Ultimate NES™ Remix

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 06-11-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Leef je uit met een retro-remix in Ultimate NES™ Remix voor de Nintendo 2DS en 3DS! Beleef meer dan 250 hapklare uitdagingen in 8-bit, die gebaseerd zijn op klassieke momenten uit zestien NES-games, waaronder Super Mario Bros., Punch-Out!!, The Legend of Zelda en Metroid!

Verdien sterren om extra uitdagingen vrij te spelen door NES-levels uit te spelen, en bewijs vervolgens dat je een retro-meester bent in de Remix-levels. Daar gaan alle regels overboord en kun je bekende games in een nieuw jasje beleven. In deze speciale levels is alles mogelijk: personages duiken op in levels waar ze eigenlijk niet thuishoren, het beeld wordt ondersteboven gezet, en kleuren worden omgewisseld!

Ga naar de ranglijsten voor elk level dat je hebt voltooid en vergelijk je voortgang met die van je vrienden en van spelers uit jouw regio. Je kunt zelfs filmpjes met de gameplay van andere spelers bekijken! Als je wilt bewijzen uit welk hout je bent gesneden, speel dan drie uitdagingen achter elkaar en zet een high-score weg in de spelstand Championship. Upload je score vervolgens naar de onlineranglijst om te zien hoe je het doet in vergelijking met de rest!

Verken meer dan 250 levels die gebaseerd zijn op klassieke NES-games en herbeleef het retro-tijdperk in Ultimate NES™ Remix, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS!

  • Ga hapklare uitdagingen aan die gebaseerd zijn op zestien NES-klassiekers.
  • Stel jezelf op de proef in Remix-levels die de regels op zijn kop zetten, waardoor je games van vroeger op een nieuwe manier kunt ervaren!
  • Neem het op tegen andere spelers in de onlineranglijsten.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Gameplay

Stel je vaardigheden op de proef en speel NES-levels waarin de nadruk ligt op de meest uitdagende stukken uit de oorspronkelijke games! Door levels uit te spelen verdien je sterren speel je nog meer uitdagingen vrij. Als je genoeg sterren hebt verdiend, kun je je uitleven in Remix-levels, die volledig nieuwe uitdagingen bieden op bekende locaties!

Remix-levels bieden een hele nieuwe kijk op klassieke games. Kun jij ze opnieuw de baas? Personages verschijnen in games waar ze eigenlijk niet thuishoren, de omstandigheden worden aangepast en de overwinningsvoorwaarden zijn helemaal anders!

Bekijk een paar van de manieren waarop levels kunnen worden gewisseld. Probeer elke lastige remix te voltooien!

CI7_3DS_UltimateNESRemix_SnowingInSMB.png

Geswitchte sprites

Vijanden, achtergronden, het personage dat je bestuurt... Alles kan er verrassend anders uitzien!

CI7_3DS_UltimateNESRemix_LevelShadowPlay.png

Boosaardige besturing

Kun je nog steeds goed springen als je niet zelf rent?

CI7_3DS_UltimateNESRemix_SamusWithoutSuit.png

Wees voorzichtig!

Speel het level uit zonder schade op te lopen!

...en nog veel meer!

Wat is er nieuw?

CI7_3DS_UltimateNESRemix_SpeedMarioBros.png

Speed Mario Bros.

Zo heb je Super Mario Bros. nog nooit gespeeld! In Speed Mario Bros. worden je reflexen op de proef gesteld terwijl je de volledige versie van Super Mario Bros. opnieuw ontdekt. Een verschil: in deze versie speel je in vliegende vaart, dus je moet razendsnel nadenken terwijl je naar de vlaggenmast racet!

CI7_3DS_UltimateNESRemix_ChampionshipMode.png

Ga voor goud

Ga voor de hoogste score in drie levels op sneltreintempo in de spelstand Championship!

Voltooi drie uitdagingen binnen de tijdlimiet van 6 minuten en 21 seconden:

  • Verzamel 50 muntjes in Super Mario Bros.! (Wereld 1-1)
  • Verzamel 25 muntjes in Super Mario Bros. 3! (Wereld 1-1)
  • Behaal de hoogste score in Dr. Mario! (Level 00-Med)

Hoe sneller je de eerste twee levels uitspeelt, hoe meer tijd je kunt besteden aan het verhogen van je score in het laatste level!

CI7_3DS_UltimateNESRemix_CompeteOnline_enGB.jpg

Meet je krachten online

Gebruik de online ranglijsten om je prestaties in elke uitdaging te vergelijken met die van vrienden en andere spelers uit heel Europa! Je kunt ook filmpjes bekijken van topspelers die uitdagingen voltooien. Dat is de perfecte gelegenheid om de kneepjes van het vak te leren! Zorg dat je veel oefent en behaal de beste score in Today's Challenge Stage, waarbij je elke dag kunt genieten van een speciale uitdaging!

CI7_3DS_UltimateNESRemix_FamiconRemix.jpg

Famicom Remix

Verdien drie sterren in alle uitdagingen in de game om de Japanse versies van de levels vrij te spelen. Geniet van de verfrissende, nieuwe kijk op de game in Famicom Remix!

NES-games

Ontdek meer over een aantal van de klassiekers die je tegenkomt in Ultimate NES™ Remix!

...en nog veel meer!

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-11-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

06-11-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

912 blokken