Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 19-02-2010

Hou je wijsvinger in de aanslag, trek een overhemd met franje aan en stap in de schoenen van Miles Edgeworth in Capcoms nieuwste toevoeging aan de Ace Attorney-serie op Nintendo DS. Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth is een spel waarin jij persoonlijk de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid moet achterhalen. Dit doe je door de actie uit de rechtzaal te halen en naar de plaats van het misdrijf te brengen.

In de rol van de mysterieuze Edgeworth (aanklager en beruchte rivaal van Phoenix Wright) trek je er op eigen houtje op uit om plaatsen des misdrijfs te onderzoeken en daar aanwijzingen te vinden, getuigen te ondervragen en stukjes over het hoofd geziene informatie nader te bekijken. Doel van het spel is om de puzzelstukjes samen te voegen en de dader, het motief en methode te identificeren in verschillende aangrijpende zaken... voordat de politie moet worden ingeschakeld.

De kalme, berekenende Edgeworth is natuurlijk altijd goed voorbereid, dus heb je verschillende hulpmiddelen tot je beschikking in je zoektocht naar de waarheid. Tijdens je zoektocht zal je organiser opgevuld worden met de belangrijkste feiten die je verzamelt over getuigen en verdachten. Ook zal het je je verzamelde bewijsmateriaal weergeven. Daarnaast kun je met de organiser voorwerpen van elke kant aan een nauwgezet onderzoek onderwerpen. Elke zaak kan staan of vallen door de meest miniscule verborgen details! In de 'Logic'-stand, die symbool staat voor Edgeworth's doortrapte analytische geest, kun je verbanden tussen schijnbaar losstaande feiten in kaart brengen om tot je deducties te komen: de juiste logische denksprong opent nieuwe mogelijkheden voor het onderzoek en brengt je dichter bij gerechtigheid.

Je tijd doorbrengen op de plaats des misdrijfs betekent dat je met getuigen moet omgaan. En hoewel ondervragingen kostbare informatie kunnen opleveren, vertelt niet iedereen de waarheid! Tijdens het onderzoek zul je getuigen onder druk moeten zetten om meer details te verkrijgen en verbijsterend inconsistente beweringen te kunnen rijmen om er achter te komen wat er gebeurd is. Zodra je de feiten aan een onderzoek hebt onderworpen en het kaf van het koren hebt gescheiden, zul je de confrontatie met de verdachte aan moeten gaan. Onthul tegenstrijdigheden met hard bewijs om de schurk achter de tralies te krijgen! Maar je kunt niet zomaar klakkeloos aantijgingen en beschuldigingen maken: Edgeworth heeft een 'levensbalk' die terugloopt als hij onjuiste beschuldigingen maakt en als deze op is, is de zaak gesloten!

Dus speel de rol van Miles Edgeworth: beoordeel het bewijsmateriaal, analyseer de feiten en grijp de daders in dit spannende onderzoeksspel, exclusief voor Nintendo DS.

  • Voor het eerst in de Ace Attorney-serie kun je vrij rondwandelen op de belangrijkste locaties, gezien vanuit een derdepersoonsperspectief!
  • Bevat een levendige rolbezetting aan personages, waaronder oude bekenden als de verlopen helper Dick Gumshoe en een keur aan nieuwe gezichten, waaronder Kay Faraday, een mysterieus meisje dat beweert een meesterdief te zijn.
  • Jij bepaalt hoe je het spel bestuurt: stuur Edgeworth rond door met de stylus op het touchscreen te tikken of hou het klassiek en gebruik de knoppen.
  • Geniet van hetzelfde soort maffe humor en gedetailleede zaken die eerdere spellen in de Ace Attorney-serie kenmerken.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Spelers

1

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

19-02-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Talen

Engels