Mighty No. 9

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: Nader te bepalen
Mighty No. 9
Sluiten X

Laat zien wat je waard bent en red de wereld in Mighty No. 9, een retro 2D-platformgame boordevol actie voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

In het jaar 20XX worden er geavanceerde robots gebruikt om de openbare orde te handhaven. Het Battle Colosseum, een arena waar robots tegen elkaar vechten, wordt het toneel voor een ramp met wereldwijde gevolgen. Negen broers en zussen die bekendstaan als de Mighty Numbers, en die roem hebben verworven als de beste vechters van hun generatie, raken besmet met een geheimzinnig computervirus.

De meeste van de Mighty Numbers zijn losgeslagen en tot overmaat van ramp verspreiden ze het virus onder andere robots. Alle hoop van de mensheid rust nu op de schouders van Beck: het enige familielid van de Mighty Numbers dat niet is getroffen door deze cyberaanval.

Hoewel hij jonger en zwakker is dan zijn gemechaniseerde gezinsleden, heeft Beck een belangrijke troef achter de hand. Zijn gebrek aan brute kracht maakt hij namelijk goed doordat hij een andere vorm kan aannemen. Bind de strijd aan met de acht andere Mighty Numbers, waarbij je de volgorde zelf kunt bepalen. Als je een Mighty Number hebt verslagen, krijg je een van zijn of haar eigenschappen waarmee je het weer kunt opnemen tegen de volgende tegenstander.

Dankzij de transformaties van Beck heb je alle krachten en vaardigheden om je een weg te banen door de twaalf levels. In de game kom je kubusvormige robots tegen die Xel worden genoemd. Door die te absorberen kan Beck nieuwe gedaantes met nieuwe vaardigheden aannemen.

Verander in een tank om over stekels heen te rijden, wring je lichaam in allerlei bochten om vijandelijke aanvallen te ontwijken, en verander de ledematen van Beck in krachtige magneten waarmee je vijandelijke wapens kunt wegkapen. Wil je nog meer coole dingen doen? Gebruik dan Xel om door levels heen te racen, val aan met allesvernietigende combo's, en blaas al je vijanden uit beeld met een weergaloze schokgolf.

Stel je krachten op de proef in de uitdagende spelstanden New Game+, Boss Rush en Online Race Battle (voor twee spelers). Daarnaast kun je opklimmen in de internationale ranglijsten. Je kunt bepaalde missies ook samen met een vriend spelen, dankzij de hulp van Becks partner Call, die op haar beurt verschillende krachten kan gebruiken.

Heb jij zin in een retro robotavontuur? Je zult je geen seconde vervelen met dit spectaculaire retro 2D-platformavontuur voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

  • Een retro 2D-platformgame vol actie: neem verschillende vormen aan en baan je al rennend en schietend een weg door twaalf levels.
  • Versla de Mighty Numbers en gebruik hun krachten om verder te komen.
  • Dankzij talloze transformaties kan Beck elke uitdaging aan.
  • Stel jezelf op de proef in New Game+, Boss Rush, Online Race Battle voor twee spelers, en online multiplayerstanden.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel, Platformspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Deep Silver

Ontwikkelaar

Comcept

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

Nader te bepalen

Leeftijdsclassificatie

nader te bepalen

Talen

Engels