DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 16-09-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Reis naar het verleden om het heden te redden in DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past, een tijdloze RPG voor de verschillende 3DS-systemen.

Van een klein eilandje naar een wereld vol mogelijkheden!

Ga op avontuur met Auster en zijn vrienden, prins Kiefer en Maribel, om lang vergeten landen in hun oude glans te herstellen. Gebruik mystieke stenen tabletten om terug te gaan in de tijd, dorpen in nood te helpen, uitdagende puzzels op te lossen en unieke monsters te verslaan in klassieke turn-based gevechten om het verleden en heden van de wereld te bepalen.

CI7_3DS_DragonQuest7_3DS_DragonQuest7_S_Battle_Golem3_EN.jpg

In dit enorme avontuur moet je kerkers veroveren en vijanden verslaan die de weg versperren. Om monsters te verslaan geef je je groepsgenoten bevelen tijdens turn-based gevechten - of als je denkt dat je groep de situatie wel aankan, kun je Tactics activeren om te zorgen dat de gevechten automatisch worden afgehandeld.

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_Battle_Maeve1_EN.jpg

Topklasse

Met meer dan 50 verschillende beroepen kan elke held zijn bekwaamheden verbeteren en krachtige nieuwe vaardigheden leren. Je kunt een magiër, piraat of zelfs een herder worden! Leer verschillende beroepen en bouw een onstuitbare groep helden op.

CI7_3DS_DragonQuest7_Monster_slime.jpg

Stel de gevechtsvaardigheden van je team op de proef tegen honderden unieke monsters, waaronder vele favorieten uit de DRAGON QUEST-serie. Je kunt ook vrienden worden met bepaalde wezens, zodat je hun vaardigheden kunt gebruiken in gevechten of ze kunt laten zoeken naar speciale voorwerpen.

Verhalen van een reiziger

Breid je avontuur uit met Traveller's Tablets, speciale stenen die geruild kunnen worden met andere spelers via StreetPass of online* om toegang te krijgen tot uitdagende nieuwe kerkers. Als je deze gevaarlijke ruimtes weet te veroveren, verdien je misschien wel een paar zeldzame voorwerpen...

Begin een episch avontuur en vecht om een versplinterde wereld te herstellen in DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Bereid je voor op je avontuur door een kijkje te nemen in de sectie Verhaal en personages.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Verhaal en personages

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_SailingAway.jpg

De bewoners van Estard Island, omgeven door de uitgestrekte blauwe zee, leiden een vreedzaam leventje: ze zijn zich van niets anders bewust dan hun eigen wereldje en hun eigen bestaan.

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_ShrineOfMysteries_Arriving.jpg

Auster, die voorbestemd is om in zijn vaders voetsporen te treden en een groots visser te worden, is een ogenschijnlijk normale jongen die meer wil in het leven dan vissen. Met behulp van zijn beste vriend, prins Kiefer, hoopt Auster een andere wereld te ontdekken naast Estard Island. Deze zoektocht leidt hen naar een eeuwenoude plaats, de Shrine of Mysteries. Daar horen ze over mystieke stenen tabletten die, als ze samengevoegd worden, doorgangen kunnen openen naar lang vergeten werelden.

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_JustArrived_FirstIsland.jpg

Het geluk van de jongens houdt aan wanneer Austers vader een van deze zeldzame stenen brokstukken van de zeebodem vist. Maar wanneer ze het fragment naar de heilige plaats brengen, worden Auster, Kiefer en hun jeugdvriendin Maribel naar een mysterieuze plaats geteleporteerd die niet bepaald dicht bij huis ligt.

Het drietal beseft al snel dat ze niet alleen op een nieuw continent zijn beland; ze zijn teruggegaan in de tijd, naar een tijd dat dit eiland in hun wereld bestond. Alsof dat nog niet genoeg was, worden veel van de nabijgelegen dorpen geteisterd door monsters en duistere vloeken.

Hoeveel andere eilanden zijn er verloren gegaan in de tijd? Hoe zijn ze in deze staat beland?

Om antwoorden te vinden zullen ze over de wereld en door de tijd moeten reizen. Als het verleden op orde gebracht kan worden, kunnen de eilanden opbloeien en in het heden hersteld worden. Auster en zijn vrienden moeten de problemen van het verleden oplossen om de wereld te herbouwen!

Attentie, alle helden!

Er staat je een enorm avontuur te wachten, dus er zijn talloze personages om te ontmoeten op je tijdreis... en sommigen zullen zelfs met je meevechten. Maak kennis met de personages in dit grootse avontuur:

Nu je de helden hebt leren kennen, kun je in de sectie Gameplay kijken wat ze tijdens hun avonturen uitspoken.

