Kirby Mass Attack

Systeem: Nintendo DS, Wii U Releasedatum: 28-10-2011

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Als je één Kirby al leuk vindt, moet je eens zien wat er gebeurt als je er tien tegelijk bestuurt in Kirby Mass Attack.

Op een dag verschijnt er een slechterik die met een magische staf Kirby in tien stukken splijt. Om Kirby zijn eigen vorm terug te geven ga je op een kleurrijk, side-scrolling avontuur waarin je tien Kirby’s tegelijk bestuurt. Die tien roze helden komen onderweg goed van pas om vijanden te verslaan of inventieve puzzels op te lossen.

Tijdens je avontuur moet je zo veel mogelijk fruit eten, want daarmee verdien je niet alleen punten maar kun je ook extra Kirby’s maken. Een groter aantal Kirby’s maakt het makkelijker om vijanden te verslaan, objecten te verplaatsen en puzzels op te lossen, dus houd je ogen open voor al die fruitige hapjes. Sommige uitdagingen kun je alleen aan als je over een bepaald aantal Kirby’s beschikt, dus probeer er altijd zo veel mogelijk bij je te hebben.

Het spel wordt volledig met de stylus op het touchscreen bestuurd. Je kunt bijvoorbeeld twee keer ergens tikken om er met je hele groep Kirby’s naartoe te rennen, terwijl je de Kirby’s kunt laten springen door de stylus omhoog te trekken. Als de Kirby’s genoeg vaart hebben, kun je er ook mee door voorwerpen breken. Wanneer je de stylus tegen het touchscreen aan houdt, verschijnt een ster en kun je een lijn tekenen waar de Kirby’s zich als groep langs bewegen. Je legertje Kirby’s valt automatisch de vijanden aan waar je ze naartoe stuurt.

Maar pas op, want de Kirby’s zijn niet onkwetsbaar. Als ze schade oplopen, worden ze blauw van kleur. Om ze te herstellen moet je ze door de speciale ringen loodsen die je in elk level tegenkomt. Als een blauwe Kirby nog een keer wordt geraakt, verandert hij in een engel die probeert weg te vliegen. Als je snel genoeg bent kun je zo’n engel nog terughalen door er met je Kirby’s naartoe te springen en hem omlaag te trekken.

Tijdens het spel wordt je scherp gehouden door telkens weer nieuwe uitdagingen. Door in het hoofdspel medailles te verdienen krijg je toegang tot zeer diverse minigames, elk met een specifieke uitdaging. In de ene minigame moet je bijvoorbeeld het aantal Kirby’s in beeld tellen, terwijl je in een andere moet schieten of flipperen. Zo blijft Kirby je urenlang vermaken.

  • Bestuur een groep Kirby's tijdens een avontuur waarin je de herkenbare held in zijn oorspronkelijke vorm herstelt.
  • Gebruik het touchscreen om aanvallen te coördineren, puzzels op te lossen en schatten te zoeken.
  • Speel extra minigames vrij voor nog langer plezier met Kirby!

Let op: draadloze-communicatiefuncties van de oorspronkelijke game, zoals Multi-Card Play en DS Download Play, zijn niet beschikbaar in de Wii U Virtual Console-versie. Deze game kan door één speler gespeeld worden op de Wii U Virtual Console.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

HAL Laboratory, Inc.

Functies

Zonder tv spelen

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Virtual Console (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

03-12-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

106,00 MB

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

28-10-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans