Another Code: Two Memories

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 24-06-2005

Elf jaar lang meende Ashley dat haar ouders overleden waren. Vlak voor haar 14de verjaardag ontvangt ze echter plotseling een brief van haar vader, waarmee een avontuur wordt ingeluid dat ze nooit zal vergeten.

Another Code: Two Memories mengt bloedmooie, animé-achtige graphics met slimme toepassingen van de unieke eigenschappen van Nintendo DS. Reis naar het mysterieuze eiland en ga op zoek naar aanwijzingen omtrent de verdwijning van je ouders. Dankzij de twee schermen zie je zowel een eerste- als een derdepersoons perspectief tegelijkertijd in beeld. Via het touchscreen kun je voorwerpen bekijken of gebruiken en met behulp van de microfoon kun je stof van oude relikwieën blazen.

Op het bovenste scherm zie je wat Ashley ziet, terwijl het onderste scherm een bovenaanzicht biedt van het gebied waar zij zich in bevindt. Je bestuurt Ashleys bewegingen door de stylus over het touchscreen te slepen. Vrijwel alles in je omgeving kan onderzocht worden. Laat Ashley simpelweg naar een voorwerp toe lopen, tik op een pictogram en het spelaanzicht verandert in een close-up. Vanuit dit perspectief kun je het voorwerp makkelijker onderzoeken door het aan te raken.

Naast de breinbrekende puzzels die je op iedere hoek te wachten staan, word je meegesleept door een bovennatuurlijke verhaallijn vol verrassende wendingen en plottwists. Dit verhaal zal je niet meer loslaten! Dat maakt Another Code een verplichte aanschaf voor alle detectives in de dop, waar je ook woont!

  • Bestuur het avontuur via het touchscreen; gebruik de stylus om je personage te besturen en aanknopingspunten te onderzoeken.
  • Laat je meeslepen in een zinderende verhaallijn, terwijl je probeert de waarheid te ontdekken achter de verdwijning van Ashleys ouders.
  • De twee schermen van de DS geven je op hetzelfde moment twee perspectieven op het avontuur.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Cing Inc.

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

24-06-2005

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7