De Sims 3

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-03-2011

Ervaar voor de allereerste keer een complete levenssimulatie in 3D op een handheld-systeem met De Sims 3 voor de Nintendo 3DS.

De makers van de populairste levenssimulatie-gameserie, De Sims 3, hebben de game nu geoptimaliseerd voor een volledig driedimensionale omgeving.

Creëer Sims, de unieke personages uit de gameserie De Sims, met hun eigen karakters en breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel nieuwe Karmakrachten vrij met Karmapunten en laat de meest bizarre krachten los op je Sims. Terwijl je je Sims stuurt tijdens hun leven, kun je relaties opbouwen en carrière maken als crimineel, atleet of muzikant en zo nieuwe voorwerpen, kleding en andere beloningen vrijspelen. Deel je Sims met vrienden met behulp van Nintendo StreetPass.

  • De eerste volledige levenssimulatie van De Sims op de Nintendo 3DS! Creëer alle denkbare Sims en bepaal hun levens. Bestuur meerdere Sims in je huishouden en beleef samen met hen die speciale momenten in hun interactieve wereld.
  • Maak een Sim die op je lijkt! Gebruik de camera op de Nintendo 3DS om een Sim te maken met jouw eigen gelaatstrekken. Je kunt het gezicht van je Sim aanpassen met behulp van de stylus en zelf kapsels en kleding uitkiezen. Bovendien kun je hun karakter bepalen.
  • Deel je Sims met je vrienden! Met behulp van Nintendo StreetPass kun je je Sims met je vrienden delen!
  • Reis naar verschillende gebieden met je Sims! Je Sims kunnen naar unieke bestemmingen gaan, waar ze openbare ruimten en bouwkavels kunnen vinden.
  • Speel gloednieuwe Karmakrachten vrij. Voer het ultieme bevel over je Sims door hen direct met de Nintendo 3DS te besturen.  Blaas in de handheld om vredige vlinders op je Sims af te sturen, of schud om een aardbeving te veroorzaken. Wat je kunt doen, hangt af van het aantal Karmapunten dat je hebt!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Electronic Arts Inc

Ontwikkelaar

The Sims Studio

Functies

Internet, StreetPass

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans