Little Battlers eXperience

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 04-09-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Verzamel, bouw en strijd met je eigen miniatuurrobots in Little Battlers eXperience, een futuristische RPG met realtimegevechten voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ontdek miljoenen manieren om je eigen ultieme gevechtsrobot te ontwikkelen. Hoe bouw jij de jouwe?

In een wereld waarin speelgoed niet alleen voor kinderen is bedoeld, kruip je in de huid van Van Yamano, een tiener die een unieke LBX toevertrouwd heeft gekregen. Deze minuscule, aanpasbare robot is in staat de wereld te behoeden voor een ramp!

Creëer je eigen LBX uit meer dan 4000 unieke onderdelen, en geef de robot zijn eigen vaardigheden en ontwerp om de uitstraling en prestaties te verbeteren. Verzamel meer dan 130 verschillende pantsersets of combineer onderdelen om de ultieme gevechtsrobot te bouwen!

Vorm een team met Vans vrienden en gebruik je LBX om de kwaadaardige organisatie New Dawn Raiders te verslaan. Of probeer je vrienden te verslaan in lokale multiplayergevechten voor maximaal zes spelers.

Kies uit een verscheidenheid aan gevechtsregels en neem het op tegen andere LBX-modellen in twintig verschillende Battlescape-arena's, die allemaal hun eigen, unieke omgeving en kenmerken hebben.

Ontketen de kracht in je handpalm om de wereld te redden, in Little Battlers eXperience voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Wil je een aantal zeldzame en exclusieve LBX-modellen in je bezit krijgen? Ga dan snel naar de pagina Extra's vrijspelen voor meer informatie!

©2015 LEVEL-5 Inc.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Verhaal en personages

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_Achilles.jpg

Wat zijn LBX?

In het jaar 2042 bracht speelgoedmaker Tiny Orbit aanpasbare miniatuurrobots met de naam LBX op de markt. Deze op afstand bestuurde machines werden een daverend succes, maar de mogelijkheid om ze tegen andere LBX te laten vechten werd door velen als te gevaarlijk beschouwd.

Om te voorkomen dat LBX uit de schappen werden gehaald, ontwikkelde Tiny Orbit de Battle Box, een draagbaar diorama van gewapend karton, waarmee kinderen hun LBX veilig kunnen laten strijden in speciale arena's of Battlescapes.

Kleine strijders in een groot avontuur!

Vele jaren later zijn LBX nog steeds een rage onder jongeren, en zoals veel studenten van zijn leeftijd, is de middelbare scholier Van Yamano erdoor geobsedeerd. Van hoopt op een dag zijn eigen LBX te bezitten, maar daar komt verandering in als een mysterieuze vrouw hem een geheim prototype van de LBX cadeau doet, de AX-00. Van en zijn vrienden leren al snel dat de AX-00 geen gewone LBX is: in zijn Skele-Frame draagt de LBX de sleutel tot een onbeperkte energiebron die de wereld kan redden… of vernietigen!

CI16_3DS_LittleBattlersExperience_Story.jpg

Ze moeten wel voorzichtig zijn! Een duistere organisatie die de New Dawn Raiders wordt genoemd, heeft het voorzien op Vans geliefde bezit, en zal alles op alles zetten om de LBX voor hun eigen kwaadaardige plannen te gebruiken. De inzet wordt opeens een stuk hoger – niet alleen voor Van en zijn vrienden, maar voor de hele wereld!

Personages

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_Van.jpg

Van Yamano

Deze jongen is geobsedeerd door LBX. Nadat hij zijn moeder tevergeefs probeerde over te halen om hem zijn eigen robot te laten bouwen, krijgt hij bij toeval een geheim prototype van de LBX in handen.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_AmyAndKaz.jpg

Amy Cohen en Kaz Walker

Amy en Kaz zijn twee goede vrienden van Van, en ze staan altijd klaar om hem uit een benarde situatie te redden.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_NewDawnRaisers.jpg

New Dawn Raisers

Geleid door Cillian Kaido, een corrupte politicus die uit is op wereldheerschappij, heeft deze louche organisatie zijn oog laten vallen op Vans geliefde LBX. Ze laten zich door niets of niemand stoppen en proberen de robot te stelen voor hun eigen boosaardige plannen.

Aanpassen

Het aanpassen van je LBX is niet alleen leuk, het is essentieel als je je tegenstanders wilt verslaan. Er zijn miljoenen manieren waarop je je eigen miniatuurrobot kunt creëren, om die vervolgens tot leven te zien komen in het gevecht!

CI16_3DS_LittleBattlersExperience_Customise.jpg

Verzamelen en samenstellen

Verzamel meer dan 4000 verschillende onderdelen en stel je LBX samen uit meer dan 130 kant-en-klare LBX-sets, of combineer onderdelen voor een vrijwel eindeloze hoeveelheid mogelijkheden, om je eigen, unieke vechtmachine te ontwikkelen.

Begin met een kijkje onder de motorkap, en installeer kerneenheden, batterijen, motoren, CPU's en andere computeronderdelen om de kenmerken en weerstand van je LBX aan te passen.

Verwissel de hoofd-, arm- en beenbepantsering om je robot een uniek uitstraling te geven, of rust je LBX uit met een complete pantserset om speciale vaardigheden te activeren.

Bewapend en klaar voor de strijd

Zorg dat je je LBX goed bewapent voor het gevecht, voordat je hem de Battlescape-arena instuurt. Er zijn negen verschillende wapentypen beschikbaar, dus kies zorgvuldig.

Bekijk hieronder een selectie van de beschikbare wapens:

Met elk wapen verandert de vechtstijl van je LBX. Vecht met zwaarden, lansen, morgensterren, knuppels en schilden om je tegenstanders te verslaan in man-tegen-mangevechten, of kies voor de langeafstandbenadering met een schat aan vuurwapens, zoals machinegeweren, bazooka's, scherpschuttersgeweren en meer. Sommige LBX kunnen zelfs worden uitgerust met wapenarmen of vechten met twee wapens tegelijk.

Experimenteer met allerlei wapens en vind de combinatie die jou het beste ligt.

Onderdelen wisselen

Met zo veel onderdelen om je LBX aan te passen, zijn er ook heel veel manieren om ze in handen te krijgen!

Tijdens je avontuur kun je nieuwe onderdelen kopen in Navarro’s Model Shop, en sommige onderdelen kun je winnen door te strijden in bepaalde gevechten.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_StreetPass_enGB.jpg

Je kunt zelfs nieuwe bewapening verdienen via StreetPass. Bezoek Navarro’s StreetPass Shop, waar je tot vijf voorwerpen te koop kunt aanbieden, en punten ontvangt voor het aantal keren dat ze naar andere spelers worden verstuurd. Met de punten die je verdient kun je daar ook nieuwe voorwerpen kopen!

Meer gratis content in de maak!

Met gratis aanvullende content, exclusieve Nintendo Zone-aanbiedingen en speciale wachtwoorden, kun je zeldzame en exclusieve LBX-modellen en onderdelen in handen krijgen! Ga naar de pagina Extra's vrijspelen voor meer informatie!

Gevechten

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_Battle_enGB.bmp

Stort je in het gevecht!

Gooi je Battle Box op de grond en bereid je voor op de actie in realtimegevechten!

Bestuur je LBX in het gevecht: beweeg vrij over het terrein, terwijl je naar je tegenstanders sprint en springt om aan te vallen.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_TensionGage_enGB.bmp

Hoe je het gevecht ook voert, let altijd op de Tension Gage, een meter die terugloopt als je sprint of aanvalt. Als de Tension Gage leeg is, worden je kracht en snelheid gereduceerd, dus verbeter je wapenset en denk altijd één stap vooruit!

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_Battlescapes_enGB.bmp

Battlescapes zijn de immense 3D-arena's waarin de gevechten plaatsvinden. Van ijzige woestenijen tot slagvelden met stromende lava; verken ze voorzichtig en gebruik de unieke indelingen in je voordeel om je tegenstander aan te vallen.

De gevechten zorgen ervoor dat je LBX langzaamaan begint te slijten. Houd de Maintenance Gage of onderhoudsmeter goed in de gaten, en zorg dat je robots altijd in vechtconditie zijn door ze af en toe een likje vet te geven.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_SpecialAttack1_enGB.bmp

Ontketen de ware kracht van je LBX

Val de robots van je tegenstander aan met een krachtige Special Attack Routine of een riskante Breaking Blow. Met elke aanval die doel treft wordt je Chance Gage gevuld, en als deze kansmeter helemaal vol is, kun je een van deze adembenemende acties uitvoeren!

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_SpecialAttack2_enGB.bmp

Als je tegenstander op zijn benen staat te wankelen, verandert je Special Attack Routine in een machtige Breaking Blow, die de robot van je tegenstander uitschakelt. Als je de Breaking Blow goed uitvoert, word je rijkelijk beloond met nieuwe onderdelen. Als de Breaking Blow echter niet genoeg schade toebrengt, raakt je LBX oververhit en ben je kwetsbaar voor een tegenaanval!

Laat het niveau van je wapens stijgen om meer Special Attack Routines te ontgrendelen, en pas op voor vijanden die wraak willen nemen met hun eigen Breaking Blow!

Ga op zoek naar nieuwe tegenstanders

Van woont in Pacifica, het bruisende middelpunt waar het verhaal zich ontvouwt, en waar je nieuwe vrienden en vijanden ontmoet tijdens je avontuur om de New Dawn Raisers een halt toe te roepen.

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_WalkingShop.jpg

Er valt van alles te beleven in Pacifica, vooral als je een fan bent van LBX. Als je klaar bent met de lessen op de lokale middelbare school, kun je het winkelcentrum bezoeken om door nieuwe LBX-tijdschriften te bladeren, en de nieuwste LBX-onderdelen aan te schaffen in Navarro’s Model Shop.

Breng een bezoekje aan de speelhal, waar je je verzamelde LBX-kaarten kunt gebruiken om het gevecht aan te gaan met het LBX-model dat op de kaart wordt getoond. Maak een wandeling langs de rivieroever en bezoek Pacifica Station, of praat met de buurtbewoners en probeer wat extra Tune-up Points te verdienen door tegen ze te strijden.

Multiplayer

Gratis plezier voor iedereen!

Strijd met of tegen je vrienden om LBX-kampioen te worden!

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_MultiplayerCastle_enGB.bmp

Laat je eigen, aangepaste LBX strijden in Wireless Battles, een spelstand waarin maximaal zes spelers het via draadloze communicatie tegen elkaar opnemen. Bepaal de spelregels, kies uit twintig verschillende Battlescape-arena's en beleef een wereld aan plezier met je vrienden of gezinsleden!

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_MultiplayerCity_enGB.bmp

Strijd om de eer

Je kunt lokaal draadloos samenwerken met maximaal twee vrienden, of alleen voor de overwinning gaan. In Ranking Battles speel je met vaste spelregels, maar tijdens het uitvoeren van missies heb je meer vrijheid om je tegenstanders en hun moeilijkheidsniveau uit te kiezen.

Pluk de vruchten

In draadloze games en Ranked Battle kun je zogenaamde Battle Points verdienen, gevechtspunten waarmee je exclusieve onderdelen en wapens kunt aanschaffen in de Point Shop – nóg een manier om LBX te verzamelen en aan te passen!

Vergeet niet dat je LBX-kaarten kunt weggeven en ruilen in de multiplayerstand, die je kunt gebruiken in de speelhal van Pacifica!

Extra's vrijspelen

CI7_3DS_LittleBattlersExperience_UnlockableExtras.jpg

Op zoek naar meer spannende content? Tot en met juni 2016 wordt er om de twee weken via SpotPass een schat aan gratis aanvullende content beschikbaar gesteld. Maak simpelweg verbinding met het internet op je Nintendo 3DS-systeem om nieuwe LBX-kaarten, missies en capsulespeelgoed te downloaden.

Bepaalde LBX-modellen worden exclusief beschikbaar gesteld via codes die je kunt invoeren in de game, dus let goed op nieuwe aankondigingen!

Aanvullende content downloaden

Kies DOWNLOADS in het hoofdmenu en maak verbinding met het internet. Volg de instructies op het scherm om capsules, speelgoed, LBX-kaarten en missies te downloaden, die je in de game kunt gebruiken.

Nieuwe LBX en onderdelen vrijspelen met codes

Leg de hand op een aantal zeldzame en exclusieve LBX-modellen en onderdelen, die alleen kunnen worden ontgrendeld met wachtwoorden. Bezoek deze pagina regelmatig voor de nieuwste wachtwoorden.

Voer deze code in om het White Empress Knight Frame en de Annihilator vrij te spelen in Little Battlers eXperience: 1C3QU33N

Voer deze code om het Jiraiya Knight Frame en Yatagarasu Sword vrij te spelen in Little Battlers eXperience: 5UNCR0W5

Een code invoeren

Volg de stappen hieronder om codes te gebruiken in Little Battlers eXperience:

  1. Zorg dat je systeem is verbonden met het internet* en kies DOWNLOADS in het hoofdmenu van de game. Kies vervolgens in het downloadmenu DOWNLOADS.
  2. Kies YES als je de vraag krijgt of je aanvullende content wilt downloaden op je SD-kaart.
  3. Praat nadat de aanvullende content is gedownload met MeTaMo om een code in te voeren. Kies PASSWORDS in het MeTaMo-menu.
  4. Druk op de Y-knop voor een nieuwe code. Voer de code in en kies OK om hem te bevestigen.

Modellen en onderdelen die je hebt vrijgespeeld, vind je in de game in de winkel van Navarro.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig en moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

Categorieën

Actiespel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

LEVEL-5

Ontwikkelaar

LEVEL-5

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

04-09-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

04-09-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Frans, Duits

Downloadgrootte

14490 blokken