PES 2011 3D – Pro Evolution Soccer

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-03-2011

Bereid je voor op de eerste driedimensionale voetbalsimulator ooit!

In PES 2011 3D beleef je het nobele voetbalspel niet alleen op een nieuwe manier, maar in een compleet nieuwe dimensie! Laat je in PES 2011 3D overdonderen door de sfeer van het spel, de adembenemende 3D-beelden en de perfecte gameplay. Het spel bevat vele spelstanden, waaronder de meeslepende stand Master League en het meest prestigieuze voetbaltoernooi, de UEFA Champions League.

  • Door de visuele diepgang die met de Nintendo 3DS wordt bereikt, kan de afstand van je speler, het doel en de andere spelers heel precies worden waargenomen. Spelers zullen de dynamische beweging van vooral lange ballen zien. Met 'Player Camera' krijg je het gevoel dat je op het veld staat en de wedstrijd bekijkt door de ogen van een voetballer, terwijl je je met 'Wide Camera' tussen het publiek in het stadion waant.
  • Creëer je eigen team en begeleid het naar de top van de Master League! StreetPass voegt nog een extra laag toe aan deze spannende spelstand. Je teamgegevens uit de Master League worden gebruikt door StreetPass, waarbij het team met de betere strategieën en statistieken zegeviert. Door deze wedstrijden te winnen, speel je bekende spelers en teams vrij.
  • 1 vs. 1 draadloos – speel Pro Evolution Soccer tegen een vriend of familielid in de fantastische spelstand voor twee spelers.
  • Het live commentaar en de 3D-beelden verhogen de sfeer van het spel en zorgen voor een uiterst spannende voetbalervaring.
  • Spelers kunnen kiezen uit vijf moeilijkheidsniveaus, variërend van Beginner tot Top Player, zodat jongere spelers beter leren spelen en verder kunnen komen in de competitie.
  • Een uitgebreide keuze: speel als een van de 170 clubs of 60 nationale teams.

Het 3D-effect van de Nintendo 3DS is alleen op het systeem zichtbaar. Alle schermafbeeldingen en spelvideo's op deze website zijn gemaakt in de 2D-stand.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

KONAMI

Ontwikkelaar

KONAMI

Functies

StreetPass

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels