Diddy Kong Racing DS

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 20-04-2007
Diddy Kong Racing DS
Sluiten X

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Timber's Island heeft een probleem in de vorm van Wizpig, een monstrueus en kwaadaardig ruimtezwijn. Om deze nieuwe dreiging het hoofd te kunnen bieden, roepen de eilandbewoners de hulp in van de Kong-clan - Diddy, Dixie en Tiny Kong - in de hoop dat zij het vervelende varken een schop onder zijn vervelende varkenskont kunnen geven. Diddy Kong Racing DS is deels een kartracinggame, deels een adventuregame, waarin je plaatsneemt in de bestuurdersstoel van karts, hovercrafts en vliegtuigen en je het uitgestrekte eiland van voor tot achter verkent om zo verborgen parkoersen vrij te spelen en het in razendsnelle competities op te nemen tegen allerlei kleurrijke personages. Gebaseerd op de Nintendo 64-klassieker, bevat Diddy Kong Racing DS niettemin vele gloednieuwe opties, zoals de mogelijkheid om je eigen parkoersen te creëren door ze simpelweg op je Touch Screen te tekenen. Daarnaast kun je via de Nintendo Wi-Fi Connection tegen spelers van over de hele wereld racen en je zelfgemaakte parkoersen zelfs met anderen delen!•Vijf verschillende werelden waar je doorheen kunt racen, ieder met vier parkoersen, plus vier extra parkoersen die je niet in de Nintendo 64 versie tegenkwam.•Bestuur karts, hovercrafts en vliegtuigen die je allemaal kunt opwaarderen wat betreft snelheid, duurzaamheid en uiterlijk.•Race tegen maximaal zeven andere spelers via de lokale draadloze verbinding van de DS (via Single- of Multi-Card Play) of tegen vijf anderen wereldwijd via Nintendo Wi-Fi Connection.•Ontwerp je eigen parkoersen met behulp van het Touch Screen en race er in je eentje op of met andere spelers.•Gebruik het Touch Screen om je eigen spelerspictogram te creëren en de aanplakborden die je aan de zijkanten van de parkoersen ziet te bewerken. Neem je eigen geluidseffecten op met de microfoon.•Zorg voor een bliksemstart door een wiel of een propeller rond te draaien op het Touch Screen (bij karts en vliegtuigen) of door in de microfoon te blazen (bij hovercrafts).•Fans van het origineel op de N64 kunnen genieten van verbeterde graphics, nieuwe speelbare personages, nieuwe geheimen en klassieke standen die je vrij kunt spelen.•Onder de power-ups vind je olievlekken, gaswolken, landmijnen, superschilden, versnellingen, geleide projectielen en magneten.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Rare

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

20-04-2007

Leeftijdsclassificatie

3