Nintendo 3DS Guide Louvre

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 27-11-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab1_3DSInAction.png

Het Louvre vanuit het comfort van jouw woning!

Nintendo 3DS Guide: Louvre is software ontworpen voor bezoekers van het Louvre-museum on Frankrijk. Met deze software kun je vanuit het comfort van je woning genieten van de Nintendo 3DS-audiogids die in het museum zelf gebruikt wordt.

De software kan op allerlei manieren gebruikt worden: bepaal je route door het museum voorafgaand aan een werkelijk bezoek of gebruik het gewoon als een beginpunt van een diepere beschouwing van kunst.

Volg een virtuele rondleiding door het Louvre

De prachtige foto's en het audiocommentaar zorgen ervoor dat je de kunstwerken van het Louvre op je eigen tempo kunt bezichtigen. Gebruik de kaarten van de verdiepingen om je weg door het museum te vinden of volg zelfs een virtuele rondleiding door de enorme tentoonstellingruimten. De software bevat ook 3D-modellen en afbeeldingen in hoge resolutie van zekere kunstwerken, wat voor een unieke ervaring zorgt die alleen beschikbaar is op Nintendo 3DS!

  • Meer dan 600 foto's van kunstwerken
  • Meer dan 30 uur aan audiocommentaar
  • Meer dan 400 foto's van de museumzalen

Kijk wat je kunt ontdekken via Nintendo 3DS Guide: Louvre, door op de tabs hierboven te klikken.

Belangrijk: om deze software te kunnen gebruiken, moet je systeemupdate 4.1.0 of later hebben uitgevoerd op je Nintendo 3DS. Je kunt informatie over hoe je je systeemversie kunt nakijken en een snelle, eenvoudige systeemupdate uit kunt voeren in ons klantenservicegedeelte over systeemupdates.

* Deze software wordt exclusief uit voor de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL of Nintendo 2DS-systemen uitgegeven. Het kan niet gebruikt worden op Nintendo DSi-, Nintendo DSi XL-, Nintendo DS Lite- of Nintendo DS-systemen.

* Deze software kan gekocht worden via de Nintendo eShop, als het Nintendo 3DS-systeem is verbonden met het internet.

* Ontdek meer over hoe je spellen kunt kopen in de Nintendo eShop.

* Je hebt 1,8 GB (14395 blokken) of meer aan vrij geheugen nodig om deze software op je spelsysteem te bewaren. Vanwege gereserveerde ruimte voor voorgeïnstalleerde software etc., kan deze software niet worden gedownload op een SD-kaart met 2 GB aan opslagruimte. Software-updates verhogen de hoeveelheid geheugen die nodig is voor de systeemsoftware. Kijk in ons klantenservicegedeelte voor meer informatie over het gebruik van SD-kaarten.

* Je kunt het 3D-effect van Nintendo 3DS alleen op het systeem zelf waarnemen. Alle schermafbeeldingen en afbeeldingen op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Een bezoek aan het Louvre

CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab2_MonaLisaMap_enGB.png

Bekijk de plattegronden voor de verschillende verdiepingen en bezoek de zalen die jou interesseren of volg gewoon een van de aanbevolen routes door het museum. Deze software bevat 3D-representaties van meer dan 400 kamers, waardoor je een virtueel bezoek aan het Louvre kunt maken.

Aanbevolen routes

Verken een aantal aanbevolen, door experts onder het Louvre-personeel met zorg samengestelde en gecurateerde rondleidingen en maak kennis met de magie van de kunstwerken van het museum.

CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab2_Tour2_Family_nlNL.png
CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab2_Tour3_CalmGallery_nlNL.png

Stel je eigen routes samen

Stel je eigen route door het Louvre samen door een aantal van de aanbevolen kunstwerken te kiezen. De software leidt je rond de gekozen kunstwerken in een zo kort mogelijke tijd.

Museumstand

Als je daadwerkelijk in het Louvre bent, kun je via de museumstand genieten van het officiële audiocommentaar. Verken het hele museum zonder verdwaald te raken door Nintendo 3DS Guide: Louvre te laten weergeven waar je bent, wanneer je maar wilt.

De digitale audiogidsdienst van het Louvre die gebruik maakt van het Nintendo 3DS-systeem, werd in april 2012 gestart.

Let op: in de museumstand komt het geluid niet uit de ingebouwde speakers van het Nintendo 3DS-systeem. Gebruik dus een koptelefoon.

De gevleugelde Niké van Samothrace, een kunstwerk dat normaal in het Louvre tentoongesteld wordt, wordt op dit moment gerestaureerd en staat niet op de gebruikelijke locatie. Gasten van het museum zullen dit kunstwerk tussen september 2013 en zomer 2014 niet kunnen bezichtigen. Als gevolg daarvan zal de aanbevolen route Masterpieces Tour in deze periode niet beschikbaar zijn in de museumstand van Nintendo 3DS Guide: Louvre. Het kunstwerk kan nog steeds in de software bekeken worden in de periode dat het niet in het museum zelf te zien is.

Kunst bekijken in alle rust

Nintendo 3DS Guide: Louvre bevat meer dan 600 foto's van kunstwerken en meer dan 30 uren aan audiocommentaar. Geniet van de onbetaalbare verzamelingen van het Louvre op je eigen tempo!

Uitgebreid commentaar

Elk kunstwerk bezit een gedetailleerd audiocommentaar, samengesteld door curatoren van het museum en kunsthistorici. Deze commentaren geven achtergronden over kunstenaars en de tijden waarin ze leefden, bepaalde details om naar uit te kijken en aanvullende informatie die je helpt om optimaal van de kunst te genieten.

Naast audiocommentaar, zullen sommige werken ook afbeeldingen in hoge resolutie, 3D-modellen en videocommentaar bevatten.

CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab3_ScreenMaximize_enGB.png

2D- / of 3D-beelden in hoge resloutie

Met de afbeeldingen in hoge resolutie die deze software bevat laten je inzoomen en genieten van elk aspect van de meest beroemde kunstwerken van het Louvre. Ook zijn er 3D-afbeeldingen in hoge resolutie, voor stereoscopische weergaven van zekere kuntswerken.

CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab3_Screen3Dmodel_enGB.png

3D-modellen

De software bevat 3D-modellen van zekere afbeeldingen, zodat je ze van alle kanten kunr bekijken. Waarom kijk je niet naar een aantal van de meest wereldberoemde kunstwerken vanuit zelden geziene perspectieven, zoals direct van boven of van de achterkant?

Videocommentaar

Kijk en luister naar een aantal videocommentaren over specifieke kunstwerken en artiesten, verscheidene gebieden in de kunstwereld, de geschiedenis van het Louvre en meer, waaronder:

  • De renaissance van Florence
  • Kunst uit de oude Oriënt
  • Het Louvre van vandaag, het Louvre van morgen

CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab3_features_enGB.png

Nuttige onderdelen

CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab3_ScreenSlideShow_enGB.png

Diashows

Kijk naar dia's van kunstwerken en locaties in het Louvre. Het beeld dat je ziet zal van tijd tot tijd veranderen. Er is ook een Art Clock beschikbaar.

CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab3_ScreenFilter_enGB.png

Zoeken

Zoek naar de tentoonstellingen die je moet zien, zoek naar soort of vind kunstwerken die 3D-modellen, afbeeldingen in hoge resolutie, videocommentaar en meer hebben.

Luister naar alle commentaren

Luister naar alle audiocommentaren over de kunstwerken. Je kunt ze afspelen op willekeurige volgorde.

Favoriete kunstwerken

Markeer kunstwerken die je bijzonder mooi vindt en voeg die aan je Favourite Works toe. Bekijk een lijst van je favoriete kunstwerken manneer je maar wilt.

Uitnodiging voor het Louvre

Er zijn allerlei soorten verborgen geschiedenissen en anecdotes te vinden over kunstwerken - details die je op het eerrste gezicht zou missen. Op deze pagina vind je een kleine fractie hiervan - bezoek het Louvre met deze software in de hand en je hebt de sleutel tot allerlei mysterieën!

Klik op de beelden voor een nadere blik…

Waarom kijken deze vrouwen zo achterdochtig naar elkaar..?

Wie is dat achter Napoleon..?

Waarom rust de arm van deze vrouw op een schedel..?

Kijk eens naar deze mysterieuze tekst. Wat zou hier geschreven kunnen staan..?

De geschiedenis van het Louvre

Wist he dat het Louvre oorspronkelijk geen museum of paleis was? Het was eerst een fort om Parijs te verdedigen tijdens de middeleeuwen en het is nog steeds mogelijk om wat van de oorspronkelijke architectuur te zien, als je ondergronds gaat.

800 jaren aan geschiedenis hebben plaatsgevonden sinds het Louvre voor het eerst was gebouwd en de vele veranderingen die het bouwwerk heeft doorgemaakt is zeker opmerkelijk. Waarom ga je niet op je eigen ontdekkingsreis? Je weet maar nooit wat je kunt vinden.

CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Tab4_Exhibitionroom.png

Update-informatie

Door verbinding te maken met het internet en UPDATE GUIDE te kiezen kun je zorgen dat je gids de meest actuele informatie over elk kunstwerk bevat. Je kunt de versie van je gids nakijken en deze bijwerken via de instellingen van de software.

CI7_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_SupportSection_enGB.png

Software-update 8 augustus 2014 (Ver. 1.1)

Er is nu een software-update beschikbaar die verschillende aanpassingen aanbrengt om de ervaring te verbeteren.

Nu er ongeveer dertig ruimtes in de Sully-vleugel zijn heropend, zijn er nieuwe foto's en beschrijvingen van de kunstwerken in deze vleugel toegevoegd. Je vindt ook nieuwe museumfoto's.

De restauratie van de Nikè van Samothrake is voltooid, dus voor het eerst sinds september 2013 is het deel van het museum met dit kunstwerk weer toegankelijk. Als je van plan bent om het Louvre te bezoeken, kun je opnieuw de Masterpieces Tour volgen in de Museum Mode. Bij deze rondleiding zie je ook de Nikè van Samothrake.

Er zijn ook andere aanpassingen aangebracht om de ervaring te verbeteren.

CI16_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Screenshots_enGB.png
QRCodes_3DS_Nintendo3DSGuideLouvre_Patch1_1_enGB.png

Je kunt deze QR Code scannen met je Nintendo 2DS of Nintendo 3DS om direct naar de Nintendo eShop-pagina te gaan waar je de update voor deze software kunt vinden. Lees hier hoe je de QR Code kunt scannen.

Categorieën

Educatief spel, Lifestyle

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Functies

Internet, SpotPass

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

27-11-2013

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

27-11-2013

Talen

Engels

Downloadgrootte

12223 blokken