LEGO® Harry Potter: Jaren 1-4

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 25-06-2010
LEGO® Harry Potter: Jaren 1-4
Sluiten X

Je hebt de boeken gelezen, de films gezien, en misschien zelfs wel eens gedroomd dat je zelf student was aan de legendarische Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. En nu laat LEGO Harry Potter: Jaren 1 - 4 de wereld van Harry Potter in LEGO-vorm tot leven komen op de Nintendo DS!

In LEGO Harry Potter: Jaren 1-4, wekken Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games de eerste vier verhalen in de Harry Potter-serie (Harry Potter en de Steen der wijzen, Harry Potter en de Geheime kamer, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker) tot leven in LEGO-stijl.

In LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 kun je met verschillende personages missies voltooien die zijn gebaseerd op de wereldberoemde verhalen. Beweeg de stylus over het touchscreen om Harry Potter of één van de andere personages te besturen, en gebruik de unieke vaardigheden van elk personage in je voordeel. Het is steeds de kunst om het personage te kiezen dat de beste vaardigheden heeft om een bepaalde puzzel of opdracht te voltooien. In de loop van je avontuur verzamel je LEGO-blokjes die je kunt gebruiken als betaalmiddel om nieuwe personages en spreuken aan te schaffen. Je kunt met nieuwe personages ook eerder doorlopen levels nogmaals spelen - misschien dat je daarmee toegang tot eerder gesloten gebieden kunt krijgen!

Je reist naar alle bekende locaties van de tovenaarswereld, terwijl je natuurlijk de meeste tijd doorbrengt in de vele hallen en lokalen van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Daar valt heel wat te zien en te beleven. Vergeet niet met iedereen die je tegenkomt een praatje te maken - misschien krijg je van hem of haar een opdracht voor je missielog, of een voorwerp voor je inventaris.

Je kunt niet alleen spelen met de belangrijkste personages (zoals Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel), maar ook met dieren (zoals Schurfie en Knikkebeen) of de (slik) slechteriken! Je kunt in LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 toegang krijgen tot meer dan 100 speelbare personages, de meeste met unieke vaardigheden. Zo kan Harry de onzichtbaarheidsmantel gebruiken en Sisselspraak spreken, terwijl Hagrid sterker is dan de andere personages.

Natuurlijk moet je ook lessen volgen, bijvoorbeeld om te leren hoe je spreuken als Lumos en Immobilus gebruikt, of hoe je voorwerpen kunt transfigureren. Om een spreuk te gebruiken, moet je met de stylus op een object in je omgeving tikken en de vorm van de spreuk 'tekenen'.

LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 bevat meer magische avonturen dan je je voor kunt stellen…

  • Volg de verhaallijn van Harry’s eerste vier jaren op Zweinstein en voltooi de missies van de vele personages die je ontmoet om verder in het spel te komen.
  • Kies je favorieten uit meer dan 100 personages, en reis door de mooiste plekjes uit de avonturen van Harry Potter.
  • Brouw drankjes, gebruik toverspreuken, vlieg op bezemstelen, verken sfeervolle omgevingen, ontgrendel personages, ontdek geheimen en veel meer in dit avonturenspel voor de Nintendo DS.
  • Bestuur je personage, gebruik spreuken en kraak puzzels met je stylus op het touchscreen van de Nintendo DS.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Platformspel

Spelers

1

Uitgever

Warner Bros Interactive Entertainment

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld
  • Angst

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

25-06-2010

Leeftijdsclassificatie

7