© 2000, 2013, 2016 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.

Gameplay

In dit enorme avontuur reis je met een groep helden terug in de tijd om lang vergeten eilanden te ontdekken die geteisterd worden door monsters en eigenaardige vloeken. Betreed ingewikkelde kerkers, los raadselachtige puzzels op en neem het op tegen vijanden in turn-based gevechten. Het is jouw taak om orde op zaken te brengen op deze eilanden.

Wanneer je de wereld niet aan het herbouwen bent, zijn er genoeg missies en leuke activiteiten te beleven voor jou en je helden.

CI7_3DS_DragonQuest7_3DS_DragonQuest7_S_ExploringIslandOnWayToEstard.jpg

Een ongetemde wereld

Uitgestrekte velden zijn klaar om verkend te worden. Maar wees voorzichtig: er lopen monsters rond in het wild, zowel in de gruwelijke grotten als in de kille kerkers. Vermijd de vijanden… of ga ze direct te lijf als je een echte waaghals bent! Lees de sectie Gevechten voor de beginselen van het bestrijden van deze beesten.

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_Full_EstardChurch.jpg

Red het dorp

Of je nu in het verleden of het heden bent, je bent nooit ver van een dorp. Loop eens binnen om met de plaatselijke bevolking te praten. Zo kun je vaak ontdekken hoe je iemand moet helpen.

In dorpen barst het van de nuttige gebouwen, zoals winkels vol accessoires en voorwerpen, banken voor het opslaan van rijkdommen, en kerken waar je vloeken kunt opheffen, bondgenoten tot leven kunt wekken en zelfs je voortgang kunt opslaan. Raadpleeg de kaart op het touchscreen om de weg te vinden.

Om de tijd te doden…

Rome is niet in één dag gebouwd, dus neem je tijd met het herbouwen van de wereld. Er zijn genoeg taakjes, afleidingen en extra missies om je vrije tijd op te vullen. Bevolk het nieuwe stadje Haven met vredelievende monsters, beproef je geluk in het casino, of ga op zoek naar Mini Medals die je kunt ruilen tegen gave beloningen.

Stukje bij beetje

Houd je ogen open voor Tablet Fragments, zeldzame voorwerpen die over de hele wereld verspreid liggen. Als je er een vindt, moet je alle stukken naar de Shrine of Mysteries brengen om te zien wat er gebeurt... Misschien ontdek je wel een heel nieuw continent! Op een bepaald punt in het avontuur ontvang je een Fragment Detector die oplicht als je in de buurt komt van een van deze scherven. Handig!

CI_3DS_DragonQuest7_3DS_DragonQuest7_S_MonsterMeadows_MonsterCave3_EN.jpg

Voor onderweg

Als je een zogenaamd Traveller's Tablet vindt, kun je toegang krijgen tot speciale kerkers met sterke vijanden. Deze stenen kun je bemachtigen door bevriende monsters een bepaalde grot in te sturen en ze ernaar te laten zoeken.

Vergeet niet om samen te delen! Als je een Traveller's Tablet toewijst aan een bevriend monster, wordt het geruild met andere spelers die je via StreetPass tegenkomt. Zo ontvang je tabletten van anderen, en misschien verhuist hun monster wel naar jouw Haven om bij te dragen aan de bevolking. Je kunt ook de Download Bar in Haven bezoeken om online* tabletten te delen met andere spelers.

Nieuwe uitdagingen

Vanaf de release worden er wekelijks speciale Traveller's Tablets gedistribueerd via de Download Bar. Sommige van deze tabletten bieden toegang tot splinternieuwe kerkers vol sterkere vijanden, terwijl andere tabletten het verhaal voortzetten nadat je het hoofdavontuur hebt afgerond.

Ben jij klaar om het op te nemen tegen allerlei soorten monsters? Bereid je voor op de strijd in de sectie Gevechten!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

©2000, 2013, 2016 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.

Gevechten

Er zijn overal monsters te vinden die de boel op stelten zetten. Sommige zijn klein en schattig, terwijl andere weer enorm zijn! Hoe groot ze ook zijn, bereid je voor op een gevecht als je er een tegen het lijf loopt op de kaart.

CI7_3DS_DragonQuest7_3DS_DragonQuest7_S_Battle_Slimes_Cutscene.jpg

Ten aanval!

Als monsters je benaderen, neem je het tegen ze op in klassieke turn-based gevechten. Tijdens het vechten geef je commando's aan individuele groepsleden of wijs je ze bepaalde gevechtshoudingen toe, Tactics genaamd, om je strategie te stroomlijnen.

CI7_3DS_DragonQuest7_Screenshots_Battle_Slimes_Forest_EN.jpg

Val aan met verschillende wapens en gebruik toverspreuken om het gevecht te winnen. Bestudeer je vijanden nauwkeurig en kies een magische aanval waar ze niet goed tegen kunnen! Je kunt tijdens gevechten ook voorwerpen gebruiken om je uit de brand te helpen. Als een van je groepsgenoten het bijna begeeft, kun je hem een geneeskrachtig kruid toewerpen om hem in de strijd te houden.

Als je wint, verdient je groep ervaring, zodat je niveau stijgt en jij sterker wordt. Misschien verdien je zelfs wel gouden munten en voorwerpen. Naarmate hun niveau stijgt, worden helden sterker en leren ze nieuwe spreuken en vaardigheden op basis van hun beroep. Lees de sectie Beroepen voor meer informatie.

Uitrusting veranderen

Je helden mogen dan sterk zijn, met die vodden kun je echt niet gezien worden! Slimme strategen houden altijd een oogje op de wapens en accessoires waarmee hun personages zijn uitgerust. Je kunt sterkere pantsers en krachtiger geschut vinden in kerkers of kopen in winkels in nabijgelegen dorpen.

3DS_DragonQuest7_S_Battle_Vocations_StoneGolem.jpg

Monstermoes

Of ze nu groot of klein zijn, monsters hebben altijd wel een paar verrassingen die zelfs de meest ervaren helden laten zweten. Sommige vijanden roepen hulp in van hun vriendjes, terwijl andere de handen ineenslaan met andere monsters om een sterkere vorm aan te nemen.

Kijk uit voor aanvallen die je verzwakken en wees paraat om een tegengifkruid naar je vergiftigde vriend te gooien. Als je weet wanneer je moet genezen, verdedigen of zelfs vluchten van een gevecht, hoef je later niet langs een kerk te gaan om je gesneuvelde groepsgenoot weer tot leven te wekken.

Hier zijn de monsters

Op dit grote avontuur kom je honderden verschillende monsters tegen. Bereid je voor op de strijd door kennis te maken met een paar van de meest iconische vijanden uit de DRAGON QUEST-serie:

Vriend of vijand?

Op een bepaald punt in je avontuur leer je hoe je vrienden kunt worden met bepaalde monsters die je tegenkomt tijdens gevechten. Bevriende beesten kunnen erg handig zijn. Sommige zullen je nieuwe vaardigheden leren, terwijl andere naar de Monster Meadows gestuurd kunnen worden, een veilige plek waar ze een gelukkig leventje kunnen leiden en nog meer Traveller's Tablets voor je kunnen zoeken.

Wist je dat je je helden kunt aanpassen met nieuwe vaardigheden? In de sectie Beroepen lees je er meer over.

©2000, 2013, 2016 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.

Beroepen

Laat het avontuur niet in de weg staan van de droomcarrière van je helden! Met beroepen kun je beïnvloeden hoe je helden zich ontwikkelen, en er zijn meer dan 50 beroepen te ontdekken. Van de klassieke DRAGON QUEST-klassen tot ongebruikelijke rollen: elke held kan verschillende beroepen uitproberen, dus kies de rollen die het beste aansluiten op je groep.

Dit zijn een aantal van de beschikbare beroepen:

Dress to impress

Wanneer je een groepslid een beroep geeft, verander je niet alleen zijn eigenschappen, maar geef je hem ook toegang tot nieuwe spreuken, vaardigheden en zelfs stijlvolle nieuwe outfits. Ze zeggen immers dat je je moet kleden voor de baan die je wilt hebben.

Droomcarrière

Als je een beroep lang genoeg beoefent, krijg je het onder de knie. Als je een klasse helemaal hebt geleerd, kun je een ander beroep aannemen terwijl je de spreuken en vaardigheden van de vorige rollen behoudt. Naarmate je meer beroepen onder de knie krijgt, krijg je toegang tot geavanceerde rollen met geweldige nieuwe vaardigheden.

Monstermanie

Heb je ooit de glibberige vaardigheden van een slime willen leren? Of de aanvalskracht van een meowgician willen bemachtigen? Monster Hearts zijn zeldzame voorwerpen die je in bepaalde kisten kunt vinden of tijdens gevechten kunt verdienen. Elk Monster Heart is gekoppeld aan een slechterik en kan toegewezen worden aan een van je helden om hem een monsterberoep te leren. Zo krijg je niet alleen nieuwe vaardigheden die uniek zijn voor dat monster, maar neem je zelfs het uiterlijk van dat monster over!

Als je verschillende monsterberoepen onder de knie hebt, krijg je toegang tot geavanceerde versies die je groep kan leren.

©2000, 2013, 2016 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Artepiazza/Square Enix

Functies

StreetPass

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

16-09-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

11635 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

16-09-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans