Adventure Time: Hey Ice King! Why'd you steal our garbage?!!

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: Niet langer beschikbaar in de Nintendo eShop

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Op een ochtend worden Finn en Jake wakker en komen erachter dat hun vuilnis is gestolen door de Ice King! Het maakt Jake niks uit dat er half opgegeten bananen en oude kippenluiers zijn gestolen, maar als de Ice King deze spullen gebruikt om een Garbage Princess (vuilnisprinses) te bouwen, gaan onze helden eropuit om hem een lesje te leren! Reis in dit maffe avontuur door het Land van Ooo en ontdek gevaarlijke kerkers, fantastische schatten, de ware betekenis van vriendschap en plezier zonder einde! Adventure Time: Hey Ice King! Why’d you steal our garbage?!! is de eerste videogame die is gebaseerd op de buitengewoon originele, voor een Emmy Award genomineerde tekenfilmserie op Cartoon Network. De serie gaat over de twee boezemvrienden Jake, een wijze oude hond met een groot hart, en Finn, een apart jongetje dat een grote held wil worden. De bedenker van Adventure Time (Tijd voor Avontuur), Pendleton Ward, is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de game en heeft bijgedragen aan de verhaallijn, het concept en de opdrachten.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

D3Publisher

Ontwikkelaar

WayForward

Leeftijdsclassificatie