YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 07-09-2018

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Je kunt de Moon Rabbit Crew-update nu installeren!

SQ_3DS_YokaiWatchBlastersMoonRabbitCrew_enGB.png

Je kunt nu een gratis update** installeren, waarmee de Moon Rabbit Crew-versie aan het beginscherm wordt toegevoegd! Deze extra content bevat nieuwe missies, nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe Yo-kai om bevriend mee te raken en nieuwe Big Boss Yo-kai!

Oproep aan alle Blasters!

Stel je eigen Blasters-team samen met meer dan 400 populaire Yo-kai, zoals Jibanyan, Komasan en enkele gloednieuwe toevoegingen, en neem deel aan spectaculaire gevechten in YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps en YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

3DS_YokaiWB_Boss_Rush_Key_art.jpg

Kwaadaardige Yo-kai roepen Terror Time op en gigantische Big Bosses veroorzaken chaos. Het is jouw taak om samen met je Yo-kai de zwakken en onschuldigen te beschermen. Maak je team sterker, rekruteer nieuwe bondgenoten en voorkom dat de wereld wordt verslonden door de chaos!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_Cutscene_2_EN.jpg

Verander je team in een ware vechtmachine vanuit je eigen hoofdkwartier, het Blasters House. Maak je team sterker en rust je teamleden uit met de juiste spullen voor de komende missies. Er zijn meer dan 400 Yo-kai om bevriend mee te raken, dus aan strategieën geen gebrek!

Op patrouille

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_StandardMission_3_EN.jpg

Vorm een team van vier Yo-kai, elke met eigen unieke vaardigheden, en neem vijanden te grazen in realtime vechtpartijen. Je hebt basisaanvallen, speciale technieken en krachtige Soultimate Moves tot je beschikking, dus het is geweldig om tegen de slechteriken te vechten!

Vele handen maken licht werk

Ga je niet graag in je eentje op avontuur? Speel lokaal* of online** met maximaal drie andere spelers door het hele verhaal! Combineer jullie vaardigheden om het ultieme Yo-kai-vechtersteam te creëren en ruil met andere Blasters om je eigen selectie Yo-kai aan te vullen.

3DS_YokaiWB_Battle_Mode_Key_art.jpg
3DS_YokaiWB_asset_divider1.png

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo Network-privacybeleid is van toepassing.

Let op: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. Op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL worden de beelden in 2D weergegeven. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

mainbg|0
blackbottom|0
blacktop|0
dots|0
green|0
greenflip
purple|0
purpleflip|0
red|0
redflip|0
medal1|0
medal2|0
medal|3
stars|0
h2char|section-calling-all-blasters
patrol|0
squad|0
squadtop|0
h2char|section-base-of-operations
h2char|section-neighbourhood-watch
h2char|section-crank-that
h2char|section-a-blasters-brawl
h2char|section-show-them-whos-boss
h2char|section-picking-a-winner
h2char|section-an-unlikely-friendship
h2char|section-our-powers-combine
h2char|section-trading-places
h2char|section-prove-you-are-the-best-blaster
h2char|section-link-me-up

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Je thuisbasis

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_Lounge_EN.jpg

Het Blasters House dient als je persoonlijke commandocentrum. Hier vind je verschillende faciliteiten die jou en je Yo-kai helpen in een geweldig Blasters-team te veranderen. Er zijn talloze manieren om in topvorm te raken: neem eens een kijkje in de LvGym, voorzie je team van de beste uitrusting in de Dimmy Shop, of geef de gevechten wat meer pit door een Yo-kai in een statusverhogende Soul Gem te veranderen met de magie van Soulcery.

Een goede voorbereiding is het halve werk

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_StandardMission_11_EN.jpg

Als de tijd rijp is om op missie te gaan, alleen of als team van vier, moet je voorbereid zijn op alles! Of je nu kwaadaardige Yo-kai moet verslaan, anderen in nood moet helpen of belangrijke voorwerpen moet verzamelen; het werk van een Blaster is nooit af!

Als je even op adem wilt komen van de verhaalmissies, ga dan op patrouille om Oni Orbs te verzamelen en nieuwe Yo-kai-vrienden te maken. Je kunt onderweg zomaar speciale opdrachten krijgen, dus blijf alert.

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_Team_EN.jpg

Als je missies voltooit, gaat je Blasters Rank omhoog. Hierdoor speel je nieuwe opdrachten vrij, die jij en je team kunnen aannemen. Je kunt zelfs gevechten met Big Bosses opnieuw spelen, dus dat is ideaal om nieuwe teams en strategieën te testen.

Crank-zinnige machine

3DS_YokaiWB_screenshot_Blasters_CrankAKai_2_EN.jpg

De Crank-a-Kai-machine keert terug in YO-KAI WATCH BLASTERS. Je vindt 'm op het dak van het Blasters House. Geef je Oni Orbs, munten en zelfs Nintendo 3DS-speelmunten uit om goodies te krijgen van deze mysterieuze machine.

Als je rang stijgt, worden er nieuwe Crank-a-Kai beschikbaar. Maar speel bewust, want je kunt elke machine maar een aantal keer per dag gebruiken!

Een vechtpartij met Blasters

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_StandardMission_5_EN.jpg

Bestuur je Yo-kai in intense gevechten in YO-KAI WATCH BLASTERS! Elke Yo-kai kan basisaanvallen, twee speciale technieken en een krachtige Soultimate Move gebruiken. Van supersterke aanvallen tot een groepsgenezing, Soultimate Moves kunnen het tij volledig doen keren. Kies je moment dus zorgvuldig als je deze sterke vaardigheden wilt gebruiken.

Laat ze maar zien wie de baas is!

3DS_YokaiWB_char_boss_sproink_white.png

Neem het op tegen razende reuzen! In bepaalde missies en op patrouille kom je Big Bosses tegen die vastberaden zijn om overal chaos te veroorzaken. Toon geen genade en versla ze, zodat ze terug naar hun schuilplaats vluchten.

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_PigBoss_5_EN.jpg

Jaag ze op en bereid je voor om ze voor eens en altijd een lesje te leren. Je zult te maken krijgen met geheel nieuwe strategieën en aanvallen. Zet je beste beentje voor en geef deze Big Bosses een pak rammel dat ze nooit meer zullen vergeten!

Wie niet waagt, wie niet wint

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_TeamSkills_2_EN.jpg

Elke Yo-kai valt onder een van deze klassen: Healer, Tank, Fighter of Ranger. Healers houden je team gezond, Tanks vangen de klappen op, Fighters delen de klappen uit, en Rangers blijven liever op afstand om de vijand te belagen. Experimenteer om erachter te komen welke opstelling het beste bij jouw speelstijl past.

Een onwaarschijnlijke vriendschap

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_FriendChance_1.jpg

Verslagen Yo-kai krijgen soms een roze gloed om zich heen. Dat betekent dat je vrienden met ze kunt worden. Zorg dat je er op tijd bij bent, overtuig ze met je ritmische vaardigheden en deze verslagen Yo-kai zullen zich bij je team voegen! Wees altijd op je hoede, want je kunt altijd voormalige vijanden tegenkomen die een tweede kans verdienen.

Bundel de krachten!

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_Multiplayer_8_EN.jpg

Speel met maximaal drie andere spelers lokaal* of online** en creëer de ultieme eenheid! Voltooi missies, maak korte metten met Big Bosses en vecht om de wereld te redden.

Elke speler bestuurt een individuele Yo-kai, dus jullie moeten goed samenwerken om het perfecte team te vormen voor de komende missie. Als je geen team van vier kunt samenstellen, dan zal een computergestuurde Friend Yo-kai het gat in de selectie opvullen.

Ruilen maar!

3DS_YokaiWB_screenshot_Blasters_Trade_1_EN.jpg

Mis je een belangrijk lid in je team? Ruil lokaal* of online** met andere Blasters en wissel Yo-kai met spelers van over de hele wereld. Beide versies van YO-KAI WATCH BLASTERS hebben 50 Yo-kai die exclusief zijn voor die versie, dus het is ruilen geblazen als je alle Yo-kai wilt verzamelen!

3DS_YokaiWB_screenshot_Blasters_Medallium_1_EN.jpg

Gretige medailleverzamelaars kunnen hun persoonlijke verzameling vullen door medailles te ruilen. Deze functie is zowel lokaal* als online** beschikbaar. Voltooi je eigen Medallium en help anderen die van hun te voltooien!

Bewijs dat je de beste Blaster bent

3DS_YokaiWB_screenshot_YWBlasters_PR_WayfarerColiseum_EN.jpg

Ben je competitief ingesteld? Neem het op tegen Yo-kai-teams van andere spelers in het Wayfarer Coliseum! In deze speciale arena verschijnen teams die elkaar via StreetPass hebben ontmoet, waardoor je de kans krijgt om te zien hoe je team het in een één-tegen-één-gevecht doet tegen je mede-Blasters.

*Voor de lokale multiplayerstand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans