Call of Duty: World at War

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 14-11-2008

De epische gevechten uit de tweede wereldoorlog verplaatsen zich naar de straten, of waar je je Nintendo DS ook maar mee naartoe neemt. Call of Duty: World at War voor de Nintendo DS bevat een enorme hoeveelheid content en gameplay, en verplaatst je waar en wanneer je maar wil naar het front.

Je speelt als een Amerikaanse marinier of Russische dienstplichtige in meer dan 20 missies in Europa en in de Pacific. De meedogenloze en grimmige chaos van deze gevechten dwingt je nauw samen te werken met je strijdmakkers om de heftigste en felste gevechten uit de oorlog te overleven. De veranderlijke actie houdt je op het puntje van je stoel, of je nu alleen speelt of tegen anderen strijdt via een locaal netwerk of de Nintendo Wi-Fi Connection.

Call of Duty: World at War is een First-person-shooter die je plaatst in het hart van de gevechten. Dankzij de soepele touchscreenbesturing vind je snel en intuïtief je weg over het slagveld en kun je zeer precies richten. Naast de strijd aan het front, kun je ook je technische vaardigheden beproeven in diverse oorlogsscenario’s. Dit zijn een soort minigames waarin je het touchscreen moet gebruiken om bijvoorbeeld berichten in morsecode te ontcijferen, mijnen te ontmantelen, een parachutesprong te laten slagen, de wonden van strijdmakkers te verzorgen en artilleriedekking te geven.

De Multiplayer-stand van Call of Duty: World at War biedt meer dan 10 plattegronden voor Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag en Hunter/Prey-gevechten. Spelers kunnen hun vrienden wanneer ze maar willen uitdagen voor een Multiplayer-gevecht, zowel via een locaal draadloos netwerk als via de Nintendo Wi-Fi Connection. Maximaal vier spelers kunnen met of tegen elkaar strijden, met toegang tot een breed assortiment wapentuig, waaronder geliefde machinegeweren als de MP44 en de Stengun.

De strijd is nog nooit zo intens geweest op een portable systeem.

  • Voltooi meer dan 20 missies, verdeeld over drie campagnes in Europa en in de Pacific.
  • Meet je krachten met vrienden tijdens Multiplayer-gevechten waarin je statistieken worden bijgehouden. Je kunt ook medailles verdienen met bijzondere prestaties.
  • Strijd tegen andere spelers op meer dan 10 multiplayer-plattegronden, via een locaal draadloos netwerk of de Nintendo Wi-Fi Connection.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Activision

Ontwikkelaar

n-Space

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

14-11-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Talen

Engels