Sonic & All-Stars Racing Transformed

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 07-02-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Geniet van spannende racewedstrijden en laat iedereen zien wie de snelste is in Sonic & All-Stars Racing Transformed voor Nintendo 3DS! Kruip achter het stuur van geweldige voertuigen die tijdens races van auto's in boten en vliegtuigen kunnen veranderen. Race te land, ter zee en in de lucht om te bewijzen dat jij de snelste bent!

Leer omgaan met wisselend terrein vol elementen uit SEGA's lange geschiedenis en met steeds weer andere omstandigheden. Ontdek alternatieve routes en binnendoorweggetjes, en probeer je hoofd koel te houden terwijl de weg onder je wielen afbrokkelt en je plots over de golven racet. Elke ronde is weer anders!

Terwijl de dynamische parkoersen het uiterste van je racevaardigheid verlangen, moet je ook nog eens je tegenstanders met allerlei wapens bestrijden. Door stijlvol te racen wordt je All-Star-meter steeds verder gevuld, totdat je hem kunt gebruiken voor een vernietigende All-Star Move!

Maak je keuze uit een grote selectie van klassieke SEGA-personages, van Sonic the Hedgehog tot Vyse uit Skies of Arcadia Legends, of kruip zelf achter het stuur met je eigen Mii-personage. Elk personage heeft een uniek transformerend voertuig met een eigen rijgedrag. Je kunt naar hartenlust driften, boosten en barrel-rolls maken om je tegenstanders te snel af te zijn.

Er wacht je een wereld vol spelmogelijkheden en uitdagingen. Race door de uitgebreide wereldtoer, ga voor het goud in de Grand Prix of strijd hard-tegen-hard in de Battle-arena's. De hectische online- en lokale meerspelerstanden laten je met maar liefst 10 spelers tegelijk racen.

En als je behoefte hebt aan competitie van meer dan je vrienden, kun je anderen ook uitdagen via StreetPass! Stel scores en tijden om te verslaan in voor jezelf en anderen of probeer uitdagingen van rivalen aan te gaan door via StreetPass gegevens uit te wisselen.

  • Stap achter het stuur van transformerende voertuigen en race te land, ter zee en door de lucht over dynamische parkoersen
  • Maak je keuze uit meer dan 20 klassieke SEGA-personages, of gebruik je eigen Mii-personage
  • Race online met tot zeven vrienden of speel tegen elkaar via Local Play of Download Play

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen

Spelers

1 - 8

Uitgever

SEGA

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

08-02-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-02-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

6529 blokken