Mario Kart 7

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 02-12-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Scheur over de baan, raas door de lucht en duik in het water in Mario Kart 7 voor de diverse Nintendo 3DS-systemen!

Creëer de kart van je dromen, kruip achter het stuur en navigeer met de bewegingsbesturing. Toon je stuurmanskunsten en speel lokaal* of online** tegen spelers van over de hele wereld.

Ga voor die felbegeerde eerste plaats in Grand Prix, of probeer de beste tijd neer te zetten in tijdraces. In Mario Kart 7 zijn er in totaal 32 banen, zowel oude bekende als nieuwe, die verdeeld zijn over acht bekertoernooien. Je kunt de retrobanen zelfs op een nieuwe manier beleven door een stukje onder water te racen of door de lucht te zweven!

Speel met de sterren uit het Paddenstoelenrijk

Kies je favoriete coureur uit een selectie bijzondere personages, of laat zelfs je Mii achter het stuur kruipen. Creëer daarna je eigen voertuig door een kart, banden en een vleugel te kiezen. Verzamel munten tijdens races om extra onderdelen vrij te spelen en het ultieme racevoertuig samen te stellen.

Naast racevirtuozen als Mario, Luigi, Peach en Bowser, kun je ook om de koppositie strijden met personages als Metalen Mario, Lakitu, Honey Queen en Wiggler!

Deel het raceplezier

Je kunt Mario Kart 7 met allerlei mensen spelen: vrienden in dezelfde kamer, voorbijgangers en spelers van over de hele wereld. Je kunt Mario Kart 7 met tot wel acht spelers spelen en daarvoor heb je slechts één Game Card nodig***. Wel moet elke speler een Nintendo 3DS-systeem hebben. Je kunt dus praktisch overal een racetoernooi organiseren!

Racen is niet de enige manier om Mario Kart 7 met vrienden te spelen: blijf als laatste kart over in het ballonnengevecht, of verzamel zo veel mogelijk muntjes in het muntengevecht. Zet je concurrenten een hak door bekende voorwerpen als rode schilden, bananen en supersterren te gebruiken. Ook zijn er nieuwe voorwerpen, zoals het superblaadje, waarbij het venijn hem in de staart zit, of de super-7, waarmee je in één keer beschikt over zeven voorwerpen!

Neem het op tegen de rest van de wereld

Race online tegen andere spelers van over de hele wereld die ongeveer even goed zijn als jij, of speel volgens je eigen regels in een community naar keuze. Je kunt ook spelen met geregistreerde vrienden, oude racerivalen en zelfs mensen die je hebt ontmoet via StreetPass. Waar je ook naartoe gaat, er is altijd wel iemand om tegen te racen!

CI_3DS_MarioKart7_07.jpg

Creëer de perfecte racemachine en ga voor goud in Mario Kart 7 voor de diverse Nintendo 3DS-systemen!

Op zoek naar Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch?

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo Network-privacybeleid is van toepassing.

***Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party, Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

04-10-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

5107 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-12-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch