Metal Gear Solid: Snake Eater 3D

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 07-03-2012

Hideo Kojima's legendarische serie sluipt naar de Nintendo 3DS in de vorm van Metal Gear Solid: Snake Eater 3D een 'stealth action'-spel dat is ontworpen om de unieke mogelijkheden van het draagbare spelsysteem ten volle te benutten.

Met verbluffende 3D-beelden die de weelderige jungle-omgevingen overtuigend tot leven brengen en het gebruik van de camera's en de bewegingssensor als spil komt deze klassieker echt tot zijn recht op Nintendo 3DS. Jij bent Naked Snake en moet je achter de vijandelijke linies begeven voor een missie die het lot van de mensheid zal bepalen.

Het is 1964 en de koude oorlog is op zijn bitterste moment aanbeland. De sovjets hebben de geniale, naar het westen overgelopen raketgeleerde Sokolov in handen en dwingen hem tot de ontwikkeling van een experimenteel nucleair wapen dat de machtsbalans dreigt te verstoren. Als een specialist in de FOX-elite-eenheid is het aan jou om Sakolov terug te brengen en zijn ontzagwekkende wapen te saboteren.

Om dit te bereiken zul je jezelf onzichtbaar moeten kunnen maken. Fans van de serie weten dat je de uitdagingen in het spel niet kunt overwinnen met brute kracht. Je zult vijanden moeten besluipen, ze uit moeten schakelen met behulp van een geraffineerd vechtsysteem en ze moeten ondervragen of onschadelijk moeten maken. Je zult je tevens moeten verdiepen in de kunst van het camoufleren om niet opgemerkt te worden. De camera's aan de buitenkant van de Nintendo 3DS geven hier een hele nieuwe dimensie aan, want je kunt het Photo Camo-systeem gebruiken om een foto te maken en die gebruiken voor het uiterlijk van Snake's outfit, waardoor hij één kan worden met zijn omgeving.

De dubbele schermen van de Nintendo 3DS zorgen voor een intuïtieve besturing bij het scannen van de kaart en het navigeren van menu's met het touchscreen, terwijl je je oog op de actie op het bovenste scherm houdt. Met de ingebouwde gyrosensor kun je het systeem kantelen om Snake in balans te houden bij het oversteken van wankele bruggen of het beklimmen van bomen. Hierdoor raak je nog meer betrokken bij het spel en wordt je meegesleurd, de spelwereld in. Maar houd je hoofd erbij, want als je teveel kantelt, kan Snake een lelijke val maken!

Pak dus je gezichtsverf in, bind je hoofdband om en scherp je overlevingsvaardigheden. Je staat op het punt een nieuwe dimensie van actie en spanning te beleven met Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, voor Nintendo 3DS.

  • Betreed een weelderige junglewereld met natuurlijke diepte, tot leven gebracht met stereoscopisch 3D
  • Gebruik de camera's aan de buitenkant van de Nintendo 3DS om zelf je ideale camouflage voor elke situatie te maken en gebruik het touchscreen voor prettige interactie met de menu's
  • Ontdek hoe het allemaal begon met het aangrijpende verhaal

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Konami Digital Entertainment GmbH

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Leeftijdsclassificatie

QR Code

Scan deze QR Code om een gratis demo te downloaden!

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

26-06-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

25443 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

07-03-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Talen

Engels, Duits, Spaans, Nederlands, Italiaans