Disney Magical World 2

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 13-10-2016
Abonneer je op op
YouTube

Meer dan 100 van je favoriete Disney-vrienden brengen de magie tot leven in Disney Magical World 2, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

Ga op avontuur met Elsa en Olaf uit Frozen, dans met Disney-prinsessen en zweef met Mickey door magische droomparades. Ondertussen kun je foto's maken om als aandenken te bewaren.

3DS_DMW2_overview1.bmp

Voel je thuis in de wonderlijke wereld van Disney!

Ontdek de magische stad Castleton, waar je leeft tussen beroemde Disney-personages. Ga winkelen bij Katrien, Minnie en anderen om honderden Disney-voorwerpen te kopen of maken.

Door tijdens je avonturen allerlei materialen te verzamelen, kun je geweldige kostuums maken om jezelf een nieuw uiterlijk te geven. Je kunt ook meubels maken om je droomhuis en café mee in te richten. Dans mee met het bal in het kasteel, geef een feestje in je café of geniet samen met je nieuwe Disney-vrienden van de speciale evenementen die door het jaar heen plaatsvinden.

CI_3DS_DMW2_overview2.jpg

Ontdek Disney-werelden

Verken zes verschillende werelden in de stijl van klassiekers als Frozen, De Kleine Zeemeermin en Lilo & Stitch. Je kunt gewassen oogsten met Winnie de Poeh, vissen met Donald Duck, mijnen verkennen met de zeven dwergen, naar schatten speuren in spookachtige kerkers en meer! Ga naar Werelden verkennen-voor meer informatie over deze betoverende plaatsen.

CI_3DS_DMW2_Overview3.jpg

Maak wonderlijke herinneringen

In Disney Magical World 2 kun je op elk moment foto's van de spelsituaties maken. Vang je mooiste momenten in kiekjes om met je vrienden en familie te delen. Ga naar Altijd iets te doen voor een indruk van de vele spannende dingen die je kunt doen.

Voel je thuis in de wonderlijke wereld van Disney in Disney Magical World 2, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

CI_3DS_DMW2_lotstodo1.bmp

Altijd iets te doen

Je droomleven begint wanneer niemand minder dan Mickey Mouse je een uitnodiging stuurt om naar het magische koninkrijk Castleton te komen. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen!

Met meer dan 100 Disney-personages om te ontmoeten, je eigen huis en café om in te richten en fantastische Disney-werelden om te verkennen, valt er heel wat te beleven! Het is jouw droomleven, dus jij bepaalt hoe je het leeft.

CI_3DS_DMW2_lotstodo2_EN.jpg

Een nieuw gezicht in de stad

Voordat je deze magische wereld betreedt, moet je een personage maken of Mii-personage kiezen dat je vertegenwoordigt. Je krijgt een stijlvol kostuum aangemeten, later kun je je ook verkleden als je favoriete Disney-personages.

CI_3DS_DMW2_lotstodo3_EN.jpg

Richt je eigen huis in

Kort na aankomst in Castleton kun je je eigen huis betrekken, wat een weelde! Je kunt allerlei toffe Disney-meubels maken om je huis geheel naar eigen smaak in te richten.

CI_3DS_DMW2_lotstodo4.jpg

Je unieke café!

Als eigenaar van je eigen gezellige café, mag je alles zelf bepalen, van de decoraties tot de menukaart. Nodig Mii-personages uit als je personeel en geef grote feesten. Misschien verschijnen er wel Disney-personages om een dansshow te geven!

CI_3DS_DMW2_lotstodo5.jpg

Klaar voor het avontuur!

Gewapend met een toverstaf kun je kerkers vol schatten en ondeugende spoken verkennen. Er zijn tal van spannende missies te ontdekken, en als je die voltooit word je goed beloond. Lijkt een missie wat te moeilijk voor je? Probeer het dan nog eens met een sterkere toverstaf!

CI_3DS_DMW2_lotstodo6_EN.bmp

Materialen verzamelen

Zie je tijdens je avonturen iets glimmen? Pik het mee! Breng je verzamelde materialen naar verschillende winkels om duizenden voorwerpen in Disney-stijl te maken. Zo maak je nieuwe meubels, stijlvolle nieuwe kostuums en accessoires of nieuwe gerechten voor je café!

CI_3DS_DMW2_lotstodo7_EN.jpg

Stickers!

Elke keer dat je iets geweldigs beleeft, word je beloond met een Happy Sticker! Als je genoeg van deze stickers hebt verzameld, krijg je toegang tot nieuwe mogelijkheden en betoverende locaties. Sommige personages geven je zelfs een puzzelstukje dat je kunt gebruiken om een droompuzzel te voltooien. Wat zou er gebeuren als je die af hebt...?

CI_3DS_DMW2_lotstodo8.jpg

Wat gaan we nu doen?

Omdat er zoveel te beleven valt, raak je misschien een beetje overweldigd door het aanbod. Geen nood, je kunt altijd het Notice Board bekijken in het hoofdmenu of Castleton om je volgende stap te overwegen.

CI7_3DS_XmasMickey4227_MS8.jpg

Het hele jaar door!

Elk seizoen vinden er speciale evenementen plaats in Castleton, dus praat met de bewoners om te zien wat hun bezighoudt en vier feest met je Disney-vrienden. Er zijn ook allerlei verschillende winkels in Castleton, zoals McDucks, waar het aanbod regelmatig wordt ververst. Neem er regelmatig een kijkje, wie weet wat er in de aanbieding is!

Je nieuwe vrienden

In het betoverende koninkrijk Castleton kun je het Disney-leven van je dromen leiden, omringd door tientallen beroemde Disney-personages. Je ziet er tal van bekende gezichten, zoals die van Mickey en Minnie, maar ontmoet ook heel nieuwe personages!

CI_3DS_DMW2_meet1.jpg

Ontmoeten en groeten

In een nieuwe stad voel je je het snelste thuis als je veel vrienden hebt gemaakt! Door met de koning te praten, kun je meer dan 40 verschillende begroetingen vrijspelen. Stel jezelf aan anderen voor met een zwaai, draai of sierlijke buiging.

CI_3DS_DMW2_meet2.jpg

Een helpende hand

Het leven in Castleton is kalm en vredig, maar toch hebben de bewoners van tijd tot tijd je hulp wel eens nodig. Of je nu op schattenjacht gaat of Katrien Duck helpt haar stijlvolle nieuwe boetiek te openen, het is altijd fijn om iemand te helpen!

CI_3DS_DMW2_meet3.jpg

Visite

Weet je niet wat je moet doen? Waarom ga je niet eens op visite bij je nieuwe beste vrienden? Ga bijvoorbeeld naar Mickey's magische huis. Of bezoek Donald Ducks enorme woonboot om te vissen.

CI_3DS_DMW2_meet4_EN.jpg

Nice!

Iemand geholpen? Draag je een tof nieuw kostuum? Door allerlei verschillende dingen te doen, kun je "Nice!"-punten krijgen van de personages in Castleton en omgeving. Als je genoeg "Nice!"-punten hebt verzameld, gebeurt er iets leuks… Dus wees aardig!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_StreetpassMedals.jpg

Verwelkom je gasten

Als je andere spelers ontmoet via StreetPass, kunnen hun personages in jouw stad verschijnen. Wanneer je ze verwelkomt, geven ze je medailles die je kunt inwisselen bij McDuck’s – zeer attent!

Werelden verkennen

Er zijn tal van wonderlijke werelden te ontdekken. Ga op avontuur, maak nieuwe vrienden in de stad Castleton en reis vanaf daar naar betoverende Disney-werelden.

CI_3DS_DMW2_Explore1.jpg

Castleton

Hier begint je nieuwe leven tussen klassieke Disney-personages als Mickey Mouse en Donald Duck. Je huis en café bevinden zich in Castleton, omringd door allerlei winkels en poorten naar nieuwe landen.

CI_3DS_DMW2_explore2.jpg

Het kasteel

In het hart van Castleton bevindt zich een episch kasteel, waar de koning van Castleton resideert! Als je hem een bezoekje brengt, ontvang je misschien wel een uitnodiging voor het bal in het kasteel. Vergeet niet in gepaste kleding te verschijnen, en demonstreer je beste danspasjes.

3DS_DMW2_worlds3.jpg

Arendelle

Kleed je warm aan en vertrek naar de ijzige wereld van Arendell, bekend uit Frozen. Elsa en Olaf kijken uit naar je komst. Je kunt zelfs de Valley of the Living Rock verkennen!

CI_3DS_DMW2_explore4.jpg

Hawaii

Pak je surfboard en bedwing de grootste golven in de wereld van Lilo en Stitch! Als surfen je ding niet is, kun je ook de hula leren dansen…

CI_3DS_DMW2_explore5.jpg

100 Acre Wood

Verken het bos waar Winnie de Poeh, Teigetje en al hun vrienden wonen. Oogst gewassen op het veld van Konijn, en maak daar nieuwe gerechten van voor op het menu van je café. Je kunt ook honing uit de bomen halen.

CI_3DS_DMW2_Explore6.jpg

Magical Dreams

Als je genoeg puzzelstukjes hebt verzameld en Dream Puzzles hebt voltooid, kun je magische dromen beleven wanneer je in het spel gaat slapen! Magische dromen zijn wonderlijke, vermakelijke gebeurtenissen die je samen met je favoriete Disney-personages beleeft. Vergeet niet om foto's te maken!

Bonusitems

Je kunt je avontuur op allerlei verschillende manieren uitbreiden met unieke items en goodies!

