Metroid Prime: Federation Force

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 02-09-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Sluit je aan bij de elite van de Galactic Federation en bescherm het heelal in Metroid Prime: Federation Force, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze first-person sci-fi-shooter ontdek je een nieuw avontuur in het Metroid-universum en werk je lokaal of online* samen met andere mariniers om bloedstollende coöperatieve missies te voltooien!

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_01.jpg

De Galactic Federation heeft je nodig!

Het heelal is in beroering. Zelfs na de vernietiging van Phazon en de verdorven wereld Phaaze blijft de bedreiging van de Space Pirates voortbestaan. Als rekruut van de Federation Force, een elite-eenheid van de Galactic Federation, is het jouw taak om de verderfelijke Space Pirates uit te roeien. Hijs je in een gespecialiseerd gevechtspantser, ofwel een Mech, en reis af naar het verlaten Bermuda-stelsel om meldingen van verdachte activiteiten te onderzoeken, terwijl je je handige blaster gebruikt om vijanden op te ruimen die in de weg staan!

Land op gevaarlijke planeten en infiltreer basissen vol vijanden, los puzzels op in de omgeving en neem het op tegen dreigende buitenaardse levensvormen van alle soorten en maten in diverse missies. Wees op je hoede als enkele marinier of doe mee met een groep van maximaal vier spelers, lokaal of online*, om de Space Pirates lik op stuk te geven!

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_MainArtwork.jpg

Werk samen om te overleven!

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_02.jpg

Wanneer je missies onderneemt in een groep, is samenwerken essentieel om te overleven. Vóór elke opdracht verdeel je verschillende soorten AUX-munitie onder je kameraden. Vervolgens gebruik je deze om elkaar te ondersteunen tijdens de missie. Repair Capsules kunnen bijvoorbeeld naar teamgenoten worden geschoten om ze tijdens een gevecht te genezen, terwijl de Slow Beam gebruikt kan worden om vijanden te hinderen, zodat de rest van je team de kans heeft om ze de volle laag te geven!

Na elke voltooide missie verdien je MOD's om het pantser en de vaardigheden van je Mech te verbeteren, zodat je beter voorbereid bent op de zwaardere opdrachten die je te wachten staan. Als je je Mech een fris nieuw uiterlijk wilt geven, kun je hem aanpassen door hem te verven. Met compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) kun je zelfs stickers vrijspelen!

Knal erop los!

TM_3DS_MetroidPrimeBlastBall.jpg

Laat het gevecht tegen de Space Pirates even voor wat het is en ontspan met een potje Blast Ball! In deze originele, futuristische sport worden zes spelers opgedeeld in teams en besturen ze hun eigen Mechs, terwijl ze hun kanonnen gebruiken om een grote bal in het doel van de tegenstander te werken en punten te scoren. Speel alleen, neem het lokaal op tegen vrienden of familie via Local Play en Download Play** of ga de strijd aan in de online multiplayerstand.* Deze sci-fi-sport is een geweldige manier om bekend te raken met je Mech of om een vriendschappelijke rivaliteit te besluiten met je teamgenoten!

Metroid Prime: Blast Ball kun je nu ook gratis* downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Kom meer te weten.

Sla de handen ineen met andere spelers - of ga er in je eentje op uit - en bescherm het heelal met alle mogelijke middelen in Metroid Prime: Federation Force, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

TM_NewNintendo3DS_NewNintendo3DSXL_NEW.jpg

Ontdek de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL

Met de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL kun je gebruikmaken van een alternatieve besturing waarbij je de ZL- en ZR-knoppen gebruikt om vijanden in het vizier te nemen of extra wapens te gebruiken, en de ingebouwde C-stick om te richten.

Meer informatie

  • Ontdek een coöperatieve sci-fi-shooter in het Metroid Prime-universum
  • Verken, los puzzels op en vecht je een weg door het avontuur, alleen of in een team van maximaal vier spelers
  • Gebruik AUX-munitie om je team te ondersteunen en pas je Mech aan met MOD's en verf
  • Ontsnap even aan het gevecht en neem het op tegen andere spelers in de futuristische sport Blast Ball

Kom meer te weten over Metroid Prime: Federation Force in onze Mission Briefing-video!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Je hebt een NFC-lezer/-schrijver voor Nintendo 3DS (wordt apart verkocht) nodig om amiibo te kunnen gebruiken met Nintendo 3DS-, 3DS XL- en 2DS-systemen.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Verhaal

Een historische overwinning

Kosmisch kalenderjaar 20X6 – Het is een aantal jaar geleden sinds het heldhaftige optreden van de legendarische premiejager Samus Aran op de planeet Phaaze. De gecorrumpeerde Aurora Unit 313 is uitgeschakeld, Phaaze is vernietigd en het Phazon-gevaar is voorgoed de kop ingedrukt. De missie werd door de Galactic Federation gezien als een enorm succes, maar het heelal blijkt nog altijd in gevaar wanneer een oude vijand terugkeert...

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_SpacePirate_01.jpg

Een meedogenloze vijand

De snode Space Pirates vormen wederom een aanhoudend en onberekenbaar gevaar voor de Galactic Federation, en moeten koste wat het kost worden uitgeroeid om de vrede te herstellen in de kosmos. Om die reden stelt de Federation Operation Golem in werking: een militaire campagne die ertoe dient om de overhand te krijgen op deze dreigende en langdurige vijand.

De Mechs trekken ten strijde

De focus van Operation Golem ligt op de ontwikkeling van een nieuw type gevechtspantsers die Mechs worden genoemd - enorme, mechanische exoskeletten die bestuurd worden door een team kundige mariniers. Deze elite-eenheid wordt de Federation Force genoemd, en heeft als taak de Space Pirates tegen te houden.

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_Mechs.jpg

Planeten verkennen

Voor hun missies moeten ze het hele Bermuda-stelsel afreizen, van het verschroeide, gehavende landschap van Bion tot de bevroren toendra van Excelcion en verder. Samen moeten ze de toenemende verontrustende activiteiten van de Space Pirates tot op de bodem uitzoeken en de zeer reële bedreiging voor het heelal uitschakelen.

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_Planets.jpg

Gameplay

De vooraanstaande elite

Als lid van de Federation Force word je beschouwd als de crème de la crème binnen de Galactic Federation. Je vormt de eerste aanvalslinie tegen de Space Pirates, en jij en je teamgenoten krijgen alleen de gevaarlijkste en belangrijkste taken toebedeeld.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_03.jpg

Reis af naar de uithoeken van het universum en verhinder het plan van de Space Pirates in de Campaign-stand. Neem deel aan coöperatieve missies voor maximaal vier spelers via Local Play of de online multiplayerstand* en werk samen om doelen te bereiken en vijanden te verslaan. Of als je je bijzonder dapper voelt, kun je er in je eentje op uitgaan met computergestuurde gevechtsrobots als enige ondersteuning.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_Mech.jpg

Maak kennis met je Mech

Soldaten van de Federation Force worden speciaal opgeleid om enorme, robotachtige gevechtsframes te besturen die Mechs worden genoemd. Deze metalen reuzen kunnen heel wat verduren en zijn uitgerust met handige gadgets, waaronder jetpacks waarmee je korte tijd kunt zweven.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_04.jpg

Bovendien zijn ze voorzien van veelzijdige energieblasters. Deze handige wapens kunnen ook andere soorten munitie afvuren die AUX-munitie wordt genoemd, waaronder krachtige raketten en genezende Repair Capsules. Je kunt de energie van je blaster zelfs gebruiken om aan kabelbanen te hangen, of een explosief Charge Shot opbouwen om sterke vijanden te verrassen en puin uit de weg te ruimen!

Richt je blaster vrij in het rond met de bewegingsbesturing, of concentreer je vuur op belangrijke tegenstanders en voorwerpen. Als je nauwkeuriger moet zijn, kun je je richtkruis vergrendelen en licht bijstellen met de bewegingsbesturing - ideaal als je de zwakke plek van een vijand probeert te raken! Op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is het ook mogelijk om te richten met de ingebouwde C-stick. Op de Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL kun je de draaiknop Pro (apart verkrijgbaar) gebruiken om te richten met de tweede draaiknop.**

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_SpacePirate_02.jpg

Mech met een missie

Als elitesoldaat doe je meer dan schieten op Space Pirates! In veel missies van de Federation Force moet worden gevochten, maar hun rol binnen de Galactic Federation omvat nog veel meer. Gevaarlijke missies waarbij je gegevens moet verzamelen en plaatsen moet infiltreren vallen ook onder de taken van de Federation Force. Af en toe moeten ze zelfs uiterst gevaarlijke levensvormen gevangennemen!

Tijdens missies ben je vooral bezig met het verkennen van je omgeving en het opruimen van slechteriken, maar je zult tijdens de campagne ook puzzels moeten oplossen, of oude ruïnes moeten verkennen om belangrijke gegevens te verzamelen. Tijdens sommige operaties verlaat je de veiligheid van je Mech om ongezien door een basis te sluipen, waarbij je langs de verdedigingsinstallaties glipt en je verschuilt op plaatsen waar een Mech nooit zou kunnen komen. Ook kom je op bepaalde expedities enorme eindbazen tegen. Je zult een hoop vuurkracht nodig hebben om die te verslaan!

Communiceren en samenwerken

Op het touchscreen zie je lijsten met doelwitten en kaarten die de posities aangeven van je bondgenoten en vijanden. Gebruik de kaarten in combinatie met de verschilende stemcommando's, die je kunt activeren met de richtingsknop, om op dezelfde golflengte te blijven met je team en houd elkaar voortdurend in de gaten.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_screen_05.jpg

Wat de missie ook mag zijn, samenwerken blijft altijd de sleutel tot succes. Je zult met elkaar moeten coördineren om deuren te openen, hindernissen te overwinnen en elkaar dekking te geven. Als een kameraad weinig gezondheid heeft en je een Repair Capsule hebt, moet je niet aarzelen om hulp te bieden; als een medesoldaat op de grond ligt, moet je hem weer op de been helpen. Je bent pas verslagen als elk lid van je team is uitgeschakeld, dus blijf op je hoede. Met een beetje teamwork kun je het er levend van afbrengen!

Rollenspel

Vóór elke missie kunnen teamleden kiezen uit verschillende soorten AUX-munitie, waaronder offensieve wapens en ondersteunende voorwerpen, bijvoorbeeld iets om vijanden mee af te leiden. Door deze AUX-munitie verdelen neemt elke speler een bepaalde rol aan binnen het team. Misschien neem je de raketten en word je het zware geschut van de groep, of je grijpt de Repair Capsules om de rol van Mech-hospik op je te nemen, of neem van alles wat, zodat iedereen in het team een gebalanceerde uitrusting heeft. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de AUX-munitie waaruit je kunt kiezen!

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_badges.jpg

Hoe je de boel ook verdeeld, let op je gewichtslimiet - mariniers kunnen slechts een beperkte hoeveelheid munitie tegelijk dragen. Als je munitie hebt verbruikt, kun je je voorraad aanvullen door kisten en andere objecten open te schieten. Je kunt zelfs totaal andere AUX-munitie oppakken, waardoor je je uitrusting in het veld kunt aanpassen.

CI_3DS_MetroidPrimeFederationForce_badges2.jpg

Geef jezelf een schijn van kans door je Mech te verbeteren met MOD's! Deze handige voorwerpen verbeteren de vaardigheden van je Mech, waaronder wapenkracht, pantsersterkte en meer. Elke Mech heeft echter een beperkt aantal MOD-openingen, dus je zult je aanpak zorgvuldig moeten kiezen. Er zijn allerlei verschillende MOD's en je kunt je Mech ook een nieuw likje verf geven, of je personage voorzien van een nieuwe stem.

Terug naar de basis

Na afloop van een missie krijg je punten op basis van hoe snel je het doel hebt bereikt, en extra punten voor het voltooien van optionele doelen. Als je genoeg punten scoort, verdien je medailles die nieuwe verfbeurten vrijspelen voor je Mech! Succesvolle manoeuvres worden soms ook beloond met nieuwe MOD's - de buit wordt op een gezamenlijke berg gegooid voor het hele team, dus eerlijk delen!

Tussen gevechten door kun je je vaardigheden verbeteren op het trainingsdek. Ga voor een topscore op de schietbaan of betreed de gevechtssimulator om een onbemande Mech te beschermen tegen Space Pirate-hologrammen - hoeveel kun jij er verslaan? Als je liever oefent zonder te vechten, kun je je Mech beter leren kennen in een futuristische sport voor maximaal zes spelers: Blast Ball!

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Let op: er zijn twee versies van de Nintendo 3DS-draaiknop Pro: de oorspronkelijke Nintendo 3DS-draaiknop Pro voor de Nintendo 3DS en de Nintendo 3DS-draaiknop Pro XL, die speciaal is ontworpen voor de Nintendo 3DS XL.

Blast Ball

Tijd om te knallen

Als je even een pauze wilt nemen van de Campaign, kun je in je Mech klimmen voor een bloedstollend potje Blast Ball! Ga de strijd aan in spannende multiplayerwedstrijden van drie tegen drie in deze unieke futuristische sport die de onophoudelijke pret van voetbal combineert met gemechaniseerde chaos en talloze power-ups.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_BlastBall_scrn01.jpg

Blast Ball is een competitieve sport voor maximaal zes spelers en onderdeel van de basistraining voor de Federation Force. Spelers sturen hun Mechs door de arena en schieten op de bal met hun blasters. Het doel is om de bal binnen vijf minuten drie keer in het doel van de tegenstander te werken.

Speel op jouw manier

Blast Ball kan gespeeld worden door zes spelers tegelijk via Local Play, Download Play* en zelfs online**! De razendsnelle gameplay en korte wedstrijden van Blast Ball zorgen voor een enorm toegankelijke multiplayer-ervaring. Als je liever alleen speelt, kun je ook van Blast Ball genieten in de singleplayer-stand, waarbij computergestuurde tegenstanders de teams opvullen.

Vergrendel je richtkruis op de bal om deze in het zicht te houden, draai eromheen om de perfecte positie te vinden en stel je richtkruis nauwkeurig bij met de bewegingsbesturing om de bal precies goed te raken. Verplaats je door de arena om je doel te verdedigen of de aanval te openen, en blijf communiceren met je team via vaste stemcommando's op de richtingsknop.

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_BlastBall_scrn02.jpg

Vuur korte, achtereenvolgende Power Shots om de bal te dribbelen, of laad een Charge Shot op om hem zo hard mogelijk weg te knallen! De bal reageert afhankelijk van waar je je schoten plaatst, dus richt voorzichtig met de bewegingsbesturing om nauwkeurig te passen en te schieten. Je zou bijvoorbeeld de onderkant van de bal kunnen raken om hem vervolgens met een enorme knal over de hoofden van het verdedigende team te schieten!

Bewust zijn van je omgeving, nauwkeurig richten en teamwork horen allemaal bij het leven van een Federation Force-soldaat - het gebruik van al deze vaardigheden in een hectische sport is een geweldige manier om soldaten in spe voor te bereiden op missies in het veld!

Trefbal

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_BlastBall_scrn03.jpg

Als je geraakt wordt door de bal, zul je het voelen! Als je energie op is, word je tijdelijk uit het veld gezet zodat de tegenstander een voordeel heeft tot je weer terugkeert. Als je zin hebt om gemeen te spelen, kun je de bal tegen je tegenstanders schieten om ernstige schade uit te delen en de bovenhand te krijgen! Je kunt zelfs direct op je tegenstanders schieten, maar laat je niet te veel afleiden en zorg dat je de bal niet uit het oog verliest...

Doelpalen die zich verplaatsen

Het spel heeft overigens een duivelse draai: het doel van de tegenstander wordt kleiner wanneer je scoort, waardoor het veel moeilijker wordt om nog een keer te scoren. Je zult je schoten dan nog nauwkeuriger moeten richten en de bal precies goed moeten raken om nog een keer te scoren!

Geef je Mech een extra boost

CI7_3DS_MetroidPrimeFederationForce_BlastBall_scrn04.jpg

Power-ups voegen een extra laag strategie toe aan de actie! Gebruik het schild als je onder druk staat, of neem een adrenalinestoot om een razendsnelle en sterke tegenaanval in te zetten. Grijp de Eject-power-up om rivaliserende teamleden uit hun Mechs te gooien: als de tegenstander te voet is, is hij een paar seconden niet in staat om te verdedigen of terug te schieten, zodat je kunt profiteren van een open doel!

Werk samen om te winnen

Doe mee aan een Versus-wedstrijd voor ongecompliceerde, competitieve Blast Ball-actie tegen vrienden en rivalen, lokaal of online.* Versus-wedstrijden zijn altijd drie tegen drie, maar maak je geen zorgen als je niet genoeg spelers kunt vinden - eventuele lege plaatsen worden gewoon opgevuld door computergestuurde Mechs.

Trommel je vrienden op en werk samen in een team in de coöperatieve Challenge-stand, waarin je het opneemt tegen steeds moeilijkere computergestuurde teams in een reeks van vijf wedstrijden. Net als in de Campaign-stand is het belangrijk om samen te werken als je wilt winnen! Je kunt vrij trainen in de Practice-stand tot je klaar bent om het op te nemen tegen de beste teams.

Je rang wordt weergegeven op je Blast Ball-profiel, zodat iedereen kan zien hoe goed je bent. Je zult hoogtepunten en dieptepunten bereiken terwijl je wedstrijden wint en verliest, en door goed te presteren kun je nieuwe verfbeurten vrijspelen om het uiterlijk van je Mech aan te passen.

Verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Metroid Prime: Blast Ball kun je nu ook gratis** downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

*Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

amiibo

Als je een compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) scant, kun je je Mech een fris uiterlijk geven door middel van verfbeurten, zodat je er stijlvol uit kunt zien als je het opneemt tegen de Space Pirates! Sommige amiibo maken je zelfs sterker in de strijd!

amiibo gebruiken

Als je een New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL hebt, kun je je amiibo gebruiken via het NFC-aanraakpunt op het onderste scherm. Je kunt amiibo ook op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS gebruiken door middel van de NFC-lezer/-schrijver (apart verkrijgbaar).

Compatibele amiibo bekijken

Video's

Mission Briefing

Kensuke Tanabe, de producer van de Metroid Prime-serie, presenteert Metroid Prime: Federation Force samen met vier medewerkers van Nintendo of America.

Abonneer je op op
YouTube

Nintendo Direct – 3 maart 2016

Kom meer te weten over Metroid Prime: Federation Force in dit videobericht van Kensuke Tanabe, de producer van de Metroid Prime-serie!

Abonneer je op op
YouTube

Het bovenstaande filmpje is oorspronkelijk vertoond als onderdeel van een Nintendo Direct-presentatie op 3 maart 2016. Kijk op onze Nintendo Direct-pagina voor meer filmpjes en informatie over allerlei games.

Categorieën

Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Nintendo

Functies

amiibo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-09-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

9981 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

02-09-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12