Monster Hunter™ Generations

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 15-07-2016

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
CI_3DS_MonsterHunterGenerations_Demo_nlNL.jpg
Abonneer je op op
YouTube

Jagers van alle generaties volgen de roep van de wildernis in Monster Hunter™ Generations, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. In deze wervelende actie-RPG kun je je jager aanpassen met krachtige nieuwe eigenschappen en vaardigheden, de beschaving achter je laten en de strijd aanbinden met allerlei woeste monsters!

Deze game vormt een eerbetoon aan tien jaar Monster Hunter. Daarom vind je in Monster Hunter™ Generations naast gloednieuwe monsters en landschappen ook gedrochten en locaties uit eerdere avonturen.

Dit keer kunnen ervaren spelers meteen in actie komen, terwijl beginnende jagers ervoor kunnen kiezen om de game op hun eigen tempo te leren kennen door middel van een aantal speciaal ontworpen missies waarin spelers hun vaardigheden kunnen aanscherpen.

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_SlayInStyle.gif

Keuzes, keuzes

Kies een wapen en gebruik het om een viertal nederzettingen te verdedigen tegen vier wezens die bekendstaan als The Fated Four. Pas je eigenschappen aan en kies een van de vier Hunting Styles om je strategische mogelijkheden uit te breiden. Je kunt ook Hunter Arts gebruiken om reusachtige vijanden te ontwijken en te verslaan!

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_MeowTheMerrier.jpg



Katten die van wanten weten

Felynes hebben zich in het verleden bewezen als trouwe metgezellen en nu gaan ze voor het eerst op eigen houtje op jacht! Je kunt in de vacht van een Prowler kruipen en je nieuwe krachten gebruiken om je reisgenoten te helpen in de strijd!

Een monsterverbond

Jagers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging kunnen zich uitleven met een reusachtige verzameling monsters. Sommige creaturen zijn oude favorieten, andere waren nog nooit eerder te zien in het Westen. Neem het in je eentje of samen met drie anderen lokaal of online* op tegen deze bloedstollende gedrochten. Spoor je prooi op maak korte metten met deze schepsels.

Stijg in rang

De game puilt uit van de missies en monsters, zodat spelers zich geen moment hoeven te vervelen in de loop van dit avontuur. Slacht wanstaltige wezens af in uitgestrekte landschappen en op ruig terrein. Gebruik daarna de lichaamsdelen van verslagen monsters om nieuwe uitrustingen te maken en je wapens sterker te maken, zodat je nóg grotere wezens te lijf kunt gaan!

Vecht met vereende krachten tegen monsters in Monster Hunter™ Generations, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

TM_3DS_NewNintendo3DS_NewNintendo3DSXL.jpg

Ontdek de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL

Op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL kun je Hunter Arts toewijzen aan de ZL- en ZR-knoppen om meteen in te kunnen spelen op de actie. Dankzij de C-stick kun je gebruikmaken van de duale analoge besturing.

Kom meer te weten

  • Beleef een avontuur vol monsters van weleer en nieuwe uitdagingen voor zowel ervaren als beginnende spelers.
  • Pas je jager aan met tactische Huntings Styles en oogverblindende Hunter Arts.
  • Voor het eerst kun je ook op jacht gaan als Prowler!
  • Ga alleen of met maximaal drie anderen op jacht via de lokale of online* multiplayerstand.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Nieuw

Er wacht een grenzenloos avontuur op je in Monster Hunter™ Generations! Kersverse jagers kunnen het klappen van de zweep op hun eigen tempo leren kennen in leuke missies waarin je geleidelijk aan de actie kunt wennen. Ervaren avonturiers kunnen meteen in actie komen en missies spelen.

CI16_3DS_MonsterHunterGenerations_TheWycademyWantsYou.jpg

In naam van de wetenschap!

De Wycademy huurt jagers in om onderzoek te doen naar monsters en hun leefomgeving. Trek de bergen in bij Bherna Village en meld je aan bij de academie. Daarna kun je aan boord gaan van een luchtschip en heen en weer reizen tussen drie andere nederzettingen die je hulp nodig hebben.

Jagen in stijl

Abonneer je op op
YouTube

Hoe je jaagt, hangt niet alleen af van het wapen dat je gebruikt, maar ook van je Hunting Style. Je kunt kiezen uit vier unieke stijlen die je strategische mogelijkheden op verschillende manieren uitbreiden. Je kunt wanneer je maar wilt wisselen van Hunting Style bij je item box of bij je huis.

  • Aerial Style: katapulteer jezelf de lucht in met behulp van tonnen, monsters of andere spelers. Vanuit de lucht kun je op vijanden landen of een sprongaanval uitvoeren!
  • Guild Style: dit is een erg toegankelijke stijl. De opzet zal vertrouwd aanvoelen voor ervaren jagers. Guild Style is gericht op het gebruik van het wapen dat je hebt gekozen.
  • Adept Style: ontwijk of pareer aanvallen met speciale manoeuvres die gebaseerd zijn op het wapen van je keuze. Zorg voor een vlekkeloze timing om het initiatief niet te verliezen!
  • Striker Style: rust je jager uit met maximaal drie Hunter Arts tegelijk. Je Arts Gauge wordt gevuld zodra je schade oploopt, zodat je je vijand een veeg uit de pan kunt geven met Hunter Art-combo's.

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_ArtAttack.gif

Hard tegen Art

Breid je repertoire uit met Hunter Arts. Vul je Arts Gauge door aanvallen aan elkaar te ketenen en gebruik spectaculaire manoeuvres om gevaren te ontwijken, andere spelers te genezen of om een krachtige klap uit te delen!

Je kunt Hunter Arts krijgen door missies te voltooien in de Hunters Hub. Vergeet niet dat het aantal Arts dat je kunt gebruiken, afhangt van je Hunting Style. Kies daarom verstandig!

Op jacht als kat

Abonneer je op op
YouTube

In de Prowler-stand kun je vechten en verkennen als Prowler. Tussen missies door kun je wisselen tussen je jager en je Prowler en je avontuur in een van beide vormen voortzetten.

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_GreatMaccaoPalicol.jpg

Ze zijn misschien kleiner en pluiziger dan de doorsnee jager, maar laat je niet op het verkeerde been zetten door hun uiterlijk! Prowlers zijn onvermoeibaar, het zijn geboren verzamelaars en ze zijn voorzien van een voorraad eikels die je energie herstellen, waardoor je meteen weer in actie kunt komen als je het bewustzijn verliest. Dankzij hun katachtige natuur hebben Prowlers negen levens en lijden ze pas een nederlaag als ze drie keer bewusteloos raken. Niet vergeten: je team mag per missie hooguit drie nederlagen incasseren!

Prowlers kunnen iedere missie spelen. Er zijn zelfs missies die je alleen als Prowler kunt uitvoeren. Je kunt in je eentje op avontuur gaan als Prowler, of samen met vrienden in de lokale of online multiplayerstand.

Je kunt ook brokstukken van andere wapens en uitrusting gebruiken om je Prowler van nieuwe hulpmiddelen te voorzien!

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_ExpectTheUnexpected.jpg

Bereid je voor op het ergste

Er staan allerlei oude en nieuwe gedrochten klaar om je door de mangel te halen, maar je moet vooral oppassen voor Hyper en Deviant Monsters. Beide soorten zijn gebaseerd op bekende wezens, maar ieder type heeft unieke eigenschappen.

Hyper Monsters lijken sterk op hun normale soortgenoten, afgezien van de gloed rond bepaalde lichaamsdelen die op een dodelijke nieuwe kracht of juist op een zwakke plek duidt. Deviant Monsters zijn daarentegen groter en angstaanjagender dankzij hun uit de kluiten gewassen hoorns of slagtanden. Daarnaast hebben Deviants verrassende aanvallen en karaktereigenschappen waarop je beducht moet zijn.

Het is niet eenvoudig, maar als je deze huiveringwekkende schepsels verslaat, krijg je beloningen waarmee je de allerbeste wapens en uitrusting kunt maken!

Gameplay

Als jager is het je taak om een wapen te kiezen en daarmee tal van monsters over de kling te jagen, inclusief wezens die dorpen in de buurt belagen. Trek de wildernis in en train je vaardigheden in honderden uitdagende missies, waarin je het moet opnemen tegen monsters in alle soorten en maten!

Het monstergebroed maakt korte metten met ongeduldige jagers die zonder voorbereiding de strijd aangaan. Je zult het gedrag van je prooi moeten bestuderen, aanvallen moeten ontwijken en zwakke plekken moeten ontdekken om het monster te bedwingen. Na iedere succesvolle jacht kun je sterkere wapens en pantsers maken met behulp van de lichaamsdelen die je hebt buitgemaakt. Met je nieuwe uitrusting kun je vervolgens nóg grotere gedrochten in de pan hakken!

The Fated Four

Dit keer ga je op jacht op diverse locaties die trouwe fans waarschijnlijk zullen kennen uit de vorige games. Er zijn echter ook volledig nieuwe jachtterreinen toegevoegd.

Zodra je jezelf in de woestenij waagt, is de kans groot dat je verschillende reusachtige monsters tegen het lijf loopt. Zo kom je onder andere The Fated Four tegen. Dit bloeddorstige viertal zal je tijdens je avontuur geregeld dwarszitten. Kom meer te weten over deze ondieren:

Ervaren spelers kunnen opnieuw in het krijt treden tegen populaire monsters zoals Rathalos en Tigrex. Wees echter op je hoede, want sommige wezens uit eerdere games keren terug als Deviant of Hyper Monsters met nieuwe karaktereigenschappen en dodelijke nieuwe krachten. Alleen de dapperste jagers zouden de confrontatie met deze beesten moeten aangaan!

Klaar voor de strijd

Zodra je een prooi hebt uitgezocht, is het tijd om het juiste wapen te kiezen. Je hebt een arsenaal van veertien verschillende wapens tot je beschikking, waaronder zwaarden, strijdhamers, hoorns, lansen en bogen!

Wie succes wil hebben tijdens de jacht, moet vertrouwd zijn met zijn wapen. Als je zware wapens kiest, zoals de Hammer of het Great Sword, lever je beweeglijkheid in voor krachtigere aanvallen. Met de Bow, Heavy Bowgun of Light Bowgun kun je daarentegen je doelwit van een veilige afstand bestoken. Je kunt ook kiezen voor veelzijdige wapens, zoals het Charge Blade. Dat kun je als zwaard en schild en als strijdbijl gebruiken.

Als je een wapen beter leert kennen, zul je nieuwe aanvallen en combo's ontdekken die erg nuttig zijn als je in het nauw wordt gedreven. Bovendien kun je upgrades voor je wapens vinden, waarmee je je kunt voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Hunting Styles en Hunter Arts

Naast je wapen kun je ook je jager zelf aanpassen met Hunting Styles en Hunter Arts. Er zijn vier verschillende stijlen beschikbaar waarmee je je tactieken kunt aanvullen. Belaag je prooi vanuit de lucht met de Aerial Style of gebruik het maximale aantal Hunter Arts met de Striker Style. Ontdek welke stijl het beste bij je past!

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_StylishSlayer.gif

Hunter Arts zijn spectaculaire, speciale manoeuvres waarmee je dodelijke aanvallen kunt ontwijken, de energie van je teamgenoten kunt herstellen of zelf vernietigende charges kunt inzetten. Om Hunter Arts te kunnen gebruiken moet je wel eerst je Arts Gauge vullen. De Hunting Style die je kiest, bepaalt hoeveel Arts je in de strijd kunt gebruiken. Probeer daarom verschillende combinaties uit of verwissel je Style en Arts tussen de missies door.

Een goede voorbereiding

Een goede jager weet dat voorbereiding het beste wapen van allemaal is. Voordat je eropuit trekt, is het verstandig om Mega Potions te verzamelen, een harnas aan te trekken dat bestand is tegen het geweld van je tegenstander en essentieel gereedschap zoals vangnetten, valstrikken en houwelen mee te nemen. In de wildernis kun je grondstoffen verzamelen en jezelf voorbereiden op toekomstige expedities.

Voordat je aan een missie begint kun je een overheerlijke maaltijd verorberen, waardoor je je prooi extra schade kunt toebrengen of waardoor je meer uithoudingsvermogen krijgt.

Vertrouwen is goed, controle is beter

Een gevecht kan al snel uit de hand lopen, maar met het touchscreen van de Nintendo 3DS kun je ervoor zorgen dat je de controle niet verliest. Via het touchscreen kun je snel toegang krijgen tot je kaart en je inventaris. Je kunt je doelwit bovendien ook in het vizier nemen door middel van het touchscreen! Op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL kun je Hunter Arts toewijzen aan de ZL- en ZR-knoppen om het initiatief te behouden en dankzij de ingebouwde C-stick kun je gebruikmaken van de duale analoge besturing.

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_BestPals.jpg

Beste maatjes

Als je het niet alleen af kunt, kun je een Palico inhuren! Of twee, waarom ook niet? Ga naar de Palico Ranch om je donzige metgezellen te zoeken die je op je avontuur zullen helpen. Palico's kunnen niet alleen de aandacht trekken. Ze hebben ook speciale eigenschappen waardoor ze je energie op peil kunnen houden of kunnen terugvechten met hun eigen Team Attacks. Train je Palico's en voorzie ze van een degelijke uitrusting om ze voor te bereiden op de strijd!

Multiplayer

Naar verluidt is er niks mooier dan samen een prooi op te sporen, te achtervolgen en te verslaan! Zowel jagers als Prowlers kunnen samenwerken met maximaal drie andere spelers. Bundel je krachten om monsters te verslaan en de buit te verdelen.

Samen staan we sterk

Het is heel eenvoudig om je krachten te bundelen met maximaal drie andere spelers in de online* of lokale multiplayerstand. Ga online op zoek naar mede-avonturiers of sluit je via Local Play aan bij je vrienden. Met de functie Hunter Search kun je ook op zoek gaan naar bondgenoten in de buurt. Als je één of twee jagers tekortkomt, kun je je Palico's in de strijd werpen.

Heb je een speler leren kennen die net als jij graag lange wandelingen maakt langs de Jurassic Frontier? Als je jagers toevoegt aan je vriendenlijst, kun je zien wanneer ze online zijn en nogmaals samen op jacht gaan.

Jagers onder elkaar

Als je je wilt voorbereiden op je volgende multiplayeravontuur, begeef je dan naar de Hunters Hub. Deze bestemming is van alle gemakken voorzien: een winkel met meer dan genoeg voorraden, een kok die de heerlijkste gerechten kookt, een smederij waar je nieuwe uitrustingen kunt maken en zelfs een warm bed waar je even een dutje kunt doen. Het is verleidelijk om hier te blijven rondhangen, maar het avontuur lonkt...

Met vereende krachten

Naast het hoofdverhaal kun je nog extra missies ontdekken in de Hunters Hub. Meld jezelf aan bij de Guild Manager om te beginnen. Door missies te voltooien stijgt je Hunter Rank, waardoor je op zoek kunt gaan naar grotere en sterkere prooien.

Je kunt ervoor kiezen om deze missies in je eentje te spelen, maar houd er wel rekening mee dat je in de Hunters Hub vooral uitdagingen vindt die bedoeld zijn voor groepen van maximaal vier spelers. Deze missies zijn beslist geen peulenschil en zelfs vier door de wol geverfde jagers zullen hun handen eraan vol hebben.

CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_ACallToArms.jpg

Onder de wapenen

Via StreetPass kun je Guild Cards uitwisselen met andere spelers en hen inhuren om missies voor jou uit te voeren! Je kunt ook tickets verdienen waarmee je het kunt opnemen tegen speciale Deviant Monsters. Als je die verslaat, verdien je grondstoffen waarmee je krachtige nieuwe wapens en pantsers kunt maken.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Extra's

De jacht gaat verder met gratis downloadbare content!

Ontdek nieuwe missies, felbegeerde buit en coole items die je gratis in de game kunt downloaden!*

Je kunt onder meer speciale wapens, pantsers en andere unieke items downloaden die gebaseerd zijn op klassieke Nintendo- en Capcom-series, en op populaire Japanse anime- en manga-series.

Bekijk een paar van deze crossovers:

Fire Emblem: verkleed je jagers als de zwaardvechtlegende Marth uit Fire Emblem en ga de strijd aan met zijn bekende wapen, de Falchion.

Abonneer je op op
YouTube

Okami: verander je Felyne in een hemels beest met deze Okami-outfit!

Abonneer je op op
YouTube

Ghosts ‘n’ Goblins: met dit klassieke harnas kun je je Felyne omtoveren in de dappere held Arthur uit Ghosts 'n‘ Goblins!

Abonneer je op op
YouTube

Strider: stort jezelf in de strijd met deze uitrusting die gebaseerd is op de speelhalklassieker Strider.

Abonneer je op op
YouTube

The Legend of Zelda: The Wind Waker: verander je Felyne in de legendarische held Link en gebruik de Wind Waker tijdens de jacht!

Abonneer je op op
YouTube

Star Fox: verander je Felyne in de intergalactische toppiloot Fox McCloud!

Abonneer je op op
YouTube

Speciale crossovers: geef je jager en je Felyne pantsers die gebaseerd zijn op Yu-Gi-Oh! en Baki the Grappler.

Abonneer je op op
YouTube

Toegang tot downloadbare content

Ga om al deze gratis content te downloaden in het beginscherm van de game naar het Download Menu. Speel nadat je de content hebt gedownload, met je personage en praat met de volgende personages om toegang te krijgen tot de content:

  • Accepteer missies en Prowler-missies van de Wycademy Gal in de Hunters Hub.
  • Accepteer Challenge-missies van de Arena Instructor in de Hunters Hub.
  • Koop extra's met Wycademy Points van de handelaar op de Palico Ranch. (Kies daarbij LIMITED GOODS.)
  • Huur speciale Palico's van de Meowstress, Grandmeow of Grandmyama in alle vier de dorpen.
  • Ontvang Item Packs van de Housekeeper. (Kies daarbij CLAIM ITEMS.)

TM_3DS_MonsterHunter4Ultimate.jpg

Bonus voor spelers van Monster Hunter 4 Ultimate

Spelers op wiens Nintendo 3DS-systeem opgeslagen gegevens voor Monster Hunter 4 Ultimate staan, krijgen een pakket met bonusitems. Daarin zit een exclusief Palico-harnas, Potions, geld voor in de game en meer. Deze bonusitems krijg je alleen als je Monster Hunter™ Generations speelt op het systeem waarop de opgeslagen gegevens staan.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid.

Bundel

New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition

Vanaf de releasedatum is ook de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition beschikbaar.*

De New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition valt meteen op met zijn vuurrode kleur en artwork van de Fated Four, vier van de sterkste monsters uit de game. Deze hardware wordt geleverd inclusief een microSD-kaart (4 GB) waarop Monster Hunter™ Generations al is geïnstalleerd.

Over opgeslagen gegevens van Monster Hunter 4 Ultimate en de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition

Dit is belangrijke informatie van Nintendo voor een kleine groep Monster Hunter-fans. Deze informatie is van belang voor iedereen die:

de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition koopt

EN

opgeslagen gegevens van Monster Hunter 4 Ultimate wil overdragen om toegang te krijgen tot bonuscontent in Monster Hunter™ Generations

Alle spelers die tot deze categorie behoren, moeten eerst een systeemoverdracht van hun huidige systeem naar het New Nintendo 3DS XL-systeem uitvoeren, voordat ze de game opstarten of een nieuwe Nintendo Network ID koppelen. Zorg er tijdens deze procedure voor dat je je Monster Hunter 4 Ultimate-spelgegevens overdraagt om toegang te krijgen tot bonuscontent in Monster Hunter™ Generations. Onder Gegevensoverdracht wordt precies uitgelegd hoe je de overdracht kunt uitvoeren.

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-07-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

15-07-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

12534 blokken