Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 28-07-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Wek je formees tot leven en laat je creativiteit de vrije loop!

Formees creëren

Kies in het palet met vormen de kleur, de hoogte en het formaat van je formee.

Wijzig, kopieer en spiegel meer dan 600 verschillende onderdelen – vergeet alleen de mond niet, want je formee moet wel kunnen praten!

Als het je even aan inspiratie ontbreekt, kun je om een hint vragen of je geluk proberen in een Creation Challenge!

Breng je formees tot leven met een hart – zodra je alle vijf hebt gebruikt, moet je een uur wachten tot je er weer een krijgt, dus zorg d

Geef je creatie een naam en bedenk een leuke openingszin of uitdrukking om andere formees te begroeten (formees hebben ook manieren)!

Is jouw formee kinderlijk? Of juist boos? Kies bij elke creatie een passende stem en toonhoogte, en grinnik om hun onverstaanbare gekwetter.

Met de "?" AR-kaart die bij je Nintendo 3DS-systeem werd geleverd, kun je je formee in de echte wereld bekijken.

Verken de wereld!

Je bent klaar om de wereld te verkennen! Het is kinderlijk eenvoudig om door de zijwaarts bewegende wereld te manoeuvreren.

Houd de stylus eve

Elke verkenningssessie is voorzien van een tijdlimiet, dus het is aan jou om te bepalen aan welke uitdagingen en activiteiten je deelneemt.

Ei-genaardige vondsten!

Na een maaltijd kan het gebeuren dat je formee een ei legt. Er zijn verschillende soorten, en aan het eind van het spel kun je ze openbreken voor leuke verrassin

Munten en schatkisten

Het is de moeite waard om de

Daag me uit!

Accepteer opdrachten van formees die je onderweg tegenkomt – wie weet krijg je de kans om een minigame te spelen, iets te bezorgen of mee te doen aan een poepwedstrijd! Jawel, e

Opmerkelijke omgevingen

Je ontwerptalent wordt niet beperkt tot formees. Je kunt je creativiteit ook uitlev

Trofeeën verzamelen

Je kunt speciale trofeeën vrijspelen met heldhaftige prestaties.

Kerkergevechten

Het doel is om de drie verdiepingen van de kerker te doorlopen, met als slagroom op de taart een legendarisch gevecht met de kerkerbaas. Door een kerker te voltooien, ontgrendel je speciale acties in de winkel van het spel. Speciale acties zijn unieke eigenschappen. Het kan gaan om nieuwe animaties of geluiden waar je formee handig gebruik van kan maken tijdens gevechten. Lukt het je om ze allemaal vrij te spelen?

Themakerkers

Elke kerker bevat elementen uit de omgeving waar je hem vond.

Vriend of vijand?

In een kerker zul je het pad kruisen met gast-formees die je via StreetPass hebt verzameld. Ze zullen je tegenwerken, en dwingen je tot een gevecht!

En verder!

Je zult goed moeten zoeken naar juwelen, die dienstdoen als sleutel en ervoor zorgen dat je verder kunt naar de volgende verdieping.

Wat voor type ben jij?

Elke formee wordt toegewezen tot een bepaald type, wat bepaalt hoe ze zicht verhouden tegenover andere formees in de kerker - misschien ben je defensie

Deel het plezier!

StreetPass

Als je StreetPass aanzet in het optiemenu, ruil je formees met andere spelers die je passeert! De formees die je via StreetPass deelt, kunnen de planeten van andere spelers bezoeken. Maar maak je geen zorgen, ze zullen je eigen spel niet verlaten. Formees die je ontvangt via StreetPass, kun je vinden in de gele postbus in het hoofdmenu.

QR-codes

Je kunt foto's nemen van je formees, en die converteren naar een afbeelding met een QR-code. Je kunt deze QR-codes naar anderen sturen, en de afbeeldingen die zij je toesturen lezen. Scan de QR Code om een nieuwe formee te ontvangen! Hiervoor hoef je alleen maar je Freakyforms Deluxe spel aan te zetten, naar "Play" in het hoofdmenu gaan en daar voor "Camera" te kiezen om dan de QR Code vast te leggen!

Formees Together

Compatibiliteit met Freakyforms: Your Creations, Alive!

Als je Freakyforms: Your Creations, Alive! uit de Nintendo eShop hebt gespeeld, zul je blij zijn om te horen dat je formees uit dit spel via QR Code kunt importeren naar Freakyforms Deluxe, via een QR Code. Kijk in de elektronische handleiding voor instructies voor het bewaren van QR Codes of formees op een SD-kaart. Het originele Nintendo eShop-spel zal uiteindelijk zo worden aangepast, dat alle formees uit beide versies kunnen worden uitgewisseld. Hoewel het gebruik in de eerste Freakyforms beperkt is, kunnen alle formees, inclusief die met nieuwe onderdelen, uit Freakyforms Deluxe bekeken en bewaard worden via StreetPass of QR Code.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Anders

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Asobism, Co. ltd.

Functies

StreetPass

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

17-08-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadgrootte

713 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

28-07-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans