nieuwe vrienden, want je bent altijd welkom in Castleton en de andere werelden in de game!

Een kleine greep uit de vriendelijke gezichten die staan te trappelen om je te ontmoeten:

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_MickeyMouse1.png

Mickey Mouse

Dit beroemde ventje is erg vrolijk en maakt graag plezier. Mickey is degene die je uitnodigt in Castleton!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_MinnieMouse1.png

Minnie Mouse

Minnie is Mickey's vriendinnetje en houdt van mode. Ze leert je alles wat je moet weten over je kostuums.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_Goofy1.png

Goofy

Deze goedgeluimde en meegaande vriend heeft vaak kleine tegenslagen die uitgroeien tot enorme rampen, maar hij is zo'n optimist dat hij zich nooit laat kisten.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_DonaldDuck1.png

Donald Duck

Donald is een sympathieke eend met heel veel vrienden – ook al heeft hij soms een kort lontje. Hij leert je alles over vissen.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_SnowWhite1.png

Sneeuwwitje

Een vriendelijke en onschuldige prinses met een gouden hart. Haar jaloerse stiefmoeder verbant haar naar het bos, waar ze de Zeven Dwergen ontmoet.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_Aladdin1.png

Aladdin

Een vriendelijke jongeman die het voor Jasmine opneemt tegen de snode Jafar. Aladdin werkt hard om Agrabah een betere plek te maken om te wonen.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_PeterPan1.png

Peter Pan

Een jonge knul die kan vliegen. Hij woont op het eiland Nooitgedachtland, waar niemand ooit volwassen wordt. Zijn zonderlinge persoonlijkheid maakt hem tot een echte charmeur.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_SmallerCharacters_Cinderella1.png

Assepoester

Assepoester werd slecht behandeld door haar stiefmoeder en -zussen, maar heeft haar dromen nooit opgegeven.

© Disney

Verken unieke werelden

Terwijl je een leven opbouwt in Disney Magical World, gaan er steeds nieuwe gebieden voor je open. Je weet nooit wat je zult ontdekken!

Castleton

CI16_3DS_DisneyMagicalWorld_UniqueWorlds_01.png

Hier begin je je nieuwe leven. Je café en je kamer bevinden zich in Castleton, en ook vind je er de wereldpoorten die naar nieuwe landen leiden. In het centrum van de stad vind je het Magic Castle, waar de koning woont – hij vindt het altijd leuk als je hem je verzameling personagekaarten komt laten zien!

In Castleton wonen Mickey Mouse, Donald Duck en tal van Mii-personages die op bezoek komen. Praat met iedereen en zie wat er gebeurt.

In de winkels in Castleton worden kleding, meubels, speciale voorwerpen en meer te koop aangeboden. Je kunt er dus heerlijk winkelen!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_UniqueWorlds_04.png

De wereld van Assepoester

Ga op bezoek in het land waar Assepoester en Prins Charmant nog lang en gelukkig leven. Onderneem missies, bijvoorbeeld om de nabijgelegen bossen van geesten te ontdoen.

Wie weet word je zelfs uitgenodigd voor een bal in Assepoesters kasteel! Trek een prachtig kostuum aan en meng je in het feestgedruis!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_UniqueWorlds_02.png

De wereld van Aladdin

Spring op het vliegende tapijt en vlieg het avontuur tegemoet met Aladdin en Jasmine. Ontmoet het paar en (natuurlijk!) hun vriend, de Geest.

Terwijl je speelt, begint de stad Agrabah te groeien. Baan je een weg langs de valstrikken in de oude ruïnes en versla monsters om magische materialen te verzamelen.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Screenshots_UniqueWorlds_03.png

De wereld van Alice

Val door het konijnenhol en ga op avontuur met Alice, het Witte Konijn, Kolderkat en meer. Versla monsters terwijl je het Witte Konijn achternazit door het bos en baan je een weg door de rozentuin van de Hartenkoningin.

Heb je zin in thee? Misschien word je wel uitgenodigd voor een theekransje met de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas!

© Disney

Bonus-voorwerpen

Er is altijd meer te zien in Disney Magical World en je kunt je avontuur uitbreiden met tal van unieke voorwerpen!

Magical AR

Profiteer van de AR-mogelijkheden van de Nintendo 2DS en 3DS met de speciale AR-kaarten** voor Disney Magical World. Dit zijn speciale kunstwerkjes die je cadeaus opleveren wanneer je ze activeert met behulp van de camera's van je Nintendo 2DS of 3DS – en we hebben hier alvast twee exclusieve AR-kaarten voor je!

CI16_3DS_DisneyMagicalWorld_ARCards.png

De AR-kaarten gebruiken

Je kunt AR-kaarten op twee manieren gebruiken: door in de game naar Castleton Air Travel te gaan of vanuit het titelscherm van Disney Magical World. Welke manier het ook wordt, kies MAGICAL AR, en richt vervolgens met de buitenste camera's van je systeem op de kaart om deze te scannen. Als je de AR-kaart gescand hebt, verschijnt Tinker Bell om je een cadeau te geven!

Aanvullende content

Tot september 2015 komt er maandelijks nieuwe aanvullende content beschikbaar in je game. Bovendien kun je elke maand een gratis t-shirt downloaden om mee te pronken in Castleton – en soms zijn er ook andere gratis* voorwerpen! Daarnaast zal er allerlei content beschikbaar zijn om te kopen – je kunt recepten, kostuums, voorwerpen voor in je café en meer bemachtigen!

Je kunt altijd in de game kijken wat er beschikbaar is door een praatje te maken met Bella bij Castleton Air Travel en voor 'Downloadable Content' te kiezen, of door naar 'My Room' boven het café te gaan en daar voor 'Downloadable Content' te kiezen.

Houd je ogen open voor een wereld die gebaseerd is op Pirates of the Caribbean, waar je nieuwe missies en personages zult aantreffen – onder wie Jack Sparrow zelf! Deze zeer speciale wereld is vanaf december te koop.

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld_Wallpaper.png

Bureaubladachtergronden

Fleur je bureaublad op met deze magische bureaubladachtergronden door op de onderstaande links te klikken.

Bureaubladachtergrond Disney Magical World: groep

Bureaubladachtergrond Disney Magical World: Minnie, Mickey

Bureaubladachtergrond Disney Magical World: Alice, Jasmine, Daisy

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Deze kaarten zijn voor individueel gebruik. Ongeoorloofde reproductie is niet toegestaan.

© Disney

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

24-10-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

24-10-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

4303 blokken