LEGO City Undercover: The Chase Begins

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 26-04-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Vanaf 22 december 2020 om 23:59 uur zal LEGO City Undercover: The Chase Begins voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen niet meer verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop.

Op zoek naar LEGO City: Undercover op de Nintendo Switch?


Stap in de schoenen van beginnend politieagent Chase McCain, en help hem de heldhaftige diender te worden waartoe hij is voorbestemd, in LEGO CITY Undercover: The Chase Begins. Alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL!

Chase McCain staat nog maar aan het begin van zijn loopbaan, maar hij staat te popelen om zich omhoog te werken tot een legendarische politieagent. Tijdens zijn eerste missie gaat hij in zijn eigen buurt achter een stel boeven aan, maar het duurt niet lang voordat hij zich realiseert dat er achter de criminele onderwereld van LEGO® CITY veel meer schuilgaat dan je op het eerste gezicht denkt. Hij begint aan een enorme zoektocht, om het recht in de hele stad te laten zegevieren!


Verken de open wereld van LEGO® CITY, terwijl je als undercoveragent belangrijke arrestaties verricht onder de misdadigers van de stad. Neem allerlei vermommingen aan – waardoor Chase over speciale vaardigheden beschikt – om de verschillende wijken van de stad te bezoeken en je missies te volbrengen. Behalve de missies, vind je in dit spel nog tal van andere activiteiten die je kunt ondernemen en verzamelobjecten die je kunt ontgrendelen.

Dus waar wacht je nog op? Duik in een hilarisch LEGO®-avontuur en maak van deze held een misdaadbestrijdende legende!

  • Speel de voorloper van LEGO® CITY Undercover voor Wii U, en beleef een totaal ander avontuur!
  • Ontgrendel meer dan vijftig soorten voertuigen en meer dan zeventig minifiguurtjes!
  • Creëer superbouwsels – reusachtige bouwwerken die je tijdens je avontuur goed van pas komen.
  • Breng LEGO® CITY tot leven met de bewegingsbesturing van de Nintendo 3DS!

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

TM_NintendoSelects.jpg

Nintendo Selects

Deze game is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Nintendo Selects-serie: een gevarieerde serie topgames! Kom meer te weten over Nintendo Selects op de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Verken de wereld van LEGO® CITY

LegoCity_Mission_NL.bmp

In je kruistocht om de misdaad terug te dringen, voer je missies uit waarin je van alles moet doen – van het verzamelen van donuts voor de adjunct-commissaris met een dieetfobie, tot het redden van dames in nood uit gevaarlijke situaties. Om een missie te beginnen, moet je het missiepictogram lokaliseren op de kaart op het touchscreen, en het aanraken om ernaartoe te gaan!

Missies zijn natuurlijk leuk en aardig, maar het is ook belangrijk om de omgeving te verkennen. LEGO® CITY is als een gigantische, open speeltuin, rijp om verkend te worden! De snelste manier om je voort te bewegen is met een voertuig, en als politieagent kan Chase meer dan vijftig soorten voertuigen confisqueren!

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_vehicles.png

Natuurlijk doet Chase ook veel van zijn werk te voet, en door te rennen kan hij razendsnel gebouwen beklimmen en obstakels verwijderen. Houd je ogen open voor blauwwitgekleurde objecten, en druk op de B-knop als je ze nadert om deze vaardigheid te gebruiken.

Vermommingen en gevechten!

Undercoveragenten boeken de grootste successen in deze stad, en gelukkig is Chase een meester in vermommingen. Chase kan talloze verschillende vermommingen vinden – die stuk voor stuk gepaard gaan met speciale vaardigheden en uitrustingsstukken – die hij hard nodig zal hebben tijdens zijn avontuur.

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_disguises.png

Hoe goed zijn vermommingen ook zijn, elke politieagent moet beschikken over uitmuntende gevechtstechnieken als hij met zijn rug tegen de muur komt te staan. Chase beschikt in LEGO® CITY Undercover over een keur aan acties, waarmee hij het tegen verschillende tegenstanders tegelijk kan opnemen. Of het nu een greep of een tegenaanval is, hoe meer verschillende technieken Chase toepast, hoe meer noppen hij ontvangt als hij de boeven in de boeien heeft geslagen.

Verzamel, bouw en win!

Je kunt in het spel een schat aan verschillende verzamelobjecten vinden. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen.

Lego_Stud_Silver_Gold.jpg

Noppen

Je vindt ze overal in de wereld van LEGO® CITY. Je krijgt ze bovendien door tegenstanders te verslaan en objecten te vernietigen. Besteed dit betaalmiddel op het politiebureau aan voertuigen, vermommingen en rode-steenextra's.

Super_Brick_2.jpg

Superstenen

Er is een goede vuistregel voor het verzamelen van superstenen: als je iets kunt breken, bevat het een supersteen! Probeer zoveel mogelijk te slopen om er genoeg te vinden, zodat je waanzinnige superbouwsels kunt vormen – enorme LEGO®-creaties die je in het spel kunt gebruiken. Daarbij kun je tijdens het avontuur op zoek gaan naar een aantal verborgen superstenen.

LegoCity_RedBrick_2.bmp

Rode stenen

In het spel kun je een bepaald aantal rode stenen vinden. Verzamel ze om de rode-steenextra's te ontgrendelen.

LegoCity_Postcard_1.bmp

Ansichtkaarten

Gebruik de verrekijker als je een observatiepunt vindt. Kijk ermee naar de juiste locatie en je ontvangt een blijvende herinnering!

LegoCity_Token_2.bmp

Voertuig- en vermommingstekens

Zorg dat je deze voorwerpen meeneemt als je ze tegenkomt. Ze ontgrendelen verschillende voertuigen en vermommingen, die je met noppen kunt aanschaffen op het politiebureau.

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_Characters_ChaseMcCain.png

Chase McCain

Onze held is een goeie gast. Hij is slim en niet op zijn mondje gevallen. Chase heeft een gave voor vermommingen, waardoor hij veel wordt ingezet voor undercoveroperaties.

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_Characters_ChiefGleeson.png

Hoofdcommissaris Gleeson

Staat aan het hoofd van de politie in LEGO® CITY en is de baas van Chase. Gleeson is een formidabele vrouw, die goed weet waar ze het over heeft en altijd vastberaden maar rechtvaardig optreedt.

3DS_Dunby.png

Adjunct-commissaris Dunby

Gleesons plaatsvervanger, Dunby, is een typische politiebaas – en niet op een goede manier. Hij is luid, onbehouwen en propt de ene na de andere donut in zijn mond. Dit is iemand waar Chase voor moet oppassen, als hij tenminste meer wil dan het bezorgen van snacks.

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_Characters_RexFury.png

Rex Fury

Slechter dan Rex Fury kom je ze niet tegen. Hij is gemeen, hij is wreed en hij gebruikt potten gel om die criminele haardracht in toom te houden!

Natalia_3DS.png

Natalia Kowalski

Natalia zit keer op keer in de problemen – en die problemen zijn nooit ver weg. Ze is een journaliste die verslag doet van de recente misdaadgolf in LEGO® City. Ze lijkt over inside-information te beschikken, wat betekent dat ze Chase binnen afzienbare tijd zal spreken.

Bewegingsbesturing

Gebruik de unieke functies van de Nintendo 3DS om het werk van een undercoveragent als nooit te voren uit te voeren!

Luister naar geheime conversaties met de afluistertechnieken waar Chase over beschikt en de bewegingsbesturing van de Nintendo 3DS. Vind een locatie om af te luisteren en druk op de A-knop om naar een signaal te zoeken. Door de Nintendo 3DS in het rond te bewegen, kun je het gesprek vinden dat je wilt afluisteren!

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_diagram_audio.png

Het zoeken naar aanwijzingen door de omgeving te scannen is een andere manier om jezelf in de actie te storten. Beweeg de Nintendo 3DS simpelweg rond om te scannen, alsof je je werkelijk in LEGO® City bevindt!

CI7_3DS_LegoCityUndercoverTheChaseBegins_diagram_video.png

StreetPass

In LEGO® City bevinden zich talloze noppen, stenen en tekens die je kunt verzamelen. Je kunt ze versturen naar andere spelers met de StreetPass-functie van de Nintendo 3DS. Breng een bezoekje aan het politiebureau en bekijk het scherm met cadeautjes. Hier kun je pakketjes versturen en ontvangen met maximaal vijf LEGO® CITY-verzamelobjecten. Zorg dat je de StreetPass-functie aanzet, wanneer daar aan het begin van het spel naar wordt gevraagd. Je kunt dit ook doen in de systeeminstellingen van het Nintendo 3DS-systeem.

Ontgrendelcodes

Zin in meer vermommingen en voertuigen? Probeer deze codes in het spel. Ga naar het politiebureau en als je voor de mainframecomputer staat voor "Codes" uit de opties die verschijnen. Voer daarna de codes naar keuze in, uit het aanbod hieronder!

Vrijbuiterkostuum - kkrrwx

Mimespelerkostuum - tfwfvs

Spartaanse krijgerkostuum - cqdhjs

Zombiekostuum - hvgtpg

Riot-voertuig - nqbsrp

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

TT Fusion

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

26-04-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

26-04-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Deens

Downloadgrootte

5892 blokken