Boulder Dash-XL 3D

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 05-10-2012

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Boulder Dash-XL 3D is een klassiek puzzelspel dat schittert op je Nintendo 3DS.

In het vervolg op het origineel uit 1984 speel je als Rockford™ of Crystal™ en graaf je door een aantal gevaarlijke maar prachtige grotten. Verken alle 100 grotten en verzamel het juiste aantal diamanten terwijl je rotsen en vijanden probeert te vermijden op weg naar de uitgang. Maar schiet een beetje op want de seconden tikken weg! Het niveau stijgt met elke nieuwe grot, want het aantal vijanden en uitdagingen neemt toe naarmate je vordert. Als je een grot hebt voltooid, verschijnt er een groen vinkje naast in de grottenlijst. Je krijgt zelfs een gouden vinkje als je een grot perfect voltooit.

Het spel bevat:

  • 4 afwisselende gamewerelden
  • 5 speltypen (Arcade, Puzzle, Zen, Score Attack en Retro)
  • Ruim 100 nieuwe en spannende grotten

Krijg jij de power-ups onder de knie, kun je rotsen in juwelen veranderen, vijanden verpletteren en de uitgang vinden voor de tijd om is?

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Actiespel, Puzzelen, Strategiespel, Anders

Spelers

1

Uitgever

Reef Entertainment

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

05-10-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans