LEGO® Star Wars™ III The Clone Wars™

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-03-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Laat het gevecht om het heelal beginnen!

De geliefde en veelgeprezen LEGO Star Wars-serie is terug en komt naar de Nintendo 3DS! Het derde deel, LEGO Star Wars III: The Clone Wars, combineert de epische verhalen en onmiddellijk herkenbare personages van het Star Wars-universum en de tv-animatieserie Star Wars: The Clone Wars met gloednieuwe gameplay-mogelijkheden.

Geniet van compleet nieuwe spelmechanieken waarmee je zoals nooit tevoren kunt creeëren, besturen en verkennen in een sterrenstelsel hier ver vandaan. Het spel bevat naast adembenemende beelden, nieuwe personages en levels ook de bekende satirische humor van het LEGO-universum. Met meer dan 10 verhaalmissies en een overdaad aan bonuscontent gebaseerd op het complete Clone Wars-tijdperk kunnen fans naar hartelust het Star Wars-heelal verkennen in het meest grappige, toegankelijke en met actie gevulde LEGO-spel tot nu toe.

  • Nieuw verhaal - voor het eerst kun je je favoriete verhalen van Star Wars: The Clone Wars beleven, opnieuw verteld in de LEGO-stijl die fans overal ter wereld in hun harten hebben gesloten.
  • Verbeterde ruimtevaartgedeelten - Verlaat de dampkring in een aantal beroemde ruimtevaartuigen, waaronder de Y-wing en Jedi Starfighter voor duizelingwekkende, verbeterde ruimtegevechten in 3D!
  • Nieuwe gevechtsvaardigheden - Personages hebben nu meer dynamische bewegingen, die je meer vrijhgeid geven om je tegenstanders te bevechten. Daarbij komen nog een aantal Lightsaber-vaardigheden, waaronder Lightsaber Cutting en Lightsaber Climbing. Het spel bevat tevens nieuwe grepen, waarmee je puzzels op kunt lossen en vijanden kunt verslaan.
  • Gloednieuwe clone-wapens, voertuigen en personages - neem het op tegen de separatisten met nieuwe clone-wapens zoals snelvuurgeweren en raketwerpers en vliegende transportmiddelen uit het Clone Wars-tijdperk. Speel daarnaast klassieke personages als Darth Vader, Chewbacca en Luke Skywalker vrij.
  • Puzzels oplossen - Zet je tanden in compleet nieuwe, uitdagende puzzels die creatief denken belonen met unieke bouwscenario's die alleen mogelijk zouden zijn in een sterrenstelsel hier ver vandaan.
  • Unieke Nintendo 3DS-content - Gebruik StreetPass en Play Coins om nieuwe personages en bonuscontent vrij te spelen.
  • Speel maffe minigames, zoals sneeuwbalgevechten en Droid-volleybal, die het Star Wars-universum op zijn kop zetten.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

 

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

LucasArts

Ontwikkelaar

TT Fusion

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels