MySims Party

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 13-03-2009

De party kan beginnen, dus daag je vrienden uit in grappige minigames die vragen om vaardigheid, snelheid en een flinke dosis geluk!

MySims Party voor de Nintendo DS maakt gebruik van de unieke functies van het systeem, in 40 hilarische minigames die zich afspelen in het MySims-universum. Als bewoner van een nieuw dorp zul je mensen moeten trekken door zo goed mogelijk te presteren in de minigame-festivals die de burgemeester organiseert. Naarmate je meer mensen weet te lokken, krijg je toegang tot meer spellen.

Je begint met het ontwerpen van je eigen MySim, waarbij je alles kunt aanpassen – van de gedragen kleding tot de haardracht. Je voorziet je MySim bovendien van de vaardigheden die je nodig hebt in de minigames die je te wachten staan. Maak je jouw MySim extra sterk, geef je hem meer uithoudingsvermogen of snelheid? Hoe je MySim er ook uit komt te zien, je kunt in het dorp altijd nieuwe MySims creëren of aanpassen.

Als je je personage of personages eenmaal hebt ontworpen, kun je een team van vier MySims samenstellen, waarvan je denkt dat ze de talenten hebben om jou de overwinning te bezorgen. Houd de talenten van de MySims in gedachten bij het vormen van het team, en zorg dat je een balans vindt tussen kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en geluk. Als de teams eenmaal zijn bepaald, kan het spel beginnen. Je neemt het op tegen door de computer bestuurde spelers of draadloos tegen maximaal drie vrienden.

MySims Party staat bol van de uitdagingen. Zo zul je bijvoorbeeld fossielen moeten opgraven door op het touchscreen te tikken, om vervolgens in de microfoon te blazen om het stof te verwijderen. Het volgende moment doe je mee aan Air-Guitar-Star, en moet je in de maat op de schouderknoppen van de DS drukken om je MySim een spetterend optreden te laten geven.

Tijdens het spel kun je je eigen prestaties opkrikken of je tegenstanders in de problemen brengen met speciale kaarten die de vaardigheden van de MySims verbeteren of reduceren. Die kaarten kun je kopen in de winkels in het dorp. Nieuwe kaarten komen beschikbaar als je festivals weet af te ronden. De vraag welke kaart je op welk moment moet gebruiken, voegt een extra strategisch element aan het spel toe.

Of je nu spek bakt, platen draait of op je skateboard door de straten rijdt om het spel te winnen, MySims Party blijft leuk doordat je alle functies van de DS moet gebruiken. En mocht je als overwinnaar uit de bus komen, dan ontvang je voldoende trofeeën om al je vrienden eraan te herinneren wie de meester van de minigames is!

  • Daag tot drie vrienden uit in 40 minigames die gebruikmaken van de unieke functies van de Nintendo DS.
  • Ontwerp je eigen MySims en bepaal zelf hoe ze eruit zien en over welke vaardigheden ze beschikken.
  • Presteer goed in de minigame-festivals om nieuwe mensen naar het dorp te lokken en meer minigames vrij te spelen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party, Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

13-03-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3