YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen

Systeem: Nintendo 3DS Releasedatum: 29-09-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Gratis demo beschikbaar!*

Er is nu een gratis* demo van YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken en YO-KAI WATCH 2: Gigageesten verkrijgbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS of via deze pagina. Log in, klik op DEMO DOWNLOADEN en klaar is Kees!**

In de demo kun je Roerlo verkennen: een slaperig dorpje op het platteland waar je Hovernyan voor het eerst tegenkomt! Struin door het dorp, vecht met Yo-kai en ga op zoek naar geheimen...


Bereid je voor op de ultieme reis naar de mysterieuze en grappige wereld van de Yo-kai, in YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

CI_3DS_YokaiWatch2PsychicSpecters_Nate.jpg

YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen bestaat uit de volledige YO-KAI WATCH® 2-games, inclusief allerlei extra mogelijkheden en content, en biedt een wereld aan plezier, charme en mysterie voor zowel nieuwe spelers als bestaande Yo-kai-fans.

Ontdek de nieuwigheden in YO-KAI WATCH® 2: Droomfantomen

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om downloadgames te kopen of demo's te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar 'Service en info'. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Opmerking: je kunt het 3D-effect van de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL alleen waarnemen op het systeem zelf. De weergave op de Nintendo 2DS en New Nintendo 2DS XL is in 2D. Alle schermafbeeldingen en video's op deze site zijn genomen in de 2D-stand.

Abonneer je op op
YouTube

Gloednieuwe missies

Zet je schrap voor meer dan 100 missies, waarvan er maar liefst twaalf exclusief voor de Droomfantomen worden uitgebracht. Ontdek de roots van de mysterieuze Darknyan en kom meer te weten over het verleden van Whisper.

Word vrienden met wicked Yo-kai

CI_3DS_YokaiWatch2PsychicSpecters_Wicked.jpg

Je kunt vrienden worden met meer dan 350 Yo-Kai in Droomfantomen, en voor het eerst in de geschiedenis kun je vrienden worden met wicked Yo-Kai! Er zijn vijftien wicked Yo-Kai die vroeger verschenen als tegenstander, maar waar je nu vrienden mee kunt worden.

Spring aan boord van de Hexpress

Droomfantomen bied je een aantal nieuwe locaties zoals het kasteel Sawayama, waar je alles kan leren over het verleden van Whisper. Ook is er het fantastische Gera Gera-oord, met een lunapark genaamd Gera Gera-land, het Kaibuki Theater en de Werketweg, waar Oni overheelijke delicatessen voor je voorbereid. Bovendien kun je alle eerder ontdekte locaties in Gigageesten en Skeletspoken bezoeken, en krijg je ook de mogelijkheid om terug in de tijd te reizen!

CI_3DS_YokaiWatch2PsychicSpecters_Hexpress.jpg

Yo-kai Watch Blasters is uitgebreid!

Via Local Play kunnen vrienden samen Yo-kai Watch Blasters spelen. Speel als een van de Yo-kai met wie je in de game vriendschap hebt gesloten, en werk samen met vrienden om het ultieme team te vormen. Hoe beter je team presteert, hoe meer beloningen je in de wacht sleept.

CI_3DS_YokaiWatch2PsychicSpecters_Blasters.jpg

Download de gratis Oni Evolution-update voor Droomfantomen, Gigageesten of Skeletspoken om samen nieuwe eindbazen te kunnen verslaan!

Exclusieve kerkers voor eigenaars van Gigageesten of Skeletspoken

Spelers met de opgeslagen gegevens van een of meer voorgaande versies krijgen nu toegang tot nieuwe kerkers waarin je speciale eindbazen kunt verslaan en vrienden kunt worden met exclusieve Yo-kai!

Ontdek de gekke wereld van de Yo-kai

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

De geheimzinnige Yo-kai kunnen cool, schattig en soms ook eng zijn, maar ze zijn bijna allemaal ondeugend! Ze wonen in onze wereld, hoewel bijna niemand ze kan zien, en zorgen her en der voor problemen in het gewone leven van mensen. Ze zijn weliswaar onzichtbaar, maar je vindt ze overal in onze wereld: onder auto's, achter frisdrankautomaten... zelfs in rivieren!

Met behulp van de Yo-kai Watch kun je deze onzichtbare herrieschoppers zoeken en er misschien zelfs vriendschap mee sluiten! Er zijn meer dan 350 Yo-kai om vrienden mee te worden in YO-KAI WATCH 2: Droomfantomen, en ze hebben allemaal hun eigen karaktertrekken!

Naast de QR-codes die op deze pagina's te zien zijn is het ook mogelijk dat je in het wild wat QR-codes voor YO-KAI WATCH® 2 tegenkomt. Scan ze en wacht af wat er gebeurt!

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_combined_NL.jpg

De QR-codes werken ook in YO-KAI WATCH® 2: Skeletspoken and YO-KAI WATCH® 2: Gigageesten. Elke QR-code kun je één keer gebruiken in iedere versie van de game.

Opgelet: om de QR-codes te scannen in de Biggelbank moet je al voortgang hebben gemaakt in de game.

Darknyan

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Darknyan_nlNL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank de duistere bel te ontvangen.

Nadat je de laatste eindbaas hebt verslagen, kun je met Miradox naar het verleden gaan. Je kunt Darknyan vinden in de ZOG fabriek - Oven 1. Als je met hem praat kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robokapp

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Robokapp_NL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Walkappa-rad te ontvangen.

Ga op het station in de Groenstraat helemaal naar links op het perron om Robokapp te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robokoma

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Robokoma_NL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Komasan-rad te ontvangen.

Ga op het station in Gerstheuvels helemaal naar links op het perron om Robokama te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robogramps

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Robogramps_NL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Hungramps-rad te ontvangen.

Ga op het station in Tempelpark helemaal naar links op het perron om Robogramps te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robomutt

SM_YW2_QRCode_Robomutt_NL.png

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Manjimutt-rad te ontvangen.

Ga op het station in Kustkant helemaal naar links op het perron om Robomutt te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robonoko

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Robonoko_NL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Noko-rad te ontvangen.

Ga op het station in Watervalvallei helemaal naar links op het perron om Robonoko te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

Robodraggie

CI_3DS_YoKaiWatch2_QRCodes_Robodraggie_NL.jpg

Scan deze QR-code om in de Biggelbank het Draggie-rad te ontvangen.

Ga op het station in Vorstburcht helemaal naar links op het perron om Robodraggie te ontmoeten. Als je met hem praat, kun je eenmaal per dag vrienden met hem worden.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

Categorieën

RPG

Spelers

nader te bepalen

Uitgever

Nintendo

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 3DS Game Card

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

29-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch

Downloadversie (Nintendo 3DS)

Systeem

Nintendo 3DS (Europese versie)

Releasedatum

29-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

29418 blokken