  • QR Code-afbeeldingen – Scan een QR Code met je Nintendo 3DS om cadeautjes te krijgen.
  • Magical AR – Scan een AR-kaart met je Nintendo 3DS-systeem om cadeautjes te krijgen
  • Een code inwisselen – Maak in de game verbinding met het internet om een downloadcode in te wisselen.

Als er gegeven van de eerste Disney Magical World op je Nintendo 3DS-systeem staan, krijg je een leuke kleine bonus.

Vergeet niet regelmatig terug te komen om te zien welke bonussen beschikbaar zijn!

Ontvang coole items met QR Code-afbeeldingen

Door deze QR Code-afbeeldingen te scannen kun je tientallen nieuwe kostuums, voorwerpen en meer ontvangen. Er worden om de paar weken nieuwe QR Code-afbeeldingen toegevoegd, dus vergeet niet hier terug te komen om nieuwe items in handen te krijgen!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20161020.jpg

Inclusief Casual Halloween T-Shirt, Rare Halloween Rod, Scary Teddy Tote Bag, Halloween Mickey Hat en Halloween Bat Headband!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20161103.jpg

Inclusief Casual Perry T-Shirt, Rare Pluto Character Shades, Stitch Headband, Bambi Headband, 101 Headband (drie opties), Figaro Headband en Marie Tote Bag!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20161118.jpg

Inclusief Rare Mickey Character Shades, Rare Minnie Character Shades, Mickey Tote Bag, Minnie Tote Bag, Rare Minnie Ribbon Ears, Rare Chiffon Minnie Ribbon, Gold Mickey & Minnie Shades en Magic Mickey & Minnie Shades!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20161201.jpg

Inclusief Olaf Tote Bag, Stitch Tote Bag, Donald Tote Bag, Daisy Tote Bag, Pooh Tote Bag, Cheshire Tote Bag, Perry Tote Bag en Sugar Rush Tote Bag!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20161222.jpg

Inclusief Mickey Santa Outfit, Mickey Santa Outfit, Rare Festive Candle, Festive Mickey Hat, Rare Dusk Mickey Top Hat, Rare Bright Mickey Top Hat, Festive Tree Balloon, Holiday Wallpaper, Holiday Rug, Holiday Table, Holiday Chair en Holiday Counter!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20170105.jpg

Inclusief Japanese Fan, Mocha (Sorcerer's Apprentice), White Bouquet, Star Festival Mickey Hat, Rare Gold Mickey Top Hat, Fancy Print Ballon, Mickey Print Balloon en Minnie Print Balloon!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20170119.jpg

Inclusief Houndstooth Mickey Ears, Houndstooth Minnie Ears, Mickey Cap, Minnie Cap, Metal Mickey Ears, Metal Minnie Ears, Denim Mickey Ears, Denim Minnie Ears, Wooden Mickey Ears, Wooden Minnie Ears, Camo Mickey Ears en Camo Minnie Ears!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20170202.jpg

Inclusief Queen of Hearts Headband, Maleficent Headband, Ursula Headband, Jafar Headband en Cruella Hair!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20170216.jpg

Inclusief Casual Rapunzel T-Shirt, Casual Snowflake T-Shirt, Valentine Mickey Hat, Ariel Tote Bag, Belle Tote Bag, Cinderella Tote Bag en Jasmine Headband!

CI7_3DS_DisneyMagicalWorld2_QRCode20170302.jpg

Inclusief Casual Ralph T-Shirt, Casual Marie T-Shirt, Casual Bambi T-Shirt, Casual Tink T-Shirt, Casual Rainy Day T-Shirt, Casual Hearts T-Shirt, Casual Merfolk T-Shirt en Casual Goofy T-Shirt!

Magical AR

Dankzij de Augmented Reality-functies van de Nintendo 3DS-systemen kun je speciale AR-kaarten van Disney Magical World 2 gebruiken om items te krijgen. De speciale afbeeldingen op deze kaarten geven je cadeautjes als je ze activeert met de camera van je Nintendo 3DS-systeem.

Als je een AR-kaart wilt scannen, moet je in het hoofdmenu eerst SEARCH FOR GIFTS kiezen en daarna MAGICAL AR. Volg dan de instructies in beeld. Als je de AR-kaart hebt gescand, verschijnt Tinkelbel om je een cadeautje te geven! Probeer het maar eens!

Een code inwisselen

Als je een downloadcode hebt, kun je naar de ballonverkoper in Castleton gaan om verbinding te maken met internet en de downloadcode in te wisselen voor cadeautjes.

Bonus voor Disney Magical World-spelers

Spelers met opgeslagen gegevens van Disney Magical World op hun Nintendo 3DS-systeem ontvangen een Golden Mickey Balloon en een Coin Coupon die ze kunnen gebruiken bij McDuck’s wanneer ze Disney Magical World 2 op hetzelfde systeem spelen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

14-10-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

12279 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

13-10-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans