KINGDOM HEARTS 358/2 Days

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 09-10-2009

Ben jij een liefhebber van helden met onmogelijk puntig haar? Hou jij van klassieke tekenfilms? Ben je handig met een Keyblade? Bereid je dan voor op KINGDOM HEARTS 358/2 Days op de Nintendo DS!

Duik in de wereld van KINGDOM HEARTS, waar Disney en Final Fantasy-personages een episch onderonsje hebben. Waar vijanden ontstaan uit bedorven harten en waar emotieloze 'Nobodies' de overgebleven lichamen zonder hart zijn... 

Dit nieuwe avontuur vindt plaats tussen de gebeurtenissen van KINGDOM HEARTS I en II. Hoofdrolspeler Roxas is op een onverschrokken reis om zijn vergeten verleden te ontdekken. Help Roxas in dit actie/rollenspel te achterhalen wat er echt gebeurd is in de tijd dat hij lid was van de geheime en mysterieuze 'Organisation XIII'.

In dit spel kom je een batterij aan bekende personages tegen zoals Koning Mickey en Captain Hook (Kapitein Haak), maar ook onbekende personages zoals de nieuwkomer Xion, het mysterieuze veertiende lid van Organisation XIII. Je zult betoverd worden door de levendige Disney-werelden in 3D: tijdens je avontuur zul je een bezoek brengen aan het exotische Agrabah uit Aladdin, lopen door het onheilspellende Halloween Town uit The Nightmare before Christmas en onder de indruk zijn van alle pracht en praal van het kasteel van Beast uit Beauty and the Beast. Enorme magische locaties vol met queestes zullen je uren vermaken en daarnaast is dit het eerste KINGDOM HEARTS-spel met een volwaardige meerspelerstand, waarin je met maximaal vier vrienden samen diverse coöperatieve missies kunt uitvoeren.

KINGDOM HEARTS 358/2 Days is een echt rollenspel qua besturing en gevechten: hak erop los, gebruik toverspreuken en gebruik heftige combo's om de real-time gevechten te winnen. Met de verkregen ervaringspunten kun je je vaardigheden verder aanscherpen. Het uitrusten van je personages gaat lekker makkelijk met het nieuwe Panel System; organiseer simpelweg je vaardigheden, spreuken en voorwerpen in een ongecompliceerd overzicht en ga verder met het verhaal!

Kom erachter hoe het is om een Nobody te zijn en ontdek waar je hart echt sneller van gaat kloppen in KINGDOM HEARTS 358/2 Days.

 

  • Het eerste KINGDOM HEARTS-spel op de Nintendo DS, een betoverende serie waarvan wereldwijd al meer 12 miljoen exemplaren zijn verkocht.
  • Maak tijdens gevechten gebruik van Limit Breaks uit Final Fantasy VII: hiermee voer je ongelofelijke aanvallen uit wanneer je energie laag en ontsnappen onmogelijk is.
  • Speel samen met maximaal vier spelers de missies voor meer spelers waarin je, als je favoriete Organisation XIII lid, avonturen beleeft via draadloze multi-card play.
  • Reis door beroemde Disney locaties, ontmoet illustere personages uit je favoriete films en ontdek het geheim van Organisation XIII in deze meeslepende saga van SQUARE ENIX en Disney.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

SQUARE ENIX

Ontwikkelaar

SQUARE ENIX

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

09-10-2009

Leeftijdsclassificatie

12