Tom Clancy’s™ GHOST RECON® SHADOW WARS

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-03-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

In Tom Clancy's GHOST RECON SHADOW WARS voor Nintendo 3DS ben je de bevelhebber van de Ghosts, de beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Het is jouw taak om te voorkomen dat de Russische nationalist Yuri Treskayev de macht grijpt.

In de zinderende woestijn van Kazachstan, dorpjes in de Oekraïne en het bevroren landschap van Siberië ga je op zoek naar de geheime 'Desert Hand'-basissen uit het sovjettijdperk, die Treskayev gebruikt om een leger op te bouwen. Je krijgt alle middelen tot je beschikking om een team samen te stellen, te trainen en van de meest moderne wapenrusting te voorzien.

Beleef de wereldberoemde Ghost Recon-serie op een volledig nieuwe manier. Nooit eerder was een Ghost Recon-spel zo diepgravend en tactisch!

Train en geef leiding aan de beste speciale gevechtseenheid ter wereld. Bij het samenstellen van je team heb je de keuze uit zes verschillende specialisten: commando, scherpschutter, verkenner, geniesoldaat, artillerist en hospik. Naarmate je verder komt in het spel zul je nieuwe vaardigheden en materialen vrijspelen, zodat je je manschappen van de modernste uitrusting kunt voorzien.

Het spel maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van de Nintendo 3DS. Laat je overdonderen door de prachtige 3D-beelden en speciale effecten, waarbij het lijkt of vijanden en voorwerpen uit het scherm springen. Gebruik het touchscreen om snel en eenvoudig door de menu's te navigeren en kantel het Nintendo 3DS-systeem om achter gebouwen en obstakels te kijken voor een tactisch overzicht.

Je kunt het op elf plattegronden tegen een vriend opnemen, om te bepalen wie de beste bevelhebber is. Je kunt zelfs tegen elkaar spelen op slechts één Nintendo 3DS-systeem!

  • Probeer de kwaadaardige plannen van de Russische nationalist te verijdelen, in een realistisch en diepgravend Clancy-verhaal.
  • De spelstand Story bestaat uit 37 missies, met een speeltijd van meer dan 30 uur.
  • Speel 20 uitdagende Skirmish-missies vrij, met drie verschillende moeilijkheidsniveaus.

Raadpleeg de handleiding van de Nintendo 3DS voor veilig gebruik van de 3D-mogelijkheid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

23-05-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

1730 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans