Thomas de Stoomlocomotief: De Grote Race op Sodor

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, terwijl ze rondrijden op Sodor om alles op het eiland voor te bereiden voor een paar heel belangrijke bezoekers! De hertog en hertogin van Boxford komen op bezoek en de Fat Controller wil dat het eiland er piekfijn bij ligt.

Je kunt de verhaallijn volgen of spelen zoals je zelf wilt. Ontdek negen verschillende activiteiten waarmee je je denkvermogen, geheugen en observatievermogen kunt trainen.

Er zijn drie moeilijkheidsniveaus die de game geschikt maken voor alle leeftijden, evenals ranglijsten waarin spelers hun scores kunnen zien. Help het eiland voor te bereiden op de komst van de hooggeëerde gasten in dit interactieve avontuur boordevol puzzels en minigames.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Puzzelen, Educatief spel

Spelers

1

Uitgever

Avanquest

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om het spel in de Nintendo eShop te kopen!