Tales of the Abyss

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 25-11-2011

Namco Bandai brengt de beroemde "Tales of"-serie RPG's naar de Nintendo 3DS met Tales of the Abyss - het debuut van deze titel in Europa! De genrebeschrijving van Tales of the Abyss is niet gewoon "RPG" maar "RPG over het ontdekken van de zin van het leven". Het waarom van deze merkwaardige beschrijving wordt duidelijk als je de fantastische wereld van dit spel betreedt...

Tot voor kort kende men slechts het bestaan van zes Fonons: Shadow, Earth, Wind, Water, Fire en Light. Toen een zevende - Sound - werd ontdekt, ontstond grote chaos. Met deze zevende Fonon werd het mogelijk te toekomst te voorspellen, een vermogen dat werd gebruikt om toekomstige gebeurtenissen vast te leggen in een Score: een voorspelling die is opgenomen in Fonstones die over de wereld zijn verspreid. Op de planeet Auldrant liggen de twee koninkrijken Kimlasca-Lanvaldear en Makluth al jaren met elkaar in de clinch over de Fonstone-fragmenten. Beide willen graag de eerste zijn om het verhaal van hun eigen toekomst te ontdekken.

Luke fon Fabre is de enige erfgename van een rijke, adellijke familie uit Kimlasca. Zeven jaar geleden werd hij ontvoerd door de Makluth. Eenmaal thuis bleek hij door de schokkende gebeurtenissen alle herinneringen van voor zijn ontvoering te zijn verloren. Sindsdien heeft Luke zich opgesloten in het huis van zijn familie, onbewust van de gebeurtenissen in de buitenwereld. Maar Luke's eenzame leven zal binnenkort veranderen. Hij staat op het punt de muren van zijn huis te verlaten, naar een plaats waar hij zowel vrienden als vijanden zal vinden. Deze geïsoleerde, verwende jongeman moet nu beslissen wie hij wel of niet kan vertrouwen - en zijn keuzes zullen leiden tot de redding of ondergang van de wereld.

Tales of the Abyss is opnieuw ontworpen om goed gebruik te maken van de tweede schermen van de Nintendo 3DS. Mede door de indrukwekkende stereoscopische 3D-beelden, levert Tales of the Abyss een geheel nieuwe ervaring op een handheld console.

Je leidt een groep avonturiers door gedetailleerde omgevingen terwijl een meeslepend verhaal zich ontvouwt. Gevechten verlopen in realtime, snel, intuïtief, dynamisch en met grote bewegingsruimte, dankzij het 'Flex Range Linear Motion'-gevechtssysteem. Elk gevecht wordt beoordeeld, waarbij je extra punten verdient voor het gebruik van strategieën of speciale acties die 'Artes' worden genoemd. Deze Artes zijn via knoppen op het touchscreen direct toegankelijk.

Naast het hoofdverhaal heeft dit uitgebreide spel nog veel meer te bieden, zoals gevarieerde zijmissies, een diepgravend kooksysteem waarmee je eigenschappen kunt verbeteren en kwalen kunt genezen, en zelfs een 'New game plus' waarmee je het hele spel opnieuw kunt spelen, waarbij je je gevechtsresultaten uit het eerste spel kunt gebruiken om nog meer geheimen te ontdekken.

Met de elegante, tekenfilmachtige personages van manga-kunstenaar Kōsuke Fujishima, brengt Tales of the Abyss een stijlvolle, klassieke RPG in verbeterde vorm naar Europese Nintendo 3DS-bezitters.

  • Razendsnelle realtime-gevechten, waarin je Artes op het touchscreen kunt activeren
  • Uitgestrekte wereld om te verkennen met vele extra's om te ontdekken, en de mogelijkheid om het verhaal opnieuw te spelen
  • Beleef de diepgang van de wereld in volledige, stereoscopische 3D-beelden
  • Met personages die zijn ontworpen door Kōsuke Fujishima

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S.

Ontwikkelaar

NAMCO TALES STUDIO LTD.

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

25-11-2011

Leeftijdsclassificatie

12

Talen

Engels