Mystery Case Files: MillionHeir

Systeem: Nintendo DS Releasedatum: 06-02-2009

NIEUWSBERICHT! De steenrijke magnaat Phil T Rich wordt vermist. STOP Scherpzinnige detective vereist om erfgenaam te traceren en mysterie te ontrafelen. STOP Ben jij scherp genoeg om de uitdagingen te overwinnen in Mystery Case Files: MillionHeir voor de Nintendo DS? STOP

Tijd om je speurneus op te zetten, want je moet werken als een echte detective om de misdadiger te ontmaskeren en de rechthebbende erfgenaam te vinden in dit exclusieve moordmysterie op de Nintendo DS. In Mystery Case Files: MillionHeir moet je een aantal kleurrijke locaties, waaronder het huis van de verdwenen miljonair, grondig doorzoeken om allerlei verborgen voorwerpen te vinden. In dit spannende detectivespel moet je naast tal van zoekpuzzels ook allerlei schuifpuzzels, legpuzzels, verschillenpuzzels en logische puzzels voltooien. Elke puzzelfan zal ervan smullen! Naast het voltooien van de puzzels, moet je ook diverse typische detective-klusjes voltooien, zoals het afnemen van vingerafdrukken.

Alle actie vind plaats op de twee schermen, en is kinderlijk eenvoudig te besturen. Gebruik simpelweg de Nintendo DS-stylus op het touchscreen om alle voorwerpen op je lijst te vinden en verzamelen. Deze voorwerpen zitten allemaal slim verstopt in prachtige, handgeschilderde achtergronden. Sommige voorwerpen leveren niets op, maar andere blijken belangrijke aanwijzingen die je helpen het mysterie te ontrafelen! Je kunt voor jezelf de lat lekker hoog leggen door te kiezen voor de spelvarianten Detective en Gumshoe, of gewoon wat gemakkelijker genieten van de verhaallijn in de Beginner Mode. En als je de ervaring graag wilt delen, kun je samen met vrienden het mysterie tegemoet te treden!

Mystery Case Files: MillionHeir – weet jij de zaak te kraken?

  • 12 verschillende verdachten om je in te verdiepen, waaronder de botanist Sherry Blossom en klokkenmaker Justine Time
  • Speel samen met maximaal drie andere spelers om samen op zoektocht te gaan of tegen elkaar te strijden!
  • Stuur een gratis demo naar vrienden
  • Meer dan duizend voorwerpen worden willekeurig geplaatst, zodat het spel altijd weer een frisse uitdaging biedt.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Big Fish Games/Amaze

Leeftijdsclassificatie

Nintendo DS Game Card

Systeem

Nintendo DS

Releasedatum

06-02-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3