The Legend of Legacy

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 04-02-2016

Ontrafel het mysterie van een legendarisch eiland in The Legend of Legacy, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Maak gebruik van de magische elementen, stel tactische gevechtsformaties op om schrikwekkende monsters te verslaan en ga op zoek naar verloren schatten in dit turn-based RPG-avontuur vol intrige.

Wanneer het legendarische eiland Avalon, het land van de goden, plotseling ontwaakt uit een eeuwenlange slaap, trekken avonturiers van over de hele wereld erop uit om hun geluk te beproeven. Maar vinden ze het paradijs, of hun ondergang?

Kies uit zeven unieke avonturiers met eigen verhalen en motivaties die klaarstaan voor hun zoektocht naar trots, glorie en zichzelf. Speel als alchemist Eloise, schatzoeker Liber, de verkenner zonder geheugen Bianca, elementalist Meurs, tempelier Garnet, huurling Owen of de kikkerprins Filmia.

Voordat je de wildernis van Avalon in trekt, moet je nieuwe landkaarten bemachtigen in Initium, het enige stadje op het eiland. Vervolgens kun je met je drie avonturiers naar nieuwe locaties afreizen om schatten te zoeken en lang vergeten geheimen te ontdekken. Maar pas op, want er schuilen monsters op het eiland! Zodra ze je zien, gaan ze de strijd met je aan.

Strijd tegen je vijanden op twee fronten met een innovatief en tactisch turn-based gevechtssysteem. Stel winnende formaties op door zorgvuldig aanvals-, verdedigings- en ondersteuningsposities te kiezen voor je personages. Spits groepsleden toe op bepaalde rollen om hun niveau te laten stijgen, en verander tijdens gevechten van formatie om je aan te passen aan de situatie.

Er zijn acht verschillende soorten wapens om te gebruiken, waaronder langzwaarden, bijlen en bogen, die je kunt verwisselen wanneer je wilt. Zoek de vechtstijl die het beste bij je past en maak gebruik van de speciale acties, of 'arts', van elk wapen om nieuwe, krachtigere vaardigheden te laten ontluiken!

Wend de krachten aan van het water, de lucht, het vuur en de schaduw om je geduchte tegenstanders het hoofd te bieden. De elementen worden versterkt op basis van je omgeving, en je kunt hun invloed in de gaten houden met de elementaire schaal. Blijf je vijanden een stapje voor door overeenkomsten te sluiten met elementaire geesten en hun krachten te lenen.

Zorg dat je altijd goed bent voorbereid op de vele gevaren door uitrustingen te kopen en te verkopen in Initium, en door met de plaatselijke inwoners te praten. Je kunt ook handelsschepen inhuren die vervolgens uitvaren en terugkomen met een lading geld en handige voorwerpen. Als je andere avonturiers tegenkomt via StreetPass, kun je de reisduur van je handelsschepen verkorten en een grotere lading binnenhalen!

Reis af naar het oude rijk van de goden en ontrafel het duistere verleden in The Legend of Legacy, alleen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Verken het mysterieuze eiland Avalon en ontrafel het duistere verleden
  • Kies een van de zeven unieke personages, ieder met een eigen verhaal
  • Innovatieve turn-based gevechten waarin je formaties creëert en de elementen aanwendt
  • Gebruik StreetPass om je rijkdom te vergroten en de reistijden van handelsschepen te verkorten

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Voor het downloaden van demo's in de Nintendo eShop moet je een Nintendo Network ID koppelen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Categorieën

RPG

Spelers

1

Uitgever

NIS America

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

04-02-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels

Downloadgrootte

6886 blokken

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

04-02-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels