Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 28-07-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Ben jij geconcentreerd genoeg? Probeer de gratis demo!*

Je kunt nu een gratis demo* van Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? downloaden! Stel jezelf op de proef met een aantal listige Duivelse sommen, een van de activiteiten uit de volledige game, en daag je vrienden uit om je score te verbeteren!

Je kunt de demo downloaden met je Nintendo 3DS-systeem in de Nintendo eShop, of via deze pagina, door je aan te melden en DEMO DOWNLOADEN te kiezen!


Train je hersenen om gefocust te blijven in een wereld vol afleiding, met Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?, dat exclusief wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Train je hersenen en test je concentratievermogen in meer dan 25 hersenkrakers, die zijn ontwikkeld om je brein tot het uiterste te beproeven!

CI_3DS_DrKawashimasDevilishBrainTraining_Head02.jpg

Een overvloed aan informatie

In een wereld die draait om communicatie, kun je snel worden afgeleid en je concentratievermogen verliezen. Computers, slimme apparaten en sociale media, die stuk voor stuk schreeuwen om je aandacht, kunnen behoorlijk storend werken. Het nieuwste deel in de Dr. Kawashima’s Brain Training-serie bevat allerlei leuke uitdagingen om je concentratievermogen te beproeven.

Door en door duivels

Van het volgen van balletjes onder bekertjes tot het onthouden van ingewikkelde vormen, de activiteiten in Duivelse Training zijn ontwikkeld om vijf minuten per dag te worden gespeeld. Door de activiteiten worden je hersenen aan het werk gezet, je concentratievermogen beproefd en je werkgeheugen getraind.

Wat is Duivelse Training?

De wetenschap achter het werkgeheugen

Abonneer je op op
YouTube

Test je brein

Behalve de oefeningen in Duivelse Training, bevat deze game nog allerlei andere activiteiten. Veel hiervan zijn ontwikkeld om je werkgeheugen een efficiënte workout te geven. Bovendien bevat de titel verschillende activiteiten uit eerdere games!

Bekijk hier alle activiteiten

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Wat is Duivelse Training?

Duivelse Training is een verzameling oefeningen, ontwikkeld om het hedendaagse brein te prikkelen. Waarom probeer je het zelf niet eens? In slechts vijf minuten per dag kun je je concentratievermogen beproeven.

CI_3DS_DrKawashimasDevilishBrainTraining_Head03.jpg

Verslaafd aan informatie

Hoewel computers, smartphones en tablets erg handig zijn, kan het soms moeilijk zijn om je niet te laten afleiden door sociale media of e-mails terwijl je werkt of studeert. Deze digitale afleidingen kunnen leiden tot een overvloed aan informatie, waardoor het moeilijk wordt je concentratievermogen te behouden. Duivelse Training is ontwikkeld om je concentratievermogen te testen en je werkgeheugen te verbeteren.

Het moeilijkheidsniveau wordt automatisch aangepast, afhankelijk van je prestaties. Zo geef je je hersenen altijd een efficiënte training.

Duivelse sommen

Jouw Duivelse Training begint met deze activiteit! Je lost eenvoudige rekensommen op, maar dan nét even anders. Naarmate je verder komt, zul je andere activiteiten vrijspelen om jezelf te beproeven.

Abonneer je op op
YouTube

In 1-terug verschijnt een opgave in beeld. Onthoud het antwoord maar schrijf het nog niet op! Als de volgende opgave in beeld verschijnt doe je hetzelfde, maar nu noteer je het antwoord op de eerste opgave.

Als je eenmaal toe bent aan 2-terug, moet je de twee voorgaande antwoorden zien te onthouden. Dus als je het antwoord op de eerste opgave moet opschrijven, moet je de antwoorden op de tweede en derde opgave ook al hebben onthouden!

En dat is nog lang niet alles. Er zijn in totaal meer dan 25 activiteiten, waaronder een aantal activiteiten uit eerdere Brain Training-titels.

Bekijk alle activiteiten

Activiteiten

Van de intensieve oefeningen in Duivelse Training tot een scala aan klassieke Brain Training-hersenkrakers, er zijn meer dan 25 workouts om je mentale flexibiliteit te trainen. Wellicht zijn er zelfs wat activiteiten die je nog nooit hebt gezien!

Duivelse Training

Elke activiteit in Duivelse Training in ontwikkeld om je werkgeheugen in vijf minuten per keer te trainen. Het moeilijkheidsniveau wordt aangepast aan de hand van je prestaties, zodat je altijd op het optimale niveau traint.

Abonneer je op op
YouTube

Aanvullende Training

Deze oefeningen komen uit eerdere Brain Training-titels, en zijn gericht op het oefenen van je werkgeheugen.

Abonneer je op op
YouTube

Brain Training

Deze activiteiten, waarvan sommige afkomstig zijn uit eerdere games in de Brain Training-serie, bestaan uit kaartspellen, muzikale uitdagingen en eenvoudige tests van je logisch denkvermogen.

Abonneer je op op
YouTube

Recreatie

Deze activiteiten zijn ontworpen om je hersenen te ontspannen, en ideaal om te spelen na de oefeningen in Duivelse Training.

Abonneer je op op
YouTube

Concentratietest

Ontdek hoe lang jij je kunt concentreren in een serie Duivelse sommen. Je kunt de Concentratietest een keer per dag doen, dus ga er even goed voor zitten!

3DS_Devilish_Brain_Training_S_graph_NL.bmp

Train met vrienden en familieleden

Via StreetPass-communicatie kun je Duivelse Training spelen met vrienden, familieleden en andere spelers. Zolang spelers de game hebben gespeeld op hun Nintendo 3DS- of Nintendo 2DS-systeem, zullen ze gegevens uitwisselen als ze een andere speler tegenkomen. Zoek Trainingspartners om je voortgang mee te vergelijken, om tegen te spelen en meer.

  • Bekijk de gegevens van je Trainingspartners
  • Bekijk de ranglijsten met je familieleden en Trainingspartners
  • Neem het op tegen je Trainingspartners
  • Bekijk jouw gegevens en die van je vrienden en familieleden in een grafiek

3DS_Devilish_Brain_Training_S_rewards_NL.bmp

Beloning

Je verdient prijzen in de game door een aantal dagen te spelen of records te verbreken.

3DS_Devilish_Brain_Training_S_doctorsnote_NL.bmp

Wetenswaardigheden

Naarmate je verder komt in de game, zul je van alles leren over het brein. Deze informatie verschijnt in de vorm van Lessen, Nieuws en Tips.

Geïnteresseerd in de wetenschap achter Duivelse Training? Kom meer te weten

Let op: als je de game begint, is alleen Duivelse sommen beschikbaar. In de game speel je andere activiteiten vrij.

Nieuw hersenonderzoek

Het eerste deel in de Brain Training-serie verscheen in 2006 voor de Nintendo DS. De serie is ontwikkeld om het brein te prikkelen, en tracht de mentale flexibiliteit van spelers te verbeteren met verschillende snelle uitdagingen en activiteiten.

CI_3DS_DrKawashimasDevilishBrainTraining_Head08.jpg

Sinds het eerste deel in de serie en nieuwe inzichten in de hersenwetenschap, zijn er aanvullende trainingsmethoden ontwikkeld. Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren? is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, met als doel je werkgeheugen te trainen.

Wat is werkgeheugen?

Werkgeheugen stelt je in staat om informatie tijdelijk op te slaan en te gebruiken. Het is essentieel bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals het voeren van een gesprek, het volgen van de stappen in een recept of het anticiperen op de bewegingen van een tegenstander tijdens een sportwedstrijd.

Vloeibare intelligentie

Als iemand 'slim' wordt gevonden, betekent dat doorgaans dat de vloeibare intelligentie van een persoon goed is ontwikkeld. Deze vaardigheid komt goed van pas bij het nemen van snelle beslissingen en het inschatten van nieuwe situaties. Hoewel het wordt gezien als een aangeboren talent, toont onderzoek aan dat vloeibare intelligentie kan worden verbeterd door je werkgeheugen te trainen.

Categorieën

Educatief spel, Lifestyle

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

28-07-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

5904 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

28-07-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans