Super Street Fighter™ IV 3D Edition

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-03-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Sta op, stof jezelf af en bereid je voor op een nieuwe ronde, met een van de beroemdste vechtspelseries ter wereld. Super Street Fighter IV 3D Edition geeft je explosieve een-tegen-een gevechten in je handpalm, waarin elke klap hard en in stijl aankomt, dankzij de kracht van de Nintendo 3DS!

Sinds de Street Fighter-serie zijn debuut meer dan twee decennia geleden in de speelhallen maakte, heeft hij spelers in zijn greep gehouden met een combinatie van doordachte en fijn afgestelde gevechten, uitvergrote, tot de verbeelding sprekende personages en iconische speciale bewegingen. Super Street Fighter IV 3D Edition bouwt voort op deze traditie en voegt een keur aan nieuwe mogelijkheden toe. Dit maakt deze draagbare Street Fighter-belevenis een must voor fans van vechtspellen en onmiddellijk toegankelijk voor nieuwkomers.

Videospeliconen zoals Ryu, Ken en Chun Li keren terug, als onderdeel van een uitgebreide rolbezetting van 35 speelbare personages. Elke vechtersbaas of -bazin kent zijn of haar eigen benadering van de vechtkunsten. Kies je favoriete personage, ga het gevecht aan en bewerk je tegenstander met een combinatie van normale aanvallen, speciale bewegingen, supercombo's, ultracombo's en de op meerdere manieren te gebruiken focus-aanvallen. Ervaren spelers zullen natuurlijk hun geavanceerde bewegingen uitvoeren door middel van snelle knoppencombinaties, maar Super Street Fighter IV 3D Edition komt iedereen tegemoet door de mogelijkheid te bieden om moeilijke bewegingen uit te voeren met een tikje op het touchscreen.

De Nintendo 3DS tilt de Super Street Fighter IV-belevenis naar een nog hoger niveau: elke hadouken, sonic boom en spinning bird kick is te zien in adembenemend 3D! Kies uit de klassieke, zijwaartse weergave of een perspectief van over-de-schouder en zie hoe de vechtactie tot leven komt als nooit tevoren!


Uitdagingen waar je ook gaat!

Naast de weelde aan mogelijkheden en spelstanden waar je in je eentje van kunt genieten, biedt Super Street Fighter IV 3D Edition tevens een veelvoud aan opties voor interactie en competitie met medespelers.

Vecht online, via de Nintendo Wi-Fi Connection en daag andere kemphanen van over de hele wereld uit. Hierbij verdien je tevens punten om je Battle Class op te waarderen. Als je online speelt, is het aan jou of je het tegen wie dan ook opneemt of alleen in het strijdperk wilt treden onder zekere voorwaarden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om spelers uit te dagen die dezelfde besturingsconfiguratie als jij hebben ingesteld. Daarnaast kun je zelfs de gevechten van andere spelers volgen met de Channel LIVE!-toeschouwerstand.

Natuurlijk kun je ook iemand dichter bij je in de buurt uitdagen met de vele draadloze communicatiemogelijkheden van de Nintendo 3DS. Neem het op tegen een vriend die het spel zelf niet heeft via Download Play of maak gebruik van de volledige content van het spel tegen een andere Super Street Fighter IV 3D Edition-eigenaar in lokale draadloze wedstrijden.

En als zelfs dat nog niet genoeg een-tegen-een-vechtactie voor je is, is het goed te weten dat de strijd gewoon doorgaat, zelfs als je Nintendo 3DS in slaapstand staat! Dankzij de StreetPass-functionaliteit van het systeem, vinden er automatisch gevechten tussen jou en andere Nintendo 3DS-eigenaren plaats in het voorbijgaan op straat, met de compleet nieuwe Figure Collection-stand. Kies uit een reeks vrij te spelen beeldjes voor je perfecte vijfkoppige team en ontdek de eerstvolgende keer dat je je Nintendo 3DS opent of het de teams van andere spelers heeft verslagen, terwijl je buiten de deur was.

  • Met Super Street Fighter IV 3D Edition komt er geen einde aan de competitieve actie, noch aan de impact van de adembenemende 3D-beelden zonder bril!
  • De meest complete versie van Street Fighter ooit, komt naar Nintendo 3DS! Vecht online, neem het op tegen vrienden in de buurt en neem deel aan wedstrijden via StreetPass.
  • Adembenemende 3D-beelden laten de actie van het scherm af knallen. Probeer twee verschillende weergave-standen en kies je perfecte Streetfighter 3D-perspectief.
  • Maak machtige bewegingen met een tikje op het touchscreen! Iedereen heeft de mogelijkheid om de beste vechtkunstenaar ter wereld te worden in Super Street Fighter IV 3D Edition!
  • Kies uit een een aanzienlijk aanbod van 35 unieke personages, waaronder klassieke world warriors als Ryu, Ken, Guile en Chun Li, tot nieuwkomers als Hakan en Juri.

Ontdek meer over Super Street Fighter IV 3D Edition in ons diepgaande Iwata Asks-interview.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Dimps

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

19-09-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

14022 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans