Kirby's Extra Epic Yarn

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 08-03-2019

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Gratis demo verkrijgbaar!*

Er is nu een gratis* demo van Kirby's Extra Epic Yarn verkrijgbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op een van de diverse Nintendo 3DS-systemen of via deze pagina. Log in, klik op DEMO DOWNLOADEN en je kunt meteen van start!**

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Geen woorden maar draden!

Ga met Kirby op een bijzondere missie om Patch Land te redden in Kirby's Extra Epic Yarn, exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen! Gebruik de nieuwe garenkrachten van onze held en beleef een ontspannen avontuur in een fantastische wereld die gemaakt is van diverse materialen.

De rode draad

Nadat Kirby een mysterieuze pluizige tomaat eet, komt hij terecht in een vreemde wereld die helemaal is gemaakt van garen! Hij merkt al gauw dat er hier iets niet pluis is en redt een jonge knaap die door een monster wordt opgejaagd.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_11.png

Het blijkt dat de jonge knul niemand minder is dan Prince Fluff, de prins van Patch Land. Hij vertelt zijn redder over Yin-Yarn, de duistere tovenaar die het land in zeven stukken heeft verdeeld en Kirby van huis heeft weggevoerd. Om zijn nieuwe vriend bij te staan besluit Kirby te helpen het koninkrijk weer op te lappen en die gemene tovenaar een lesje te leren!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Een fantastische reis

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_13.png

Ga op een dolle reis door Patch Land, verken allerlei verschillende locaties en red de wereld met behulp van Kirby's wollige vaardigheden! Gebruik de Yarn Whip om geheime plekken en vijanden te ontrafelen, verander in enorme wollen creaties en verzamel glimmende kralen terwijl je Kirby helpt om het land vast te knopen.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Knoop dit goed in je oren

Je kunt twee gloednieuwe minigames spelen met enkele bekende gezichten uit Dream Land: King Dedede en Meta Knight. Probeer nieuwe Ravel Abilities uit om bommen tevoorschijn te toveren die van knopen zijn gemaakt of te vechten met een draadzwaard.

Speel de Devilish Mode als je op zoek bent naar een pittige uitdaging!

Bekijk wat er nieuw is

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_KirbyAction.png

Help Kirby om de stukjes Patch Land weer aan elkaar te hechten in Kirby's Extra Epic Yarn, een fantasierijke platformgame voor alle leeftijden. De game is exclusief voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Bereid je voor op het avontuur

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Let op: voor Download Play moet iedere speler over een Nintendo 3DS-systeem beschikken. (Apart verkrijgbaar)

***Om downloadgames uit de Nintendo eShop te kunnen kopen op de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de gekochte game wilt downloaden. Om games automatisch te downloaden moet op je systeem de nieuwste update zijn uitgevoerd en moet het systeem met het internet zijn verbonden. Zorg ervoor dat de functie voor automatisch downloaden ingeschakeld is en dat er voldoende ruimte vrij is om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Klantenservice. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Je hebt een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS (wordt apart verkocht) nodig om amiibo te kunnen gebruiken met Nintendo 3DS-, 3DS XL- en 2DS-systemen.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_KirbySubmarine.png

Tijd voor een metamorfose

Die magische pluizige tomaat heeft Kirby de kracht gegeven om in allerlei dingen te veranderen. Hij kan bijvoorbeeld in een auto, een parachute en zelfs een duikboot transformeren. Er is aan elke situatie wel een mouw te passen!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_KirbyTrain.png

Kirby kan ook in grotere dingen veranderen! Onze roze vriend kan op bepaalde punten in een stoomtrein, een surfende pinguïn en zelfs een enorme robottank veranderen. Ontdek zelf welke transformaties hij nog meer voor je in petto heeft.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Het klappen van de zweep

Kirby kan transformeren, maar ook de Yarn Whip gebruiken! Met dit magische stukje draad kun je vijanden letterlijk ontrafelen of in garen bollen veranderen die je in het rond kunt smijten. Hij kan zelfs een wapen van een vijand weggrissen en deze in een speciale garen bol omtoveren waarmee je meerdere vijanden te grazen kunt nemen.


Je kunt de Yarn Whip ook gebruiken voor andere doeleinden. Kirby kan naar nieuwe plekken slingeren door zich vast te grijpen aan knopen op de achtergrond, of platformen naar beneden trekken die zich hoog in de lucht bevinden. Je kunt zelfs geheime plekjes openritsen door aan magische ritsen te trekken. Als je ergens losse rafeltjes ziet, schroom dan niet om daar eens een ruk aan te geven!


Kralen in overvloed

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_12.png

Onderweg kun je allerlei kralen verzamelen door levels te verkennen, schatkisten te openen en vijanden te verslaan. Je kunt aan het einde van een level nog wat extra kralen krijgen door er heel veel te vergaren zonder geraakt te worden. Er zijn zelfs gouden medailles te verdienen!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Zoals het klokje thuis tikt…

Wil je even op adem komen? Ga naar Quilty Square en help Kirby zijn eigen flat aan te kleden! Ga in de levels op zoek naar meubilair of koop spullen in de winkels op het plein. Op die manier kun je Kirby's flat een stuk gezelliger maken. En als je uitgerust bent, kun je de draad gewoon weer oppakken!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_06.png

Naarmate je meer van Patch Land redt, openen steeds meer flats hun deuren. Als je deze leegstaande appartementen fraaier maakt, zullen daar nieuwe bewoners hun intrek nemen, waardoor Kirby voor nieuwe uitdagingen komt te staan.

Je kunt je ontwerpen zelfs delen via StreetPass! Je kunt tot wel drie flats delen met anderen, dus laat je coolste creaties zien.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_07.png
CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Door het oog van de naald

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_MeDevil.png

Maak je avontuur nog spannender met de Devilish Mode! In deze spelstand wordt Kirby opgejaagd door een duivel die Kirby de hele tijd bestookt met stekelballen. Je kunt niet te veel steekjes laten vallen, omdat je in elk level maar vijf keer geraakt mag worden.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_03.png
CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_WeDevil.png

Je kunt de duivel kort afstoppen, maar hij komt terug voor je het weet! Als je een level in de Devilish Mode uitspeelt, verdien je Stamps waarmee je nieuw meubilair kunt vrijspelen voor Kirby's flat.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Chapeau!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_08.png

Geef Kirby betere vaardigheden met Yarn Hats. Dat zijn speciale hoofddeksels waarmee je gloednieuwe Ravel Abilities kunt vrijspelen. Zo kan Kirby bijvoorbeeld bollen garen maken of in een hevige wervelstorm veranderen. Kortom, dankzij dit soort vaardigheden is het een waar genot om Patch Land te verkennen!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_KirbyAmiibo.png

Als je compatibele amiibo uit de Kirby-serie (worden apart verkocht) scant, kun je direct een Yarn Hat krijgen en gebruiken in een level.

Bekijk compatibele amiibo

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Toffe minigames!

Ook Meta Knight en King Dedede zijn van de partij met twee minigames die je vanaf het begin al kunt spelen. Als je in deze minigames veel punten binnenharkt, word je beloond met kleedjes waarmee je Kirby's flat knus kunt maken.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_05.png

Slash and Bead – In deze minigame speelt Meta Knight de hoofdrol. Je vliegt met de mysterieuze zwaardvechter door diverse levels en moet onderweg speciale Fuse Beads verzamelen en vijanden aan de degen rijgen.

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_Frames_04.png

Dedede Gogogo – In deze minigame, met King Dedede in de hoofdrol, moet je zo snel mogelijk met Kirby's rivaal door de levels rennen. Dedede heeft haast, dus houd het tempo erin. Staat je iets in de weg? Spring eroverheen, glijd eronderdoor of beuk erdoorheen!

CI_3DS_KirbysExtraEpicYarn_decoration_brown.gif

Categorieën

Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Good-Feel

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-03-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-03-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans