Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 17-05-2018

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

In Shin Megami Tensei: Strange Journey verschijnt een ruimtelijke storing vol demonen in Antarctica en dreigt de aarde te overspoelen. De Verenigde Naties sturen een team van geavanceerde specialisten om dit mysterie te doorgronden en te ontdekken hoe ze het probleem bij de bron kunnen aanpakken. Nou, haal je Demonica maar weer tevoorschijn in deze nieuwe, uitgebreide game: Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux. Je kunt nieuwe verhaalcontent, extra eindes, een nieuwe kerker om te verkennen, en meer verwachten in de terugkeer van dit sci-fi-achtige SMT-avontuur.

In Strange Journey Redux speel je als een dappere VN-soldaat die een ruimtelijke storing, de Schwarzwelt, onderzoekt. Dit is een koepel van duistere energie die de wereld dreigt op te slokken. Binnen tref je een griezelig spiegelbeeld van onze eigen aarde aan, bevolkt door demonen die jou maar al te graag willen ontmoeten. De game bevat gloednieuwe illustraties van Masayuki Doi, vernieuwde graphics, aanpassingen aan de gebruikersinterface, en meer om deze reis naar de Schwarzwelt nog vreemder te maken.

Je zult niet in dezelfde nachtmerrieachtige voetsporen als tevoren treden, want een nieuw personage, Alex, zal een belangrijke rol spelen in het verhaal. Veel is er niet over haar bekend, maar er is een ding dat je zeker weet: ze heeft een appeltje met jou te schillen. Ze wordt vergezeld door nieuwe demonen die je misschien herkent uit andere SMT-delen. Ook zijn er nieuwe eindes en een nieuwe kerker om te ontdekken.

Met zijn vreemde, demonische sci-fi-verhaal, meeslepende demonenverzamelpret en meerdere verhaallijnen om te verkennen, is Strange Journey Redux een geweldig ATLUS-JRPG-avontuur dat je niet mag missen!

De game bevat Engelse tekst en Japanse stemmen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Strategiespel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Deep Silver

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

18-05-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

17-05-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels

Downloadgrootte

13667 blokken