De Magische 10: Een avontuur in het land van de tientallen

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 26-09-2008

Reis naar een magisch land, waar je rekenkundig vermogen stevig op de proef wordt gesteld door leuke uitdagingen die allemaal draaien om dat ene, zeer bijzondere cijfer. Inderdaad, zoals de titel van het spel al suggereert, gaat het hier om het cijfer 10. Want om het volk van Make 10 Land te helpen, moet je rekenkundige problemen oplossen waarin het antwoord altijd hetzelfde is, maar de oplossing lang niet altijd voor de hand ligt!

De Magische 10: Een avontuur in het land van de tientallen zet spelers aan het denken met meer dan dertig verschillende soorten rekenoefeningen. Elk van deze oefeningen vraagt de speler om op het touchscreen getallen en rekentekens te noteren, om telkens tot een totaal van 10 te komen! De maffe inwoners van Make 10 Land zullen je inspireren, en geven de rekensommen een leuke, verhalende achtergrond.

De uitdagingen die je in Make 10 Land tegenkomt, zijn bijvoorbeeld Do We Make Ten, Addition or Subtraction en Stone Placement Ten. In Do We Make Ten, moet je snel nadenken om te beslissen of het getal dat de poppetjes vormen wel of niet een meervoud is van tien. Bij Addition or Subtraction moet je min- en plustekens in de juiste posities plaatsen om op een totaal van 10 uit te komen, terwijl je in Stone Placement Ten rotsblokken moet plaatsen op de cijfers die je niet helpen om op het magische cijfer 10 uit te komen.

Er zijn oplopende moeilijkheidsniveaus, zodat elke speler kan genieten van een passende uitdaging. Het avontuur is goed te doen voor iedereen met een basisvaardigheid in rekenen, terwijl de echte rekenwonders op zoek kunnen gaan naar de Make 10 Masters – waarvan er trouwens maar negen bestaan. Het is ook mogelijk vrienden een voorproefje van het spel te schenken door via Download Play drie soorten oefeningen naar een andere DS te sturen.

De Magische 10 is allerminst een suffe rekenoefening. Het spel is rijk aan avontuur, inclusief prentenboekachtige beelden, maffe personages en oefeningen die je net zo goed vermaken als aan het denken zetten.

  • Verbeter je rekenvaardigheden in meer dan 30 uitdagingen die draaien om het maken van het getal 10.
  • Ontdek een merkwaardig sprookje dat vol zit met kleurrijke personages.
  • Deel Magische 10-uitdagingen met je vrienden via DS Download Play.
  • Eenvoudige touchscreenbesturing en verschillende moeilijkheidsniveaus zorgen ervoor dat het spel gemakkelijk te spelen is.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Educatief spel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Muu Muu

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

26-09-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3