Dragon Ball Origins 2

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 02-07-2010

Het indrukwekkende Dragon Ball Origins 2 (gebaseerd op de wereldberoemde en geliefde manga van Akira Toriyama) van Namco en Game Republic neemt je mee naar een wereld van wensen, goden en mystieke krachten op Nintendo DS. Trek de 'gi' van held Son Goku aan en speel door de belangrijkste momenten van het verhaal van de originele stripreeks.

Het enige doel van het Red Ribbon-leger is totale wereldoverheersing. Hiervoor zijn zij op zoek naar de Dragon Balls - zeven mystieke stenen met een ontzagwekkende kracht: wanneer deze verenigd zijn, kan een drakengod worden opgeroepen, die de wens van de drager vervult. De agenten van het leger zijn, in opdracht van de afschrikwekkende Commander Red, uitgezonden naar elk land in de wereld en zoeken daar naar de felbegeerde stenen. Als zij in hun opzet slagen, zullen zij de kracht van de Dragon Balls aanwenden voor hun duistere bedoelingen. Alleen de bezitter van een puur hart, geest en lichaam kan hen dwarsbomen.

Vergezel Son Goku op zijn eigen zoektocht naar de Dragon Balls en vecht tegen de bedreiging van het Red Ribbon-leger. Maar dit spectaculaire Nintendo DS-spel laat je niet alleen met de kleine held met het wilde piekhaar spelen, maar ook met andere opmerkelijke fguren als Krillin, Bulma en Yamcha. Elke herkenbare held komt met eigen vaardigheden en die heb je allemaal nodig om je vijanden te overwinnen.

Dragon Ball Origins 2 is het perfecte actie-avontuur voor fans van de serie en iedereen die houdt van een combinatie van dappere verkennningstochten, explosieve gevechten en slimme puzzels. Om verder te komen in de acht uit meerdere levels bestaande hoofdstukken van het verhaal, moet je de talenten van je team gebruiken voor het ontdekken van schatkisten, het verslaan van hordes pittige tegenstanders en het verzamelen van voorwerpen die van pas komen bij de uiteindelijke confrontatie met het Red Ribbon-leger. Overzichtelijke camerastandpunten zorgen ervoor dat je altijd het beste zicht op de uit te voeren taken hebt: een vogelvluchtperspectief helpt je bij het springen over afgronden en een zijwaarts perspectief sleurt je mee in de kenmerkende actiestijl van de serie, bij de eindbaasgevechten.

Je hebt complete controle over de gebeurtenissen in je handen met de keuze voor besturing via de knoppen of besturing via touchscreen en stylus. In beide gevallen laat je het recht zegevieren van bovenaf, maak je overdonderende combo-aanvallen en vuur je de Kamehameha-golf af om je vijanden in het stof te laten bijten. Als je het verhaal alleen speelt, speel je bovendien levels vrij die je samen met anderen kunt spelen. Het spel bevat een coöperatieve stand voor meer spelers, waarin jij en een vriend machtige tegenstanders uit kunnen dagen, en intimiderende eindbazen kunnen verslaan, op weg naar de voet van de Survival Tower.

  • Stap in de schoenen van Goku, Bulma en de anderen en speel door de verhaallijn van het Red Ribbon-leger uit de originele Dragon Ball-serie; een verhaal over vriendschap, strijd en overwinning.
  • Ieder personage heeft zijn eigen power-ups en speciale vaardigheden om te gebruiken.
  • Kies de besturingsmethode van je voorkeur: met klassieke knoppen of  met touchscreen en stylus.
  • Speel coöperatieve gevechten voor twee spelers met een vriend, via Multi-Card play.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Ontwikkelaar

Game Republic

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

02-07-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12