Mario Party

Systeem: Nintendo 64 Releasedatum: 19-03-1999

Met meer dan 50 minigames is Mario Party een mega-spelcassette die uitpuilt van multiplayer plezier. Mario is niet de hele dag bezig met rondspringen en het van hier naar de maan schoppen van Bowser's achterste - hij is ook het grootste feestbeest dat op de aarde rondloopt. Kijk hoe Mario al zijn overwinningen viert, die hij gedurende de jaren heeft behaald in Mario Party. Een spel dat samen met alle vervolgen een uniek spel voor de N64 is, want het heeft enkele van de meest geweldige multiplayer spellen die het systeem te bieden heeft.

Mario Party is ontworpen voor 1 tot en met 4 spelers, maar het wordt pas echt een feest als je het met je vrienden speelt. De festiviteiten zijn gebaseerd op de bordspelvorm. Het beste bewijs is het feit dat spelers met een dobbelsteen moeten gooien om te bepalen hoeveel vakjes ze moeten opschuiven. De lol begint wanneer de spelers op verschillende vierkanten terechtkomen, want elk vakje bevat één van de meer dan vijftig verschillende minigames. Deze snelle competities bepalen wie munten en sterren gaat verdienen, en wie met lege handen naar huis gaat.

De minigames zijn over acht verschillende spelborden verspreid - waarvan sommige moeten worden ontsloten. Sommige van de spellen zetten elke man of prinses tegenover de anderen, sommige zijn twee tegen twee, en andere zijn zelfs drie tegen één. De spellen zijn eenvoudig en geweldig leuk om te spelen. Eén van de uitdagingen is vrijelijk gebaseerd op 'Simon Says', een andere behelst een twee tegen twee bobsleerace, en één waanzinnig spel dwingt een speler om over een touw te lopen, terwijl de andere drie hun best doen om hem of haar er vanaf te schudden. Er zijn behendigheidsspellen, racespellen, puzzelspellen - zo ongeveer alle soorten uitdagingen die je je kunt voorstellen.

Een groot deel van de feitelijke borden zijn bewegend, met verborgen gevaren en speciale uitdagingen die overal verspreid liggen. Mario, Luigi, Princess Peach, Donkey Kong, Bowser, Yoshi, en Wario zijn allemaal uitgenodigd op het feest, en elk personage heeft zijn of haar eigen spellenbord. Mario Party is leuk om alleen te spelen, maar om alles uit dit 'feest in een pak' te halen, kun je het het beste met drie vrienden spelen. Dit is absoluut het soort spel dat je wakker houdt tot ver voorbij de kleine uurtjes, dus misschien is het handig om nu alvast wat slaap in te halen.

WAARSCHUWING: Wees ervan bewust dat 5 van de minigames en het Mecha Fly Guy trainingsgebied in het Mario Party spel vereisen dat de spelers de Analoge Stick snel roteren om een vermeld doel te bereiken. Sommige personen kunnen huidirritatie zoals blaren ervaren, en/of schade aan de Analoge Stick veroorzaken, als ze de Analoge Stick met de handpalm roteren. Nintendo doet de aanbeveling dat de Analoge Stick met de duim wordt geroteerd, of dat deze tussen duim en wijsvinger wordt vastgehouden. Deze waarschuwing geldt niet voor het Mario Party 2 spel of het Mario Party 3 spel.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Party, Bordspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Hudson Soft

Leeftijdsclassificatie

Nintendo 64

Systeem

Nintendo 64

Releasedatum

19-03-1999

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans