Monster Hunter Stories™

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 08-09-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube
SQ_Nintendo_eShop.jpg

Gratis demo verkrijgbaar!*

Er is nu een gratis* demo van Monster Hunter Stories™ verkrijgbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS of via deze pagina. Log in, klik op DEMO DOWNLOADEN en klaar is Kees!** Als je eenmaal klaar bent, kun je je opgeslagen gegevens overdragen naar de volledige versie!***


Bereid je voor op de strijd tijdens een uniek Monster Hunter-avontuur in Monster Hunter Stories™, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Word een legendarische rijder, vorm een band met wilde beesten en kies het luchtruim voor een adembenemende reis vol vriendschap, mysterie en een hele hoop turn-based gevechten.

Vlieg het avontuur tegemoet

CI_3DS_Monster_Hunter_Stories_GIF_MonsterAttackIntro.gif

Wanneer het slaperige dorpje Hakum wordt aangevallen door een schrikwekkend monster, is het jouw taak om in de voetstappen van de legendarische rijder Redan te treden en de waarheid te ontdekken achter een duistere kracht die de zwarte vloek wordt genoemd.

Stijg tot nieuwe hoogtes tijdens een wervelend avontuur in een wijde wereld vol verbluffende plaatsen om te verkennen en nieuwe vrienden om te ontmoeten!

Betreed een nieuwe wereld

Vorm sterke banden

CI_3DS_MonsterHunterStories_GIF_KinshipStone.gif

Als veelbelovende jonge rijder gebruik je de bovennatuurlijke kracht van de bindingssteen om een band te vormen met meer dan 60 monsters uit het Monster Hunter-universum, waarna je hun vaardigheden kunt aanwenden!

Word een rijder

Hou je vast!

CI_3DS_MonsterHunterStories_GIF_SwordAttack.gif

Bestijg je monster en neem het op tegen allerlei ongetemde beesten in tactische turn-based gevechten! Leer nieuwe technieken, ontketen krachtige combo's en verbeter het niveau van je rijder om sterkere monsters over te halen om aan je zijde te vechten.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

***Je kunt de demo van Monster Hunter Stories™ meerdere keren uitspelen. Iedere keer als je hem uitspeelt, worden de gegevens van de vorige sessie gewist. Je kunt alleen het laatste opgeslagen bestand overdragen naar de volledige versie van de game.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Betreed een nieuwe wereld

De zwarte vloek en de held

Lang geleden werd het land overspoeld door een duistere kracht die de zwarte vloek werd genoemd. Vredige dieren werden in bloeddorstige monsters veranderd. Net toen alle hoop verloren leek, verscheen een dappere krijger genaamd Redan op een Witte Draak om de vloek terug te drijven.


Het gevaar is terug

Na een tijdperk van vrede is de vloek teruggekeerd. Wanneer je rustige dorpje Hakum wordt aangevallen door een bezeten Nargacuga, is het aan jou en je snoezelige felyne-kompaan Navirou om in de voetstappen te treden van de legendarische rijder.

Een groep vrienden komt samen

Ga op een groots avontuur om de waarheid te achterhalen! Je wordt gesteund door een verzameling kleurrijke personages, en onderweg zul je er nog meer ontmoeten.

Ontdek een nieuwe wereld

Betreed een wijde nieuwe wereld vol ongelofelijke plaatsen om te ontdekken! Van torenhoge steden en kleine dorpjes tot brandende woestijnen, schitterende kusten, besneeuwde bergtoppen en weelderige tropische jungles. Er is zoveel te zien!

Als veelbelovende jonge rijder moet je het bindingsritueel aangaan, laten zien wat je in huis hebt en de vloek voorgoed verbannen!

Word een rijder

Word een rijder

CI_3DS_MonsterHunterStories_LuteNavirouRathalosFightPose.jpg

Lang geleden, in vergane tijden, ontwaakte er in sommige mensen een verborgen kracht. De kracht om hun harten open te stellen en vriendschap te sluiten met monsters. Zij stonden bekend als... rijders.

Vang, kweek en personaliseer een team van monsters

Als heldhaftige rijder vorm je een onbreekbare band met getemde beesten die monsties worden genoemd. Door eieren uit monstergrotten te verzamelen en uit te broeden, kun je meer dan 60 verschillende wezens uit de wereld van Monster Hunter grootbrengen!

Maak ze van jou

Pas de genen van je monsties aan om hun volle potentie te benutten. Door hun genetische opmaak aan te passen, kun je hun eigenschappen verbeteren en ze nieuwe vaardigheden geven!


Het gevaar tegemoet

Om nieuwe monsties te bemachtigen, zul je gevaarlijke monstergrotten moeten betreden. Trotseer het gevaar, zorg dat je veilig terugkomt en broed het ei uit! Wat zou erin zitten?!


Rijd op je monsties voor stijlvol vervoer!

Dankzij hun verschillende rijacties kunnen monsties plaatsen bereiken waar je zelf nooit zou kunnen komen. Sommige kunnen enorme meren overzwemmen, door lava lopen of zelfs door de lucht vliegen. Lopen is voor sufferds!


Wees de rijder die je wilt zijn

Creëer een onvergetelijke held met de uitgebreide personagemaker. Speel als jongen of meisje en kies uit een brede selectie haarstijlen, kleding, huidskleuren en meer.


Maak je op voor de strijd

De videobeelden komen uit de Engelse versie van Monster Hunter Stories™. De uiteindelijke game is volledig speelbaar in het Nederlands.

Vecht met monsters

Beïnvloed het gevecht

Tijdens gevechten zal je monstie zijn mannetje staan, maar jij bepaalt de acties van je rijder. Val aan, gebruik voorwerpen of zet speciale vaardigheden in en schakel tussen de vijf monsties in je partij om de overhand te houden.


Vecht met anderen

Stel je team op de proef en daag rijders in de buurt uit via Local Play of ga online* de strijd aan. Pas je gevechten aan met verschillende spelregels om iedereen op gelijke voet te stellen of het ontzettend moeilijk te maken!

Kracht, snelheid, techniek

Als een vijand je rijder in het vizier heeft, kun je hem te lijf gaan in een duel! Je kunt drie verschillende soorten aanvallen uitvoeren: kracht, snelheid of technisch. Elke aanval is kwetsbaar tegen een andere. Winnen doe je dus door de aanvallen van je tegenstander te voorspellen en de juiste tegenaanval te kiezen!

Als jij en je monstie tijdens een duel allebei hetzelfde soort aanval kiezen, voeren jullie samen een knallende dubbelaanval uit. Pak aan!


Rijd op je monstie

Als jij en je monstie samen succesvolle aanvallen uitvoeren, wordt jullie bindingsbalk gevuld. Als deze eenmaal vol is, kun je op het beestje klimmen om jullie krachten te combineren en exclusieve bindingsvaardigheden te gebruiken. Je kunt je bindingsbalk meerdere keren vullen om je acties nog sterker te maken!


Laat zien wat je in huis hebt

Tijdens gevechten kunnen twee monsters elkaar het hoofd bieden in ontzagwekkende krachtmetingen, luchtduels en ademgevechten. Op deze momenten is de kracht van deze beesten pas écht goed te zien!


Een hoger niveau

Naarmate de mysterieuze kracht van de bindingssteen toeneemt, trek je zeldzamere en sterkere monsters aan om aan je zijde te vechten!

Kijk wat je kunt verdienen in de sectie over extra's

De videobeelden komen uit de Engelse versie van Monster Hunter Stories™. De uiteindelijke game is volledig speelbaar in het Nederlands.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Extra's

Verrijk je avontuur met gratis downloadbare content!

Na de release zal regelmatig gratis* downloadbare content worden uitgebracht. Deze updates bevatten nieuwe uitdagende missies, gevechten, toernooien, extreem begeerde schatten en coole item packs!

Sommige van deze packs zijn gemaakt in samenwerking met de makers van bekende games, populaire Japanse anime- en mangaseries, en nog veel meer.

Het overzicht hieronder is nog maar het begin, want er zijn nog veel meer updates onderweg. Kijk regelmatig eens in-game!

The Legend of Zelda-pack

Releasedatum: 28 september 2017

Geef je rijder het legendarische meesterzwaard en heldenkleding, en sprint door het land op de rug van Epona!

Abonneer je op op
YouTube

Puzzel & draken-pack

Releasedatum: 22 december 2017

De wereld van Monster Hunter wordt overgenomen door het match-three puzzelspel fenomeen!

Speel de demo en ontvang een gratis voorwerp!

Als je opgeslagen gegevens voor de demo van Monster Hunter Stories™ op je Nintendo 3DS-systeem hebt staan, ontvang je een gratis rijdersset voor Navirou bij aankoop van de volledige game!

CI_3DS_MonsterHunterStories_NavirouOutfit.jpg

Je kunt de demo via deze pagina of in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS-systeem downloaden. Je hoeft je alleen maar even aan te melden en op de knop DEMO DOWNLOADEN te klikken om te beginnen!** Je opgeslagen gegevens worden ook overgedragen naar de volledige game, dus je kunt gewoon verdergaan waar je was gebleven.***

Bonuscontent voor spelers van Monster Hunter™ Generations

Als je opgeslagen gegevens voor Monster Hunter™ Generations op je Nintendo 3DS-systeem hebt staan, kun je in Monster Hunter Stories™ speciale voorwerpen vrijspelen die gebaseerd zijn op Glavenus!

CI_3DS_MonsterHunterStories_SwordAndNavirouOutfit.jpg

  • Een nieuw wapen: eenhandig zwaard
  • Een nieuwe outfit voor Navirou

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

***Je kunt de demo van Monster Hunter Stories™ meerdere keren uitspelen. Iedere keer als je hem uitspeelt, worden de gegevens van de vorige sessie gewist. Je kunt alleen het laatste opgeslagen bestand overdragen naar de volledige versie van de game.

Monster Hunter Stories™: Ride On

Dit is het verhaal van Lute, een jonge, veelbelovende rijder. Samen met zijn vrienden Cheval en Lilia, en zijn felyne partner Navirou, reist hij door een wijde en wonderlijke wereld en smeedt hij onbreekbare banden met zijn monsties.

Let op: deze serie is enkel beschikbaar in het Engels.

Aflevering 1

Abonneer je op op
YouTube

Aflevering 2

Abonneer je op op
YouTube

Aflevering 3

Abonneer je op op
YouTube

©CAPCOM/MHST Committee

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

14828 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans