Monster Hunter 3 Ultimate

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 22-03-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Welkom in de wereld van Monster Hunter, waar je je lot volledig in eigen hand hebt. Neem de wapenen op en bevecht tientallen wrede monsters – alleen of met vrienden.

Aan je hard bevochten overwinningen houd je meer over dan alleen een goed gevoel. Snijd verslagen monsters in stukken en verzamel de beenderen, hoorns, huiden en meer. Laat de onderdelen verwerken in wapens en bepantsering, zodat je goed beslagen ten ijs komt tijdens de komende, almaar zwaarder wordende gevechten. Zo ziet het leven van een jager er uit.

Jaag, verzamel en schrijf geschiedenis in Monster Hunter 3 Ultimate.

Maak kennis met Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Het spel

In Monster Hunter kun je op maar drie dingen vertrouwen: je uitrusting, je teamgenoten en je vaardigheden. Monsterjager word je niet zomaar, maar voor degenen die gehoor geven aan de oproep liggen er honderden uren aan meeslepende avonturen in het verschiet. Creëer je eigen krijger en ga samen met hem of haar op een ongelofelijke reis.

Voor roem en rijkdom

Maak naam door honderden opdrachten te voltooien, die je krijgt van het gilde in Moga Village. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak, ontdek je welke van de beschikbare wapens je het beste ligt, en begin je met het verzamelen van de materialen die je tijdens je avontuur nodig zult hebben.

De gevechten in Monster Hunter 3 Ultimate zijn intens en verlopen razendsnel. Zorg dus dat je je hoofd erbij houdt als je je prooi in de ogen kijkt. De optionele nieuwe Target Camera maakt het met een simpele druk op de knop makkelijker om je snel op naburige monsters te richten.

Vervaardig duizenden nieuwe uitrustingsstukken en voorwerpen, neem het op tegen tientallen nieuwe monsters en breid het spel verder uit met de gratis opdrachten die je met enige regelmaat kunt downloaden.

Te wapen!

Elk van de twaalf soorten wapens (Hammer, Dual Blades, Lance, Gunlance, Long Sword, Great Sword, Heavy Bowgun, Light Bowgun, Hunting Horn, Bow, Switch Axe en Sword and Shield) heeft voor- en nadelen. De Hammer is langzaam maar vernietigend, terwijl de Dual Blades ideaal zijn voor behendige jagers die de voorkeur geven aan snelle, gestileerde aanvallen. Je kunt je uitrusting aanpassen voor je vertrekt, dus bewapen jezelf goed voor de opdracht die je te wachten staat.

Maar er is meer nodig dan alleen een sterke uitrusting. Je moet elk monster bestuderen, zijn zwakheden leren kennen en zijn aanvallen kunnen voorspellen. Gooi projectielen om het beest te verdoven en verblinden, lok hem met aas in een val en sla toe als hij op z'n kwetsbaarst is. Maar wees gewaarschuwd, deze tactieken werken niet bij elk monster. Je hebt een scherp oog nodig en moet je hoofd erbij houden om uit te vogelen hoe je de monsters die je op je pad tegenkomt het beste kunt uitschakelen.

Een goede aanval is belangrijk, maar je hebt een stevige bepantsering nodig als je je mannetje wilt staan tegenover deze gigantische gedrochten. Zoek de beste handschoenen, borststukken, helmen en andere uitrustingsstukken bij elkaar, en creëer de ideale bepantsering. Houd er wel rekening mee dat elke combinatie voor- en nadelen heeft. Een complete set van identieke bepantsering levert je vaak nieuwe vaardigheden en eigenschappen op, en decoratieve bewerkte juwelen kunnen worden toegevoegd om die effecten nog verder te versterken. Vervaardig alles wat je nodig hebt om de meest gevreesde jager van het land te worden!

Jaag als groep

Monster Hunter 3 Ultimate bevat een uitgebreide en meeslepende spelstand voor één speler, maar als je samen speelt met een paar van je vrienden, gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open. Lees voor meer informatie het gedeelte over de meerspelerstand, en leer meer over deze stand in Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U.

Meerspelerstand

Je hebt een krachtig wapen gesmeed en jezelf in beschermende bepantsering gehesen, maar de beste manier om het vak van monsterjager te leren beheersen ligt bij je bondgenoten.

Jaag samen!

Vorm een team met je vrienden via lokale draadloze communicatie, om samen talloze spannende opdrachten te vervullen. Creëer een jachtgroep van maximaal vier spelers en combineer jullie vaardigheden in zenuwslopende gevechten waar de actie vanaf druipt!

Vecht op je eigen manier. Leid de aanval als een machtige krijger met een indrukwekkend zwaard, val van verder weg aan met een langeafstandswapen, of genees en ondersteun je medejagers door hun eigenschappen te versterken.

Maar wees gewaarschuwd, deze woeste monsters worden pas echt woest als ze in het nauw worden gedreven. Je zult dus samen moeten werken als je met een deel van de buit naar huis wilt gaan.

3DS_MonsterHunter3Ultimate_10.bmp

Speel met de Wii U

Net zoals je kunt spelen met andere Nintendo 3DS-jagers, kun je ook lokaal op jacht gaan met Wii U-spelers die in het bezit zijn van het spel.

Eén Wii U-systeem kan verbinding maken met niet minder dan drie Nintendo 3DS-systemen, zodat vier spelers hun krachten kunnen verenigen om samen op jacht te gaan. Zo kunnen spelers genieten van de opwindende meerspeler-ervaring, ook als ze niet allemaal over hetzelfde systeem beschikken.

Het is ook mogelijk om online te spelen met je Nintendo 3DS en een Wii U-systeem dat is voorzien van de Monster Hunter 3 Ultimate Packet Relay Tools, beschikbaar in de Nintendo eShop voor Wii U. Meer informatie hierover vind je in het hulpgedeelte.

Altijd op jacht

Als je in het bezit bent van zowel een Wii U als een Nintendo 3DS, en beschikt over een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor elk van die systemen, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om opgeslagen spelgegevens uit te wisselen, en kun je waar je maar wilt op jacht gaan. Lees voor meer informatie het gedeelte Voor de Wii U, en leer meer over de meerspelerstand voor de Nintendo 3DS.

Voor de Nintendo 3DS

Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS bevat dezelfde opdrachten, uitrustingsstukken en monsters als zijn hoge-definitietegenhanger voor de Wii U, en biedt daarbij nog een aantal functies die uniek zijn voor de Nintendo 3DS-versie.

Lokale draadloze communicatie

Roep je vrienden bij elkaar en vorm een jachtgroep van maximaal vier spelers via lokale draadloze communicatie. Combineer jullie krachten en let goed op elkaar als jullie de formidabele monsters gezamenlijk bevechten. Lees voor meer informatie het gedeelte over de meerspelerstand.

De Nintendo 3DS Circle Pad Pro en de Circle Pad Pro XL

Monster Hunter 3 Ultimate is voorzien van een verbeterd camerasysteem, zodat je je vijanden beter in de gaten kunt houden. En met de dubbele analoge besturing van de Nintendo 3DS Circle Pad Pro of Circle Pad Pro XL (worden apart verkocht) kun je je personage en de camera met de grootst mogelijke precisie besturen.

CI16_CirclePad.png

StreetPass

Wissel je Guild Card via StreetPass uit met andere spelers, zodat het nog makkelijker wordt om nieuwe jagers te ontmoeten.

Spelgegevens overzetten

Als je in het bezit bent van zowel een Wii U als een Nintendo 3DS, en een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor elk van die systemen, kun je de opgeslagen spelgegevens van de systemen uitwisselen, zodat je je reis overal kunt voortzetten. Neem je jager mee op de Nintendo 3DS, en synchroniseer je voortgang met de Wii U om je avontuur in hd te vervolgen.

Let op: om spelgegevens over te zetten heb je het Monster Hunter 3 Ultimate Data Transfer Program nodig, dat je gratis kunt downloaden in de eShop van de Nintendo 3DS.

Het is niet mogelijk om de opgeslagen gegevens van Monster Hunter Tri op Wii te gebruiken met Monster Hunter 3 Ultimate.

Ook voor de Wii U

Ook Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U biedt de nodige unieke content. Bezoek de spelpagina van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U en ontdek wat je te wachten staat.

Er is meer

Duik dieper in Monster Hunter 3 Ultimate met aanvullende downloadcontent, en houd de laatste nieuwtjes en aankondigingen in de gaten!

Download gratis opdrachten

Je kunt regelmatig aanvullende opdrachten downloaden – gratis en voor nop. En of je nu een beginner, een ervaren jager of een doorgewinterde veteraan bent, de opdracht in elke update zal je vaardigheden op de proef stellen en ontwikkelen.

Facebook

Meld je aan op de Facebook-pagina van Monster Hunter en blijf op de hoogte van de nieuwste gebeurtenissen.

Twitter

Volg Monster Hunter op Twitter, voor de laatste informatie in niet meer dan 140 tekens!

twitch.tv

Bekijk spelvideo's met tips van de experts bij Capcom op twitch.tv!

Jagershandboek voor Monster Hunter 3 Ultimate

Download dit jagershandboek in pdf-vorm en neem de woeste wezens en spectaculaire wapens die tot je beschikking staan onder de loep.

Categorieën

Actiespel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

22-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

14282 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

22-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans