Sudoku - The Puzzle Game Collection

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 09-06-2011

Ontdek een populair puzzelspel in een nieuw jasje: sudoku slaat een nieuwe weg in op de Nintendo 3DS.

Sudoku – The Puzzle Game Collection brengt 600 puzzels naar de palm van je hand. De titel bevat naast sudokupuzzels ook andere Japanse logicaspelletjes: Shikaku, Hashi en Akari. Elk spel biedt zijn eigen unieke uitdagingen. De grootte van de uitdaging bepaal je zelf, door een keuze te maken uit drie moeilijkheidsgraden. En als je niet bekend bent met de puzzels die het spel biedt, kun je beginnen met handige spelinstructies die je leren hoe het moet.

Naast de klassieke uitdaging die sudoku biedt, verdeel je in Shikaku een genummerd raster in vierkanten en rechthoeken, in een poging om getallen in één vak te krijgen – een vak dat net zoveel zijdes heeft als het getal dat het bevat. Met Hashi probeer je genummerde eilanden met bruggen aan elkaar verbinden, terwijl je je houdt aan strenge voorwaarden die het uitsterste van je puzzelvaardigheden vergen! Bij Akari is het ten slotte de bedoeling dat je gloeilampjes in de juiste volgorde neerzet, zodat ze gaan branden. Naarmate je vordert door alle 600 uitdagingen die het spel te bieden heeft, worden snelle oplossingen beloond met medailles. Het spel slaat bovendien je tijden op en daagt je daarmee uit om je scherpste tijden te verbeteren.

Sudoku – The Puzzle Game Collection maakt ook gebruik van de spelmuntenfunctie van het Nintendo 3DS-systeem. Door rond te lopen met je Nintendo 3DS in de slaapstand kun je dagelijks tot tien spelmunten verdienen, voor een totaal van maximaal 300. In Sudoku – The Puzzle Game Collection kun je je spelmunten uitgeven aan hints voor puzzels, waar je echt niet uitkomt.

De algehele spelervaring wordt versterkt door de kracht van de Nintendo 3DS, die iedere spelstand een uniek uiterlijk geeft. De bruggen die je voltooit in Hashi zullen voor je ogen tot leven komen, en hetzelfde geldt voor de vakken die je vormt in Shikaku. Dit zorgt voor nog meer voldoening, wanneer je een puzzel oplost! Het spel maakt ook gebruik van de bewegingsgevoelige besturing van de Nintendo 3DS. Kantel het systeem, en er verschijnt een overzicht van de huidige puzzel op het 3D-scherm. Roep iets in de microfoon van de Nintendo 3DS, en het beeld verandert weer terug in de kroon die je kunt winnen, als je de puzzel weet te kraken.

  • Zet je hersenen aan het werk en kraak Japanse puzzels zoals je ze nog nooit hebt gezien in Sudoku – The Puzzle Game Collection voor de Nintendo 3DS.
  • Zet je tanden in 600 puzzels, waaronder sudoku's, maar ook andere Japanse puzzelfavoriteten als Shikaku, Hashi en Akari.
  • Speel hints vrij door de speelmunten te gebruiken die je bemachtigt door rond te lopen met je Nintendo 3DS in slaapstand.
  • Zie puzzels op een nieuwe manier tot leven komen dankzij de unieke visuele mogelijkheden van het Nintendo 3DS-systeem.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Konami

Ontwikkelaar

Hudson

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

09-06-2011

Leeftijdsclassificatie

3

Talen

Engels