Het regent gehaktballen 2

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 11-10-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Begraaf je in voedselpret in Het regent gehaktballen 2, de lekkerste traktatie op de Nintendo 3DS. Ga op reis om je woonplaats te redden en nieuwe vrienden te maken. Het regent gehaktballen 2 zit vol snelle en energieke puzzelactie, waar spelers en filmliefhebbers van alle leeftijden van kunnen genieten.

Kenmerken:

  • Intuïtieve gameplay - Het regent gehaktballen 2 barst van de puzzels die reflexen en snelheid belonen. Gebruik power-ups en bonuspunten om highscores te behalen en test je vaardigheden in extra uitdagingsstanden.
  • Bezoek Swallow Falls – Al je favoriete personages uit de film verschijnen op de twee schermen van de Nintendo 3DS voor een supergrappig en superlekker verhaal; je eetlust zal je beslist niet vergaan!
  • Wees zelf uitvinder – Verzamel blauwdrukken en onderdelen voor maffe uitvindingen en speel zo speciale power-ups vrij.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel

Spelers

1

Uitgever

Avanquest

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

11-10-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans